poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αρα οταν στο ζητησουν πισω θα τους πεις δεν το εχω το πουλησα πχ 40 ευρω και θα το πληρωσεις πισω σε αυτους 80 το alcatel που σου δωσαν το εχεις?η γενικα εχεις κανενα ρουτερ απο αυτους?
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μόλις επικοινώνησα κι εγώ. Μου είπαν ότι θα αλλάξει το πρωτόκολλο SIP, και κατά συνέπεια αν δεν αλλάξει το ρούτερ θα έχουμε ιντερνετ αλλά όχι τηλέφωνο, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει επιλογή στην αλλαγή σε netfaster 2 εφόσον θέλεις να έχεις και τηλέφωνο. Για να πω την αλήθεια δεν καίγομαι κι όλας για τηλέφωνο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Και επίσης συμφωνώ με τον πουλινο ότι σε σχέση με το fritz, το netfaster είναι γτπ: πλαστική κατασκευή τύπου "μιας χρήσης", επιεικώς απαράδεκτο interface, ζεματάει μετά από λίγο, μέτρια σταθερότητα (στη γραμμή μου), δεν μου αρέσει που είναι preconfigured παρόλο που είναι για λόγους ευκολίας, κλπ.
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ενταξει παιδια δωρεαν ειναι εξαλλου, μη τα θελουμε και ολα δικα μας. Αμα θελουμε κατι για πιο advanced users, απλως ψαχνουμε κατι να αγορασουμε που να ταιριαζει με τις απαιτησεις μας.
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα το πληρώσω ή όχι αλλά ότι στάνταρ θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Ξέρω τί λεω.
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μόλις επικοινώνησα κι εγώ. Μου είπαν ότι θα αλλάξει το πρωτόκολλο SIP, και κατά συνέπεια αν δεν αλλάξει το ρούτερ θα έχουμε ιντερνετ αλλά όχι τηλέφωνο, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει επιλογή στην αλλαγή σε netfaster 2 εφόσον θέλεις να έχεις και τηλέφωνο. Για να πω την αλήθεια δεν καίγομαι κι όλας για τηλέφωνο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Και επίσης συμφωνώ με τον πουλινο ότι σε σχέση με το fritz, το netfaster είναι γτπ: πλαστική κατασκευή τύπου "μιας χρήσης", επιεικώς απαράδεκτο interface, ζεματάει μετά από λίγο, μέτρια σταθερότητα (στη γραμμή μου), δεν μου αρέσει που είναι preconfigured παρόλο που είναι για λόγους ευκολίας, κλπ. αν δεν καιγεσαι για τηλεφωνο τοτε βαζεις και κανα vigor πανω αντιγια το fritz. Ενταξει παιδια δωρεαν ειναι εξαλλου, μη τα θελουμε και ολα δικα μας. Αμα θελουμε κατι για πιο advanced users, απλως ψαχνουμε κατι να αγορασουμε που να ταιριαζει με τις απαιτησεις μας. αν θελουμε κατι πιο advanced απλα δεν πας ποτε σε εταιρεια που να σου δινει voip ωστε να εχεις την επιλογη να βαλεις οτι ρουτερ θες.εκτος αν εισαι τοτε καλος και βρεις τα στοιχεια του voip και το σεταρεις σε ενα οποιοδηποτε ρουτερ. Το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα το πληρώσω ή όχι αλλά ότι στάνταρ θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Ξέρω τί λεω. βλεπε αποπανω ακριβως.
Marria Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 poulinos οι πιο πολλες εταιριες ομως δινουν voip (εκτος απο οτε), τωρα πως εμενα δεν μου εβαλαν δεν ξερω..αναλογα με το Α/Κ μαλλον.
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 poulinos οι πιο πολλες εταιριες ομως δινουν voip (εκτος απο οτε), τωρα πως εμενα δεν μου εβαλαν δεν ξερω..αναλογα με το Α/Κ μαλλον. ote tdm forthnet tdm kai voip = διαλεγεις και παιρνεις Hol tdm και voip= διαλεγεις και παιρνεις και εδω νομιζω. cyta = mono voip on telecoms /vivodi δινει σιγουρα voip δεν ξερω αν δινει Tdm για μενα προσωπικα οσο και αν ειμαι φαν του voip δεν θα πηγαινα σε εταιρεια με voip γιατι απλα δεν θελω ρουτερ κλειδωμενο.τωρα εχω ενα δευτερο νουμερο voip αλλα το εχω σεταρει manual στο ρουτερ οποτε δεν με πειραζει. δεν ξερω αν στην Hol ειναι αναλογως το α/κ η αναλογως τι ζητησεις.γιατι πχ στην forthnet σε ολα τα α/κ υπαρχουν voice cards αλλα αν ο αλλος παρει το Economy θα παρει voip Τηλεφωνια.
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγω παντως δεν ζητησα pots γραμμη και μαλλον ειναι οτι εχουν εκεινη την περιοδο, σε αλλους στην περιοχη μου δινουν voip, σε αλλους οχι. Στο κατω διαμερισμα που εχουν on, παλι με pots παιζουν και εκει.
anta_n Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Όντως το voip δε βολεύει καθόλου. Τις προάλλες ενεργοποίησα CYTA σε μια συγγενή και μέσα σε 3 μέρες με έχει πάρει τρία τηλέφωνα (μια δεν έχω Internet, μια δεν ακούγεται καλά το τηλέφωνο κλπ). Pots και πάλι pots. στην forthnet σε ολα τα α/κ υπαρχουν voice cards αλλα αν ο αλλος παρει το Economy θα παρει voip Τηλεφωνια. Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει. Είσαι σίγουρος;
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγω παντως δεν ζητησα pots γραμμη και μαλλον ειναι οτι εχουν εκεινη την περιοδο, σε αλλους στην περιοχη μου δινουν voip, σε αλλους οχι. Στο κατω διαμερισμα που εχουν on, παλι με pots παιζουν και εκει. δεν ξερω αμα τους το ζητησεις τι γινεται.η αν τους πεις οτι πχ εχω συναγερμο οποτε εκει πολλοι δινουν Pots διοτι μεσω voip δεν παιζει ο συναγερμος.(δεν παιζει σε μερικες εταιρειες)σε αλλους Isp παιζει κανονικα. Όντως το voip δε βολεύει καθόλου. Τις προάλλες ενεργοποίησα CYTA σε μια συγγενή και μέσα σε 3 μέρες με έχει πάρει τρία τηλέφωνα (μια δεν έχω Internet, μια δεν ακούγεται καλά το τηλέφωνο κλπ). Pots και πάλι pots. Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει. Είσαι σίγουρος; εχει καποια + εχει και καποια -.εγω παντως μια δευτερη που ειναι voip αν και δεν την πολυχρησιμοποιω δεν εχει κανενα θεμα. Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει. Είσαι σίγουρος; σε ολα τα α/κ υπαρχουν voice cards και σε ολα μπορεις να ζητησεις Pots Γραμμη.μερικοι ζητανε το economy που σου δινουν ακριβως την ιδια υπηρεσια πχ σαν το Isdn του οτε.ενα thomson 784 με 2 καναλια φωνης που ειτε εχουν το ιδιο νουμερο ειτε διαφορετικο.και ειναι voip οχι Pots.βεβαια καποιος μπορει να ζητησει 3 νουμερα.το ενα να ειναι Pots και τα αλλα 2 voip.100 τις 100
sculper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 θα ήθελα να ρωτήσω , από τα router που δίνει τώρα η HOL πιο είναι πιο καλό???? διότι το "καίω κάρβουνο" Router NetFasteR IAD, πάει για αλλαγή.. αν είναι να προσπαθήσω να ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο! Router Alcatel Lucent CellPipe NetFasteR WLAN Router NetFasteR IAD 2 jetSpeed 520+ φαντάζομαι τα δίνει όλα αυτά!
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 εγω δεν θα παιρνα κανενα.αν δεν εχεις voip που χρειαζεσαι υποχρεωτικα το netfaster θα χτυπαγα ενα vigor 2700 Με 30 ευρουλακια και οχι τα σαπιδια που δινει ο καθε isp. και το fritz ειναι πολυ καλο αλλα δεν το εχουν ετσι και αλλιως πλεον ουτε σαν voip
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Βλέπω αλλον εναν υποψήφιο αγοραστή για το vigor +1 πάντως τίμια επιλογή για τα χρήματα που πωλείται και πολύ καλύτερα απο αλλα Edit: Μα ποσα vigor 2700 εχουν μείνει πια
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Βλέπω αλλον εναν υποψήφιο αγοραστή για το vigor +1 πάντως τίμια επιλογή για τα χρήματα που πωλείται και πολύ καλύτερα απο αλλα Edit: Μα ποσα vigor 2700 εχουν μείνει πια αυτην την απορια εχω και εγω.ποσα ειχε παρει η altec Ποια ρε γαμωτο?για αυτο επεσε εξω?μου ρχεται να τον παρω τηλ το ebw.gr και να τον ρωτησω.ποσα εχεις ακομα που εδω και τοσους μηνες πουλας ακομα.αντε να μας φερει και κανα 2170 branded.και να λεγα οτι δεν ξεκλειδωνει θα λεγα οκ αλλα αφου ξεκλειδωνει και το δινει κατι τοσο φτηνα απλα Respect.με 30 ευρω δεν προκειται να βρεθει τιποτα καλυτερο απο vigoor.ουτε με 80 δεν θα βρισκε κανεις κατι καλυτερο απο το 2700 που δινει και voip πανω.να μην ειχε voip οκ αλλα εφοσον δινει και voip ενα αντιστοιχο θα ειχε 100+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα