SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλά αμα δώσει και 2170 αντίσκηνα θα στηθούν απο έξω
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 χαχα.χλωμο.καμια εταιρεια δεν εχει δωσει.το πολυ να τον δουμε να πουλαει τιποτα fritz απο την Hol αφου η Hol τα παιρνει πισω και δινει netfaster πλεον για να παιξει το voip.
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σε καποιο αλλο φορουμ διαβασα πως δοκιμαζουν να δινουν πλεον netfaster 3, ξερουμε λεπτομεριες?
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σε καποιο αλλο φορουμ διαβασα πως δοκιμαζουν να δινουν πλεον netfaster 3, ξερουμε λεπτομεριες? φαντασου ποσο τελειο ρουτερ ειναι που βγαζουν καθε λιγο και λιγακι καινουριο μοντελο που σιγουρα θα εχει ελαχιστες διαφορες.ποιος ξερει τι τρελλα bug θα εχουν τα προηγουμενα που δεν θα καθονται να φτιαξουν κανα firmware update.
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εχει ομως καποιος αλλος πληροφοριες? Τι θα εχει το νεο μοντεμακι, νεα χαρακτηριστικα κτλ... Για να πουμε και τα θετικα ομως, καλο ειναι να βγαζουν κατι καινουργιο, παρα να μενουν στα παλια. Το μονο που μενει ειναι πως να χαλασω το ρουτερακι για να παρω το νεο
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εχει ομως καποιος αλλος πληροφοριες? Τι θα εχει το νεο μοντεμακι, νεα χαρακτηριστικα κτλ... Για να πουμε και τα θετικα ομως, καλο ειναι να βγαζουν κατι καινουργιο, παρα να μενουν στα παλια. Το μονο που μενει ειναι πως να χαλασω το ρουτερακι για να παρω το νεο αντε να βαλουν κανα wireless n πανω.β.οτι βγαζουν κατι νεο δεν σημαινει οτι αξιζει με σχεση καποιο αλλο ρουτερ.και η crypto εβγαζε νεα modem ρουτερ και τοενα ηταν πιο χαλια απο το αλλο.βγηκε το 320 και καηκαν ολα και μετα βγηκε το 330 που επισης καηκαν ολα.μαπα κατασκευαστικα.κινεζια στο επακρον. το να το καψεις ευκολο.μια σταγονα νερο στην πλακεττα και τερμα.
taxiarhisv Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν έχω από τον αυγουστο κάνει την αλλαγή του fritz.box με net malakia και έχω δηλώση τρεις φορές βλάβη για το τηλ που κολαει και με ρεσταρτ στο ρουτερ έφτιαχνε. Να πω ότι δεν τους το είχα πει ότι είναι για τον π@@@σο το ρουτερ... Τώρα πρέπει να ασχολούμαι αν θα κολλήσει η αν δουλεύει γμτ. Θέλω το fritz μου πίσω...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν έχω από τον αυγουστο κάνει την αλλαγή του fritz.box με net malakia και έχω δηλώση τρεις φορές βλάβη για το τηλ που κολαει και με ρεσταρτ στο ρουτερ έφτιαχνε. Να πω ότι δεν τους το είχα πει ότι είναι για τον π@@@σο το ρουτερ... Τώρα πρέπει να ασχολούμαι αν θα κολλήσει η αν δουλεύει γμτ. Θέλω το fritz μου πίσω... το πολυ να σοθ στειλουν αλλο ρουτερ και ο θεος βοηθος.αλλιως σε βλεπω η να αλλαζεις εταιρεια η να πηγαινεις σε κανα προγραμμα που δενεχει voip telephony αλλα κανονικη Tdm οποτε εκει βαζεις οτι ρουτερ θες.κακη επιλογη το voip αφου σε υποχρεωνει να χρησιμοποιεις τον ρουτερ που σου δινουν εκτος αν καταφερεις να τσιμπησεις τα στοιχεια απο μεσα και να σεταρεις μονος σου το voip σε αλλο ρουτερ.
apakos23 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Γεια σας εγώ είμαι καινούργιος πελάτης της hol-hellas online θα θέλω να ρωτήσω πριν που ήμουνα στην cyta hellas και μου είχαν δώσει ένα router ένα thomson θα μου ζητηθεί να το πάρουν πίσω???
chris_ap Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Κι εγώ έτσι νομίζω, και στις 2 με χρησιδανεισμό στο δίνουν.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γεια σας εγώ είμαι καινούργιος πελάτης της hol-hellas online θα θέλω να ρωτήσω πριν που ήμουνα στην cyta hellas και μου είχαν δώσει ένα router ένα thomson θα μου ζητηθεί να το πάρουν πίσω??? αν δεν εχεις κλεισει χρονο σιγουρα θα το παρουν πισω.αλλα λογικα επειδη το ρουτερ ειναι και voip λογικα θα ειναι με χρησιδανειο οποτε θα πρεπει να το γυρισεις.ετσι και αλλιως αμα δεν το ξεκλειδωσεις αχρηστο σου ειναι για να πεις οτι θα το χρησιμοποιησεις αλλου.λογικα στο δελτιο αποστολης που σου δωσαν μπορει να γραφει πανω λογος διακινησης((χρησιδανειο η χρηση πελατη). αλλιως παρτους και ρωτα τους.μην το κρατησεις και μετα ξαφνικα μετα απο καιρο σου πουνε δεν το γυρισες και στο χρεωσουν κανα 100 αρι που με αυτα τα λεφτα θα παιρνες πολυ καλυτερο ρουτερ απο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα