Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πηγα το μυαλο μου στο Thomson.β.γιατι να σου δωσουν αλλο εσενα?και να παρεις το netfaster τα ιδια χαλια ειναι.

Δημοσ.

Πριν λιγο πηρανε και εμενα.Λεει αυριο θα ερθει ο τεχνικος με το νεο και να του δωσω το fritz πισω.Της ειπα οτι θελω να κρατησω το fritz και μου λεει κρατα το,αλλα απο πρωτη του μηνος δεν θα εχεις ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ με το fritz.

Δημοσ.

Πριν λιγο πηρανε και εμενα.Λεει αυριο θα ερθει ο τεχνικος με το νεο και να του δωσω το fritz πισω.Της ειπα οτι θελω να κρατησω το fritz και μου λεει κρατα το,αλλα απο πρωτη του μηνος δεν θα εχεις ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ με το fritz.

:o :o ωραίος εκβιασμός

Αυτο δεν το κατάλαβα δεν θα έχεις ουτε τηλέφωνο ουτε internet....

Δημοσ.

Μαλλον εννοουσε οτι απο πρωτη του μηνος,λογο αναβαθμισης(; ) στην γραμμη δεν θα παιζει με το fritz και για αυτο τα αλλαζουνε με καινουρια.Κατι τετοιο εχω καταλαβει. :confused:

Δημοσ.

Καλως τα δεχτηκαμε.Πριν λιγο ηρθε ο τεχνικος.Του ειπα οτι το fritz θα το κρατησω και απλα εκοψε ενα χαρτι που ελεγε "ακυρωση".Το ιδιο και ενας ξαδελφος μου που μενει διπλα.Το καινουριο μου φαινεται πιο πλαστικουρα απο το fritz και ειναι αρκετα μεγαλυτερο,αν και η ταχυτητα του νετ ανεβηκε(οχι τιποτα το ιδιαιτερο).

post-193491-0-03031800-1311856723_thumb.jpg

Δημοσ.

Αφου σε ολους δινουν νεο μοντεμ, εγω γιατι να μην εχω ? ζηλεψα και εγω :P

εσυ δεν εχεις voip και πηγαινε αγορασε κατι γιατι και το Netfaster δεν ειναι κανα τελειο.καλυτερα να ειχες fritz.Πιο καλο ειναι

αρκει να μην στο χρεωσουν η να μην στο ζητησουν αργοτερα.

:o :o ωραίος εκβιασμός

Αυτο δεν το κατάλαβα δεν θα έχεις ουτε τηλέφωνο ουτε internet....

απλα οπως ειπαν λογικα θα γινουν καποιες αλλαγες ποιοςξερει τι και θα σταματησει να παιζει το voip με το fritz.ισως δεν υποστηριζει αυτα τα νεα πραγματα που θελουν να κανουν στην hol και για αυτο τα αλλαζουν.αν και πολυ μπελας να αλλαξεις τοσα πραγματα και δεν ξερω τι αλλαγες εκαναν που αξιζουν τον κοπο να γινει ολο αυτο και β.να δωσεις νεα ρουτερ..γ.που δεν υποστηριζει το fritz.

Μαλλον εννοουσε οτι απο πρωτη του μηνος,λογο αναβαθμισης(; ) στην γραμμη δεν θα παιζει με το fritz και για αυτο τα αλλαζουνε με καινουρια.Κατι τετοιο εχω καταλαβει. :confused:

σωστα

Καλως τα δεχτηκαμε.Πριν λιγο ηρθε ο τεχνικος.Του ειπα οτι το fritz θα το κρατησω και απλα εκοψε ενα χαρτι που ελεγε "ακυρωση".Το ιδιο και ενας ξαδελφος μου που μενει διπλα.Το καινουριο μου φαινεται πιο πλαστικουρα απο το fritz και ειναι αρκετα μεγαλυτερο,αν και η ταχυτητα του νετ ανεβηκε(οχι τιποτα το ιδιαιτερο).

το fritz ειναι πολυ ποιο ποιοτικο και καλυτερο απο το netfaster.απο το Netfaster μην περιμενεις οτι ειναι fritz σε οτιδηποτε.απο ρουτερ σε ρουτερ υπαρχουν διαφορες στον συγχρονισμο ειτε καλυτερο ειτε χειροτερο.ελπιζω ολοι να ειναι προς το καλυτερο.

Δημοσ.

poulinos εχω το netgear λεμεεεεεεεεε :P Σε οσους δεν εχουν voip, δινουν το alcatel... ετσι να γνωριζετε :P

Δεν εχω voip οποτε δεν μου εκαναν εμενα αυτη την αλλαγη :(

Παιδια εχω και το fritz , οποιος θελει να του το πουλησω, στειλτε μου πμ :P :P :P

Δημοσ.

poulinos εχω το netgear λεμεεεεεεεεε :P Σε οσους δεν εχουν voip, δινουν το alcatel... ετσι να γνωριζετε :P

Δεν εχω voip οποτε δεν μου εκαναν εμενα αυτη την αλλαγη :(

Παιδια εχω και το fritz , οποιος θελει να του το πουλησω, στειλτε μου πμ :P :P :P

αρα τι θες να στο αλλαξουν?συλλογη θα τα κρατας???:P

Δημοσ.

αρα τι θες να στο αλλαξουν?συλλογη θα τα κρατας???:P

Θα το πουλησω στο ebay , μπας και βγαλω κανα χαρτζιλικι :P

Δημοσ.

χαχα να σου χαρισω τοτε ενα 780 thomson να το πουλησεις και αυτο:P

και αμα σου φερουν καινουριο και το πουλησεις αμα σου ζητησουν οταν διακοψεις το ρουτερ πισω να δω τι θα δωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...