Προς το περιεχόμενο

Αγορα ψυκτρας για i5-2500k

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι βγάζει κάποια ζέστη το τροφοδοτικό τη βγάζει όταν είναι σε load το σύστημα, αλλά έχει το δικό του ανεμιστήρι και τον στέλνει απ' έξω τον αέρα.

Δημοσ.

Η ζέστη είναι ανάλογη του load-δεν βγάζει μόνο σε load (μάλλον λες ότι σημαντική θερμότητα παράγεται σε load). Για το άλλο συμφωνώ-δεν το σκέφτηκα happy.gifhappy.gif

ikaruga μήπως έχεις κανα παλιό cpu cooler/fans τροφοδοτικού ή κάτι σε ανεμιστήρα από υπολογιστή;

Αν ναι κάτιμπορείς να κάνεις

Δημοσ.

Η ζέστη είναι ανάλογη του load-δεν βγάζει μόνο σε load (μάλλον λες ότι σημαντική θερμότητα παράγεται σε load). Για το άλλο συμφωνώ-δεν το σκέφτηκα happy.gifhappy.gif

Προφανώς και παράγεται θερμότητα και σε idle κατάσταση, απλά είναι πολύ λιγότερη σε σχέση με όταν είναι σε load. :)

Δημοσ.

Αν μιλαμε για 7-8 ευρω σαφως και δεν το συζηταμε. Θα πεταχτω στο κοντινο πλαισιο αυριο αν ειναι να παρω κανεναν. Να και φωτο που ηθελες, η καλυτερη που μπορουσα να βγαλω.

Οκ δεν είναι τραγική η κατάσταση αλλά τα καλώδια μπορείς να τα συμαζέψεις και καλύτερα!! Πολλά tire ups και καλη διάθεση να υπάρχει!! Μαζι με τα 2 ανμηστήρια που θα βάλεις και τότε θα γινει καλή δουλίτσα και λογικα θα μπορείς να παιζεις ακομη και τα βαριά παιχνιδια χωρις restarts!!

Δημοσ.

Οκ δεν είναι τραγική η κατάσταση αλλά τα καλώδια μπορείς να τα συμαζέψεις και καλύτερα!! Πολλά tire ups και καλη διάθεση να υπάρχει!! Μαζι με τα 2 ανμηστήρια που θα βάλεις και τότε θα γινει καλή δουλίτσα και λογικα θα μπορείς να παιζεις ακομη και τα βαριά παιχνιδια χωρις restarts!!

tie wraps ρε. :P

Δημοσ.

Sooorrryyyy για ακομη μια φορά!! Και καποιος αλλος μου το ειχε πει αλλα εγώ εκει αδιόρθωτος!!! :P

Καπως έτσι πρέπει να δείχνει ακομη και ένα στριμοκολο pc!!!post-74154-0-22052500-1310594786_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε μου αρέσει καθόλου :P

Δε πάει η πράσινη ετικέτα του τροφοδοτικού με το υπόλοιπο πορτοκαλοκόκκινο ε; :P

Δημοσ.

Δε πάει η πράσινη ετικέτα του τροφοδοτικού με το υπόλοιπο πορτοκαλοκόκκινο ε; :P

:lol: :lol: :lol:

Δε μου αρέσει καθόλου :P

Μετά και απο αυτό το χτύπημα της μοιρας!!! Παω να αυτοκτονήσω!!! (Μαζι με το pc) :P :P

Δημοσ.

Ε ναι :devil: Πράσινο με πορτοκαλοκόκκινο; Μου θύμισε κήπο :P

Μετά και απο αυτό το χτύπημα της μοιρας!!! Παω να αυτοκτονήσω!!! (Μαζι με το pc) :P :P

Mηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη άσε το pc και πήγαινε εσύ :lol: :lol: :devil:

Δημοσ.

Ε ναι :devil: Πράσινο με πορτοκαλοκόκκινο; Μου θύμισε κήπο :P

Mηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη άσε το pc και πήγαινε εσύ :lol: :lol: :devil:

Που να χτυπιέσαι το "κήπο" μου εγώ δεν στον αφήνω!! :P :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...