karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-CASE-Silencio-RC-550-Black-RC-550-K.htm http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20190&cat=1&sub=0&pmanuf=1120&sort=undefined&step=undefined http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20185&cat=1&sub=0&pmanuf=457&sort=undefined&step=undefined http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=14310&cat=1&sub=0&pmanuf=457&sort=undefined&step=undefined Στο κάτι παραπάνω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-X-Case-RC-942-KKN1.htm http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24541&cat=1&sub=0&pmanuf=1129&sort=undefined&step=undefined
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Λογο τιμης το πρωτο ειναι σιγουρα η συνετη επιλογη που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη. Απο την αλλη ομως θα μου κανει τη δουλεια οπως πρεπει ή να το παω λιγο ποιο μακρια (για αργοτερα φυσικα) και να παρω κατι ποιο ακριβο?
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Λογο τιμης το πρωτο ειναι σιγουρα η συνετη επιλογη που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη. Απο την αλλη ομως θα μου κανει τη δουλεια οπως πρεπει ή να το παω λιγο ποιο μακρια (για αργοτερα φυσικα) και να παρω κατι ποιο ακριβο? Το Silencio για μένα είναι πολύ όμορφο και πολύ καλό κουτί. Τώρα επειδή εγώ σκέφτομαι και αλλιώς... Σε κουτί και τροφοδοτικό τα ακουμπάω μία και έξω έτσι ώστε να μου βγάλουν κάποιες αναβαθμίσεις. Το Silencio δεν λέω ότι δεν θα σου βγάλει. Στα λεφτά του και σε αυτά που προσφέρει το βρίσκω τιμιότατο κουτί. Τώρα αν σε παίρνει να δώσεις κάτι παραπάνω για ένα πιο ακριβό go for it...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Σιγουρα δεν με παιρνει για ποιο ακριβο κουτι τωρα αλλα μπορω να το βαλω στο μυαλο μου ετσι ωστε να κανω ενα κουμαντο και κατα τελος Αυγουστου να τσιμπησω κανενα απο τα higher end μοντελα που εδωσες.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αν μπορείς να το κάνεις ναι πήγαινε σε ένα απο τα άλλα που έδωσα. Και πιο καλό cable management θα έχεις και θα είναι και πιο άνετο από μέσα...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ετσι θα το κανω τοτε. Απλα μεχρι τοτε αποφευγω παιχνιδια που μου κανουν τρελο load τοσο σε cpu και ειδικοτερα gpu. Eυχαριστω πολυ για τις προτασεις.
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Παντως οκ μικρο και μη κατάλληλο το κουτακι που έχεις τωρα για τετοιο συστήμα αλλά ακομη και έτσι εμενα μου φαίνετε πολύ περίεργο να σηκώνει τοσο τραγικές θερμοκρασίες!! Για ρίξε καμιά φώτο του εσωτερικού να δούμε τι παίζι εκει μεσα?? Και δοκίμασε να φτίαξεις κανένα πιο επιθετικό profile για το φανακι της καρτας με το afterburner!!
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Παντως οκ μικρο και μη κατάλληλο το κουτακι που έχεις τωρα για τετοιο συστήμα αλλά ακομη και έτσι εμενα μου φαίνετε πολύ περίεργο να σηκώνει τοσο τραγικές θερμοκρασίες!! Για ρίξε καμιά φώτο του εσωτερικού να δούμε τι παίζι εκει μεσα?? Και δοκίμασε να φτίαξεις κανένα πιο επιθετικό profile για το φανακι της καρτας με το afterburner!! Δεν ειναι και τοσο τραγικες οι θερμοκρασιες αν αναλογιστεις οτι μεσα στο σπιτι μου οτι θερμοκρασια εχει εξω βαλε αλλους 5 βαθμους μεσα. Εξω εχει τωρα περι τους 37 βαθμους, την ωρα που ξυπνησα (χωρις το AC αναμενο) το σπιτι μεσα ειχε 41. Την gigabyte reference εχω επι ευκαιρια. Edit: Λοιπον εχω εδω και 2 ωρες το AC αναμενο κανονικα στο σπιτι και μολις ετρεξα 2 τεστ furmark. Αυτο στα 720p εδειξε MAX 75 βαθμους ενω στα 1080 εδειξε MAX 83 βαθμους. Πολυ λιγοτερη απο την προηγουμενη φορα που ειδα 105 βαθμους.
STORM1978 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγω θα ελεγα αυτο το κουτι που ειπε η Καρμεν και την Α70 μαζι και θα εισαι κουτι στα περιπου 150 ευρα και τα 2.
pano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Άρα ikaruga24 το πρόβλημά σου,σύμφωνα με αυτά που μας είπες, είναι οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα στο σπίτι σου και όχι τόσο το κουτί. Επίσης ξέχασα να σε ρωτήσω πρίν, πόσους ανεμιστήρες έχεις στο κουτί;
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ανεκαθεν το προβλημα μου ηταν θερμοκρασιες μεσα στο σπιτι μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγω δεν μπορω να βαλω κατι ποιο κουλ στο μηχανημα μου ετσι ωστε να μην αναβει το AC 24/7 μονο και μονο για να μενει ανοιχτο αυτο. Γι αυτο αλλωστε και ψαχνο κατι που θα το κραταει κρυο ακομα και με θερμοκρασιες σπιτιου 38+ βαθμων. Οι ανεμηστηρες του κουτιου εχουν τα καλωδια τους κομμενα και ετσι και δεν λειτουργουν επι ευκαιρια.
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ανεκαθεν το προβλημα μου ηταν θερμοκρασιες μεσα στο σπιτι μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγω δεν μπορω να βαλω κατι ποιο κουλ στο μηχανημα μου ετσι ωστε να μην αναβει το AC 24/7 μονο και μονο για να μενει ανοιχτο αυτο. Γι αυτο αλλωστε και ψαχνο κατι που θα το κραταει κρυο ακομα και με θερμοκρασιες σπιτιου 38+ βαθμων. Οι ανεμηστηρες του κουτιου εχουν τα καλωδια τους κομμενα και ετσι και δεν λειτουργουν επι ευκαιρια. Καλά ρε συ ενα ενα μας τα λες... χωρις ροή αέρα μεσα στο κουτί πως περιμένεις να κρατηθούν οι θερμοκρασίες σε ανεκτά επίπεδα??? Να είχες κανενα καταβαστήρι χωρίς πολύ ενεργοβόρα πράγματα πάνω του να πω οκ αλλα με 570 και ι5 2500Κ χωρις ανεμηστήρες χωρις παρεξήγηση κιολλας αλλά έλεος!!! Βάλε κανενα ανεμηστήρα στο κουτί και λογικά θα είσαι πολύ οκ.... Και εγω στο pc2 το κουτάκι του είναι αντιστοιχο αυτου που έχεις εσύ και αυτή την στιγμη του έχω μια 5870 και τον 8400 κλοκαρισμενο στα 4200, οκ με κλειστο aircondition ανεβάζει η καρτουλά θερμοκρασίες αλλα πανω απο 90 δεν την έχω δει... αν τυχον σταματησω όμως τους ανεμηστήρες του κουτιού δεν την παλέυει μία!!
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε συ για κάτσε ένα ένα μας τα λες... Δεν λειτουργούν οι ανεμιστήρες στο κουτί; Δεν βάζουν/βγάζουν αέρα; Ε sorry Αλλά το φουρνίζεις... edit: φτου
pano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλά ρε συ ενα ενα μας τα λες... Ρε συ για κάτσε ένα ένα μας τα λες... edit: φτου Τώρα να πω και'γώ το ίδιο , δε λέει.. ikaruga24 κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά,πάρε 2-3 ανεμιστήρια και βάλτα στο κουτί εκεί για να τελειώνεις,και είσαι και εν μέρει και τυχερός λόγω του συστήματος ψύξης που έχει η κάρτα σου, γιατί αλλιώς θα πήγαινες οπωσδήποτε για καινούργιο κουτί και μάλιστα ''βαρβάτο'' με τις θερμοκρασίες που έχεις στο σπίτι σου. Υ.Γ Και πάλι όμως για να μην έχεις ψευδαισθήσεις, με 40 βαθμούς εσωτερική θερμοκρασία σπιτιού μην περιμένεις να δείς ''χαμηλές'' θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.