ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Οτι λεει το θεμα παιδια. Προτασεις για καμια καλη ψυκτρα για i5-2500k ως και 30 ευρω. Σε ελαφρυ σχετικα load με την μαμα ψυκτρα βαραει στο ανετο κατι 62+ βαθμους με μεγιστο που ειδα ως τωρα 78 βαθμους οταν τρεχω παιχνιδια σαν το Crysis 2 και Witcher 2. Επι ευκαιρια αυτα τα παιχνιδια δεν μπορω να τα παιξω καθως απο την θερμοκρασια το μηχανημα κανει μονο του shutdown και επανεκινηση. Η ψυκτρα κατα προτιμηση οσο ποιο αθορυβη γινεται.
Obsidian Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν δωσεις 30, δωσε αλλα δεκα και παρε μια Corsair A70, αξιζει τα επιπλεον χρηματα. Η πιο βασικη επιλογη που μπορεις να κανεις ειναι μια Χigmatek Loki. Θυμαμαι την ειχε ενα member εδω και διατηρουσε τον 2500Κ σε θερμοκρασιες της ταξης των 63°C. Ωστοσο αν λες οτι κλεινει το PC οταν ζοριζεται τοτε μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα. Αν αυτος ειναι ο κυριος λογος αγορας ψυκτρας και οχι καποια after-market ανησυχια σου τοτε απλα να ερευνησουμε αυτο το θεμα.
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Οτι λεει το θεμα παιδια. Προτασεις για καμια καλη ψυκτρα για i5-2500k ως και 30 ευρω. Σε ελαφρυ σχετικα load με την μαμα ψυκτρα βαραει στο ανετο κατι 62+ βαθμους με μεγιστο που ειδα ως τωρα 78 βαθμους οταν τρεχω παιχνιδια σαν το Crysis 2 και Witcher 2. Επι ευκαιρια αυτα τα παιχνιδια δεν μπορω να τα παιξω καθως απο την θερμοκρασια το μηχανημα κανει μονο του shutdown και επανεκινηση. Η ψυκτρα κατα προτιμηση οσο ποιο αθορυβη γινεται. Απο κουτί τι παίζει??? Συμάζεμα καλωδίων?? Η ψύκτρα πατάει καλά? Στη κάρτα γραφικών τι θερμοκρασίες εχεις σε full load?? Τσεκαρε τες με κανένα furmark!
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Οτι λεει το θεμα παιδια. Προτασεις για καμια καλη ψυκτρα για i5-2500k ως και 30 ευρω. Σε ελαφρυ σχετικα load με την μαμα ψυκτρα βαραει στο ανετο κατι 62+ βαθμους με μεγιστο που ειδα ως τωρα 78 βαθμους οταν τρεχω παιχνιδια σαν το Crysis 2 και Witcher 2. Επι ευκαιρια αυτα τα παιχνιδια δεν μπορω να τα παιξω καθως απο την θερμοκρασια το μηχανημα κανει μονο του shutdown και επανεκινηση. Η ψυκτρα κατα προτιμηση οσο ποιο αθορυβη γινεται. Με 78°C ο επεξεργαστής δεν έχει πρόβλημα για να σβήνει. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα( θερμοκρασία κάρτας γραφικών; ) ή έχει προβληματικούς σένσορες και δείχνει λάθος τη θερμοκρασία.
PETROS13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν δωσεις 30, δωσε αλλα δεκα και παρε μια Corsair A70, αξιζει τα επιπλεον χρηματα. Η πιο βασικη επιλογη που μπορεις να κανεις ειναι μια Χigmatek Loki. Θυμαμαι την ειχε ενα member εδω και διατηρουσε τον 2500Κ σε θερμοκρασιες της ταξης των 63°C. Ωστοσο αν λες οτι κλεινει το PC οταν ζοριζεται τοτε μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα. Αν αυτος ειναι ο κυριος λογος αγορας ψυκτρας και οχι καποια after-market ανησυχια σου τοτε απλα να ερευνησουμε αυτο το θεμα. με το socket 1155 δεν έχω ασχοληθεί, αλλά οι ψύκτρες που αναφέρεις δεν λένε κάτι για 1155 που έχει ο επεξεργαστής.. ίδιες παίρνουν?
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 με το socket 1155 δεν έχω ασχοληθεί, αλλά οι ψύκτρες που αναφέρεις δεν λένε κάτι για 1155 που έχει ο επεξεργαστής.. ίδιες παίρνουν? ναι Πέτρο κουμπώνουν κανονικά
PETROS13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ναι Πέτρο κουμπώνουν κανονικά ωραία αυτό ήθελα να μάθω! Ευχαριστώ Κάρμεν!
shinigami Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Φιλε πηρα και εγω χθες την Α70.απλα η ψυκτρα δεν πιανεται σε αυτα τα λεφτα της.αν τελικα ειναι το προβλημα η ψυκτρα,παρε την Α70 και θα μας θυμηθεις
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αν δωσεις 30, δωσε αλλα δεκα και παρε μια Corsair A70, αξιζει τα επιπλεον χρηματα. Η πιο βασικη επιλογη που μπορεις να κανεις ειναι μια Χigmatek Loki. Θυμαμαι την ειχε ενα member εδω και διατηρουσε τον 2500Κ σε θερμοκρασιες της ταξης των 63°C. Ωστοσο αν λες οτι κλεινει το PC οταν ζοριζεται τοτε μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα. Αν αυτος ειναι ο κυριος λογος αγορας ψυκτρας και οχι καποια after-market ανησυχια σου τοτε απλα να ερευνησουμε αυτο το θεμα. Για 10 ευρω δεν το συζηταμε καν αν ειναι, βουρ για Α70. Τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο το κουτι μου σιγουρα δεν ειναι για το μηχανημα που διαθετω. Απλα δεν χωραει και θα πρεπει να τα σκασω για κανενα φουλ tower καποια στιγμη καθως απο μονη της η GTX 570 ειναι τσιμα τσιμα με τις θηκες των δισκων. Θερμοκρασιες καρτας με furmark χωρις το air condition μες στο σπιτι τωρα το καλοκαιρι πανε χαλαρα πανω απο τους 100 βαθμους (εχω δει ως 105) και με το κλιματιστικο ανοιχτο παιζουν περιπου στους 95-98. Σιγουρα παιζει και αυτο το ρολο του. Απλα με τα συγκεκριμενα παιχνιδια (Witcher 2, Crysis 2) το PC δινει τα ολα του και δεν μπορει να λειτουργει φανταζομαι με τοσο φορτο σε τετοιες θερμοκρασιες με κακο air flow του κουτιου. Κουτι ομως δεν παιζει να παρω ακομα για λογους χωρου. Αργοτερα ισως. Αυτο ειναι το κουτι που εχω τωρα. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-Elite-310-Silver-Case-RC-310-SKN1-GP-RC-310-SKN1-GP.htm
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Για 10 ευρω δεν το συζηταμε καν αν ειναι, βουρ για Α70. Τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο το κουτι μου σιγουρα δεν ειναι για το μηχανημα που διαθετω. Απλα δεν χωραει και θα πρεπει να τα σκασω για κανενα φουλ tower καποια στιγμη καθως απο μονη της η GTX 570 ειναι τσιμα τσιμα με τις θηκες των δισκων. Θερμοκρασιες καρτας με furmark χωρις το air condition μες στο σπιτι τωρα το καλοκαιρι πανε χαλαρα πανω απο τους 100 βαθμους (εχω δει ως 105) και με το κλιματιστικο ανοιχτο παιζουν περιπου στους 95-98. Σιγουρα παιζει και αυτο το ρολο του. Απλα με τα συγκεκριμενα παιχνιδια (Witcher 2, Crysis 2) το PC δινει τα ολα του και δεν μπορει να λειτουργει φανταζομαι με τοσο φορτο σε τετοιες θερμοκρασιες με κακο air flow του κουτιου. Κουτι ομως δεν παιζει να παρω ακομα για λογους χωρου. Αργοτερα ισως. Αυτο ειναι το κουτι που εχω τωρα. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-Elite-310-Silver-Case-RC-310-SKN1-GP-RC-310-SKN1-GP.htm Και μετά αναρωτιέσαι για τα restart?? Του έχεις κανει κανενα καθάρισμα τωρα τελευταία??? Με την θερμαστρα την 570 σε τετοιο κουτι πάντως τι περίμενες??
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Με 105°C στη κάρτα γραφικών ακόμα πιστεύεις ότι ο επεξεργαστής σου δημιουργεί τα προβλήματα;
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μονο σε κατασταση full load το παθαινει ομως. Γι αυτο και δεν παιζω τα συγκεκριμενα παιχνιδια, γιατι προκαλουν μπολικο φορτο (και συνεπως θερμοκρασιες). Μιας και βρισκομαστε ηδη στο παρον τοπικ ας μου προτεινετε και κανενα κουτι και 8α δω τι θα κανω..
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μα και σε full load που λες είναι επιεικώς απαράδεχτες θερμοκρασίες... Την έχεις ξεσκονίσει την κάρτα; Πόσα δίνεις για κουτί;
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το κουτι εφαγε φουλ καθαρισμα (και η καρτα επισης) οταν εκανα την αλλαγη σε i5 δηλαδη ουτε 3 βδομαδες πριν. Καλωδια και λοιπα αναγκαστικα το ενα πανω στο αλλο και κουτι ανοιχτο και απο τις 2 πλευρες γιατι αν το κλεισω το PC απλα δεν ανοιγει καν. Τωρα για το κουτι ειναι εξοδο που δεν περιμενα να σκασω τωρα αλλα φενεται οτι πρεπει να το κανω το βημα καθαρα για λογους ασφαλειας και "υγειας". Δεν ξερω ποσα μπορω να δωσω τωρα, οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο. Πεταξτε ο καθενας τις προτασεις του με κατι σχετικα καλο και οσο γινεται φθηνοτερο. Θεωρειστε (για αρχη) ταβανι τα 150 ευρω και το συζηταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.