Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@poulinos

Ναι για Voip τηλεφωνια λεω. Αλλα εγω δεν εχω Voip. Και απο οτι ακουσα αυτους αφορα μονο η αλλαγη μοντεμ.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ε ναι και το fritz και το netfaster εχουν voip.απλα και σε εσας να ελεγαν για αλλαγη λιγο σας νοιαζει διοτι βαζεις οτι ρουτερ θες εσυ πανω αφου δεν εχεις voip.το καλο του να μην εχεις voip.

Δημοσ.

Καλησπέρα

εμένα με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο, Σάβατο 4:30 μεσημεριάτικα!!!, για να μου αλλάξουν το Fritz, για την καλύτερη εξυπηρέτηση μου.. και αν μπορεί λέει να ερθει ο τεχνικός αύριο Κυριακή μεσημέρι και να τα αλλάξει

βασικά μου φάνηκε λιγάκι ύποπτο , Σαβατοκύριακο μεσημεριάτικα :unsure: :fear: και μπήκα να δω αν ξέρει κανείς κάτι και βρήκα αυτο το ποστ

απο οτι μου είπε στο τηλέφωνο θα πάρει το παλιό ρουτερ πίσω, εγω βέβαια θα πω αύριο να το κρατήσω αλλα δεν μου φαίνεται να το δεχτεί ο τεχνικός.

λέτε το καινούργιο να βγεί μάπα? μέχρι τώρα είχα πολύ λίγα προβλήματα και άντε να βγάλεις άκρη μετά.. τέλος παντων θα ενημερώσω αύριο με νεότερα

Δημοσ.

αν στο ζητησουν δεν μπορεις να πεις δεν το δινω.τωρα σε θεμα σταθεροτητας μπορει πραγματι το fritz να ειναι καλυτερο και πιο σταθερο και καποιοι να εχουν προβλημα με αυτο και να χρειαστει να τους αλλαξουν κανα Profile.

αν εχει μονο ιντερνετ ας παρει ενα δικο του ρουτερ.αν εχει και voip τοτε μονοδρομος.το παλιο χλωμο να του το αφησουν συν οτι μπορει καποια στιγμη να μην παιζει μετα.

τελικά του το φτιάξαν και είναι μια χαρά τώρα με το καινούριο ρουτερ... :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα

εμένα με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο, Σάβατο 4:30 μεσημεριάτικα!!!, για να μου αλλάξουν το Fritz, για την καλύτερη εξυπηρέτηση μου.. και αν μπορεί λέει να ερθει ο τεχνικός αύριο Κυριακή μεσημέρι και να τα αλλάξει

βασικά μου φάνηκε λιγάκι ύποπτο , Σαβατοκύριακο μεσημεριάτικα :unsure: :fear: και μπήκα να δω αν ξέρει κανείς κάτι και βρήκα αυτο το ποστ

απο οτι μου είπε στο τηλέφωνο θα πάρει το παλιό ρουτερ πίσω, εγω βέβαια θα πω αύριο να το κρατήσω αλλα δεν μου φαίνεται να το δεχτεί ο τεχνικός.

λέτε το καινούργιο να βγεί μάπα? μέχρι τώρα είχα πολύ λίγα προβλήματα και άντε να βγάλεις άκρη μετά.. τέλος παντων θα ενημερώσω αύριο με νεότερα

δυσκολο να σε αφησουν να το κρατησεις.δεν ξερω αν στην συμβαση υπαρχει τιποτα που να λεει οτι μετα απο πχ 1 χρονο μπορειςνα το κρατησεις.β.υπαρχει περιπτωση με το fritz να εχεις τιποτα θεματα στο voip και για αυτο να το αλλαζουν με το Netfaster.μπορει ισως μετα απο λιγο καιρο να μην παιζει καν το fritz.και επειδη πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα ρουτερ για αυτο στο κανονισαν σαβατοκυριακο μαλλον.θα εχουν πολυ τρεξιμο γιατι εχει παρα πολλους πελατες η Hol.δεν ειναι voip ολοι αλλα και παλι αρκετοι θα ειναι.οποτε ειδικα αν βιαζονται να τα αλλαξουν για να μπορεσουν να περασουν στην νεα πλατφορμα η σε καποιο νεο firmware στα dslam που μπορει να μην παιζει με το fritz πρεπει υποχρεωτικα να τρεχουν καιτα σαβατοκυριακα.5 λεπτα δουλεια θα ειναι.λογικα preconfigured θα ειναι.

τελικά του το φτιάξαν και είναι μια χαρά τώρα με το καινούριο ρουτερ... :rolleyes:

μπορει να του αλλαξαν κανα Profile ποιος ξερει

Δημοσ.

μπορει να του αλλαξαν κανα Profile ποιος ξερει

ναι μάλλον απλά απάντησα για να μην μπερδέψω τους άλλους με το προηγούμενο πόστ

Δημοσ.

Εγώ πάντως τους είχα πάρει τηλ. πριν κανά 6μηνο και τους είπα ότι χάλασε το phone2 στο fritz και να μου το αλλάξουνε με το netfaster. Τους ρώτησα αν πρέπει να τους επιστρέψω το fritz και μου είπαν: "βεβαίως". Τελικά όταν ήρθε ο courrier πήρα το netfaster και...δεν του έδωσα τίποτα :devil: ! χωρίς κανένας να με ενοχλήσει εκτοτε...

Δημοσ.

Παντως εγω οταν ειχα ζητησει αντικατασταση στο νετφαστερ, ο ιδιος ο κουριερ μου ζητησε πισω το ρουτερακι :)

Δημοσ.

ο courrier μπορει να μην το ζητησε αλλα εφοσον το εχουνπει στον πελατη ο πελατης οφειλει να το δωσει.αλλιως μπορει εφοσον δεν το παρελαβαν να μην φαινεται οτι εχει ξεχρεωθει. και σιγουρα δεν θα ριξουν την ευθυνη στον courrier.

Δημοσ.

Μα τι γίνεται αυτες τις ημέρες βρήκα αλλα 2 άτομα που μου ειπαν οτι θα έρθουν να πάρουν το fritz και να φέρουνε το netfaster.

Μήπως τους έχει μείνει στο stock το netfaster και θέλουνς να το ξεφορτοθούν ? :rolleyes:

και τα fritz τι θα τα κάνουν ? :unsure:

Πολλές ερωτήσεις αναπάντητα ερωτήματα :lol: :lol:

Δημοσ.

Μα τι γίνεται αυτες τις ημέρες βρήκα αλλα 2 άτομα που μου ειπαν οτι θα έρθουν να πάρουν το fritz και να φέρουνε το netfaster.

Μήπως τους έχει μείνει στο stock το netfaster και θέλουνς να το ξεφορτοθούν ? :rolleyes:

και τα fritz τι θα τα κάνουν ? :unsure:

Πολλές ερωτήσεις αναπάντητα ερωτήματα :lol: :lol:

μπα μαλλον κατι θα γινεται καμια αναβαθμιση σε dslam και ισως να μην παιζει σωστα η να μην υποστηριζει κατι το fritz στο θεμα voip και για αυτο να δινουν το Netfaster.γιατι αμα το ειχαν stock θα το εδιναν στους νεους πελατες.δεν θα πληρωναν λεφτα για να στελνουν τεχνικους courrier κτλ για να αλλαζουν ρουτερ.συν οτι τα παλια δεν μπορουν να τα κανουν και κατι.η θα τα κρατησουν για κανονικους χρηστες η θα πανε καμια μαζικη επιστροφη/ανακυκλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...