Προς το περιεχόμενο

Αγορα ψυκτρας για i5-2500k

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχε, ναι το ξερω, δεν μπορω να κανω κατι ομως καθως μπηκαν χερια πιτσιρικα μεσα και τα εκοψε τα καλωδια (1 βασικα ανεμηστιρι ειναι, το μπροστινο μιας και δεν εχει αλλο το κουτι).

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χεχε, ναι το ξερω, δεν μπορω να κανω κατι ομως καθως μπηκαν χερια πιτσιρικα μεσα και τα εκοψε τα καλωδια (1 βασικα ανεμηστιρι ειναι, το μπροστινο μιας και δεν εχει αλλο το κουτι).

Δόξα τον Θεό να λές που δεν έπαθε τίποτα το παιδί,τα άλλα να πάνε να γαμ........

Γι'αυτό βάλε τα ανεμιστήρια και κλείσε το κουτί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Δεν έχει θέση για ανεμιστήρι πίσω; Αν έχει τουλάχιστον βάλε έναν πίσω να βγάζει τον αέρα από το κουτί αλλιώς δεν κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Οχι δεν εχει θηκη για ανεμηστηρα πισω, μονο μπροστινος υπαρχει και αυτος ειναι off. Τα πλαγια καπακια επισης απο το κουτι δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

OK, πάντως αν θες να έχεις ένα τόσο καλό hardware καλό θα ήταν με τη πρώτη ευκαιρία να πήγαινες σε ένα ποιοτικότερο κουτί που θα κρατήσει και για τις επόμενες αναβαθμίσεις σου.

Δημοσ.

Οχι δεν εχει θηκη για ανεμηστηρα πισω, μονο μπροστινος υπαρχει και αυτος ειναι off. Τα πλαγια καπακια επισης απο το κουτι δεν υπαρχουν.

Στανταρ έχει θέση για ανεμηστήρα πισω!!! Πανε πάρε δύο ποιοτικά ανεμηστήρια ένα για μπροστά και ένα για πίσω και θα είσαι αρχοντας.. μονο με ανοιχτόκαπακι λίγα καταφέρνεις μιας και παλι δεν δημιουργέιται αρκετή ροή αέρα!!!

post-74154-0-54901200-1310566686_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο ακριβως προκειται να κανω. Καταλαβαινω οτι δεν εχει καθολου air flow το κουτι αυτη τη στιγμη και ειναι λιγο αερα πατερα τα καλωδια και τα σχετικα αλλα δεν ειχα παντα τοσο ισχυρο hardware και πλεον χωρις πλακα ειναι μπουκωμενο το κουτι και γι αυτο και δεν ανοιγε καν οταν το εκλεινα.

Μια υπομονη λοιπον ως το τελος Αυγουστου και θα παρω κατι ποιοτικο.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως προκειται να κανω. Καταλαβαινω οτι δεν εχει καθολου air flow το κουτι αυτη τη στιγμη και ειναι λιγο αερα πατερα τα καλωδια και τα σχετικα αλλα δεν ειχα παντα τοσο ισχυρο hardware και πλεον χωρις πλακα ειναι μπουκωμενο το κουτι και γι αυτο και δεν ανοιγε καν οταν το εκλεινα.

Μια υπομονη λοιπον ως το τελος Αυγουστου και θα παρω κατι ποιοτικο.

Βάλε βρε κανένα φουρφούριον μην σου μείνει καμια κάρτα ή κανένας επεξεργαστής στο χέρι και ψάχνεσαι... Μέχρι τον Αύγουστο είμαστε μακριά

Δημοσ.

Και βάλε επιτελους μια φώτο να δουμε σε τι κατασταση βρίσκεται μεσα το κουτι διοτι ειμαι πραγματικα περίεργος!!

Δημοσ.

Και βάλε επιτελους μια φώτο να δουμε σε τι κατασταση βρίσκεται μεσα το κουτι διοτι ειμαι πραγματικα περίεργος!!

H περιέργεια σκότωσε τη γάτα :P

Δημοσ.

Βάλε βρε κανένα φουρφούριον μην σου μείνει καμια κάρτα ή κανένας επεξεργαστής στο χέρι και ψάχνεσαι... Μέχρι τον Αύγουστο είμαστε μακριά

Δεν ειμαι κοφτηριο ξερεις, εχω και προγραμμα και αλλες υποχρεωσεις που πρεπει να καλυψω :P Με σκοτωνεις τωρα ομως με αυτο που λες ομως και μου βαζεις τα χερια στις τσεπες. Προηγουμενος το διατυπωσα εγω λαθος. Δεν ειναι οτι δεν εχει θηκη για ανεμηστηρα πισω (προφανως και εχει), κανονικο φουρφουρι δεν εχει παρα μονο μπροστα.

Οσο για φωτο, εβγαλα καμια δεκαρια μεχρι τωρα, νυχτερινη ληψη, φως αναμενο, ανοιχτα τα παντα και παλι φενεται μονο μια σκοτεινη εικονα φιλε και δεν βγαζεις νοημα. Δεν διαθετει και το κινητο φλας για να ριξει "απλετο φως" στην υποθεση και ειναι δυσκολο.

Δημοσ.

Δεν ειμαι κοφτηριο ξερεις, εχω και προγραμμα και αλλες υποχρεωσεις που πρεπει να καλυψω :P Με σκοτωνεις τωρα ομως με αυτο που λες ομως και μου βαζεις τα χερια στις τσεπες. Προηγουμενος το διατυπωσα εγω λαθος. Δεν ειναι οτι δεν εχει θηκη για ανεμηστηρα πισω (προφανως και εχει), κανονικο φουρφουρι δεν εχει παρα μονο μπροστα.

Οσο για φωτο, εβγαλα καμια δεκαρια μεχρι τωρα, νυχτερινη ληψη, φως αναμενο, ανοιχτα τα παντα και παλι φενεται μονο μια σκοτεινη εικονα φιλε και δεν βγαζεις νοημα. Δεν διαθετει και το κινητο φλας για να ριξει "απλετο φως" στην υποθεση και ειναι δυσκολο.

Δεν χρειαζεται κοφτήριο για να πάρεις δύο 12αρια fan των 7 - 8Ε. Μην μου πεις τώρα οτι δεν μπορείς να εξοικονομήσεις 16Ε για την υγεία του υπολογιστή σου!!

Βάλε και την σκοτεινή φώτο εγω αυτο που θελω να δω θα το δώ!!

Δημοσ.

Ρε συ καταλαβαίνω ότι no money no honey αλλά είναι ΑΜΑΡΤΙΑ από το Θεό αυτό που τραβάει το σύστημά σου. Δηλαδή έχεις έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές και μια καλή κάρτα σε ένα κουτί που έτσι όπως τα λες τα πνίγει.

Και για να καταντήσω γραφική θα ξαναπώ "τα μεταξωτά αυτά θέλουν επιδέξιους αυτούς"...

Μέχρι να πάρεις τον επιδέξιο αυτό, πάρε ένα φουρφούρι και βάλε το πίσω, να βάζει ο μπροστά και να βγάζει ο πίσω τουλάχιστον...

Δημοσ.

Τουλάχιστον φτιάξε το ανεμιστηράκι που χάλασε. Αν έχεις τίποτα πεταμένα ανεμηστίρια σπίτι από τροφοδοτικά κτλ τότε προσάρμοσε αυτά προσωρινά

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται κοφτήριο για να πάρεις δύο 12αρια fan των 7 - 8Ε. Μην μου πεις τώρα οτι δεν μπορείς να εξοικονομήσεις 16Ε για την υγεία του υπολογιστή σου!!

Βάλε και την σκοτεινή φώτο εγω αυτο που θελω να δω θα το δώ!!

Αν μιλαμε για 7-8 ευρω σαφως και δεν το συζηταμε. Θα πεταχτω στο κοντινο πλαισιο αυριο αν ειναι να παρω κανεναν. Να και φωτο που ηθελες, η καλυτερη που μπορουσα να βγαλω.

post-144902-0-75776000-1310570159_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...