axaraktiristos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο από HOL και μου είπαν ότι λογω αναβάθμισης δικτύου θα έρθει σπίτι κάποιος τεχνικός , θα πάρει το frizbox που έχω και θα βάλει κάποιο netfast ? ( δεν είμαι σίγουρος για το όνομα … ) Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο ? Της είπα να κρατήσω το frizbox ( το οποίο μου έχει βγει πολύ καλό ) αλλά είπε όχι . Της είπα ότι το ίδιο router έχω και στην δουλειά μου αλλά δεν μας ειδοποίησαν για αλλαγή και είπε ότι εξαρτάται από την περιοχή. Συνδρομητής είμαι πάνω από 10 χρόνια . Δικαιούνται να πάρουν πίσω το router ?
Marria Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Nαι δικαιουνται, ειναι με χρησιδανειο το ρουτερ. Εμενα δεν με εχουν παρει τηλ αλλα εχω pots τηλεφωνια, την αλλαγη του ρουτερ την κανουν μονο σε οσους εχουν voip τηλεφωνο. Θα παρουν το fritzbox και θα σου φερουν το Netfaster IAD2.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Σε σχέση με το fritzbox πολύ καλύτερο το Netfaster
Marria Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Παντως εγω που ζητησα αντικατασταση στο ρουτερακι , μου φερανε ενα της αλκατελ.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 το netfaster καλυτερο απο το fritz.θα διαφωνουσα λιγο αλλα οκ.ισως για καποιο θεμα συμβατοτητας για αυτο να αλλαζουν τα ρουτερ.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Απλά το είχα δει σε 1 - 2 φίλους που έτυχε να έχουν και τα 2 και με το netfaster φαινόταν να ειναι πιο σταθερή η γραμμή απο θέμα αποσυνδέσεων τώρα βέβαια αυτο ειναι σχετικό απο γραμμή σε γραμμή.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 απλα τα fritz ειναι απο τα ακριβα ρουτερακια και εχουν καμποσα feautures πανω.αυτη η εταιρεια ειχε βγαλει αρκετα πρωτοποριακα προιοντα οπως bluetooth isdn modem. κτλ
taxiarhisv Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο από HOL και μου είπαν ότι λογω αναβάθμισης δικτύου θα έρθει σπίτι κάποιος τεχνικός , θα πάρει το frizbox που έχω και θα βάλει κάποιο netfast ? ( δεν είμαι σίγουρος για το όνομα … ) Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο ? Της είπα να κρατήσω το frizbox ( το οποίο μου έχει βγει πολύ καλό ) αλλά είπε όχι . Της είπα ότι το ίδιο router έχω και στην δουλειά μου αλλά δεν μας ειδοποίησαν για αλλαγή και είπε ότι εξαρτάται από την περιοχή. Συνδρομητής είμαι πάνω από 10 χρόνια . Δικαιούνται να πάρουν πίσω το router ? Και εγώ μια απο τα ίδια, και τους εκραξα γιατί τα είχα πάρει με την αλλαγή στα email accounts με το έτσι θέλω να μας βάλουν στην Microsoft, και επειδή έχω ρυθμίσεις που θέλουν χρόνο για το δικό μου δυκτιο. Τελικά καταλήξαμε να έρθει ο τεχνικός να αφήσει το router και να κάνω την αλλαγή εγώ λόγω ρυθμίσεων με firewall και ports. Το fritz θα το κρατισω γιατί έτσι γουστάρω. Πιστεύω να δούμε καμία ταχ. Της προκοπής με την αναβάθμιση. Παντός κάτι μου βρομαει με την hol.
anta_n Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 @taxiarhisv έχεις γράψει 2 φορές το ίδιο post μετά από 10 χρόνια πάντως, λογικό είναι να σου αλλάζουν το ρουτεράκι. Όπως και να το κάνεις έχει παλιώσει πια(!!) Η μόνη βλακεία είναι που θα πρέπει να ξανασετάρεις firewalls και port forwarding από την αρχή, αλλά κατα τ'αλλα... it is ok
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ειναι μάλλον για ολους τους συνδρομητές γιατ και εμένα χτες μου ειπε ενας φίλος οτι θα έρθουν να πάρουν το fritz και να του φέρνουν και προφανώς ειναι το netfaster
Marria Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Oχι για ολους, εμενα δεν με ειδοποιησαν αλλα εχω pots γραμμη.
Luciddream Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 το netfaster καλυτερο απο το fritz.θα διαφωνουσα λιγο αλλα οκ.ισως για καποιο θεμα συμβατοτητας για αυτο να αλλαζουν τα ρουτερ. Παιδιά τα αλλάξανε σε ένα φίλο μου και κάθε 10 λεπτά του αποσυνδέεται το ιντερνετ και ρίχνει παναγίες..!! οπότε προσοχή μην τους δώσετε το παλιό σας βλέπω να τρέχετε..
anta_n Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Και τι να κάνουν; Αφού ούτως ή άλλως το router με χρησιδανεισμό το έχετε, δεν είναι δικό σας για να πείτε δε το δίνω. Προσευχή και νηστεία λοιπόν για να μη βγάλει προβλήματα
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Και τι να κάνουν; Αφού ούτως ή άλλως το router με χρησιδανεισμό το έχετε, δεν είναι δικό σας για να πείτε δε το δίνω. Προσευχή και νηστεία λοιπόν για να μη βγάλει προβλήματα δεν ξερω αν μετα απο καποιο καιρο γινεται δικο σου η παραμενει χρησιδανειο.το κρατας μονο αν δεν θες να εχεις τηλεφωνο η αν εχεις tdm τηλεφωνια οχι voip οποτε εκει μπορεις να το χρησιμοποιησεις.και αν τα ζητησει πισω η Hol βεβαια.βλεπω να τα πουλαει σε κανα ebw.gr και να τα δινει και αυτος μετα με 20-25 ευρω οπως το vigor 2700 απο τιν altec(i-call)
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Και εγώ μια απο τα ίδια, και τους εκραξα γιατί τα είχα πάρει με την αλλαγή στα email accounts με το έτσι θέλω να μας βάλουν στην Microsoft, και επειδή έχω ρυθμίσεις που θέλουν χρόνο για το δικό μου δυκτιο. Τελικά καταλήξαμε να έρθει ο τεχνικός να αφήσει το router και να κάνω την αλλαγή εγώ λόγω ρυθμίσεων με firewall και ports. Το fritz θα το κρατισω γιατί έτσι γουστάρω. Πιστεύω να δούμε καμία ταχ. Της προκοπής με την αναβάθμιση. Παντός κάτι μου βρομαει με την hol. τι αλλαγη στα email accounts?το firewall και το port forward αν ξερεις τα rules δεν νομιζω οτι ειναι παραπανω απο 30 λεπτακια.τωρα αν θα σε αφησουν να το κρατησεις αλλο αυτο.δεν σημαινει οτι θα δεις καλυτερη ταχυτητα.μπορει και χειροτερη.εξαρτατε το ρουτερ.τι σου βρωμαει? @taxiarhisv έχεις γράψει 2 φορές το ίδιο post μετά από 10 χρόνια πάντως, λογικό είναι να σου αλλάζουν το ρουτεράκι. Όπως και να το κάνεις έχει παλιώσει πια(!!) Η μόνη βλακεία είναι που θα πρέπει να ξανασετάρεις firewalls και port forwarding από την αρχή, αλλά κατα τ'αλλα... it is ok καλα οτι εχει παλιωσει δεν σημαινει κατι ειδικα το netfaster το εχω για πιο μπαζα απο το fritz.σκοπος ειναι οταν παλιωσει να δινουν κατι καλυτερο οχι χειροτερο. Ειναι μάλλον για ολους τους συνδρομητές γιατ και εμένα χτες μου ειπε ενας φίλος οτι θα έρθουν να πάρουν το fritz και να του φέρνουν και προφανώς ειναι το netfaster λογικα ολους θα τους αλλαξουν σιγα σιγα.ισως να εχει να κανει και με καποια αναβαθμιση που μπορει να γινεται στα dslam. Oχι για ολους, εμενα δεν με ειδοποιησαν αλλα εχω pots γραμμη. pots εχουν ολοι.μαλλον εννοεις voip Τηλεφωνια.καλα αν δεν εχεις voip και να στο αλλαξουν ακομα μπορεις να βαλεις οτι θες εσυ επανω. Παιδιά τα αλλάξανε σε ένα φίλο μου και κάθε 10 λεπτά του αποσυνδέεται το ιντερνετ και ρίχνει παναγίες..!! οπότε προσοχή μην τους δώσετε το παλιό σας βλέπω να τρέχετε.. αν στο ζητησουν δεν μπορεις να πεις δεν το δινω.τωρα σε θεμα σταθεροτητας μπορει πραγματι το fritz να ειναι καλυτερο και πιο σταθερο και καποιοι να εχουν προβλημα με αυτο και να χρειαστει να τους αλλαξουν κανα Profile. αν εχει μονο ιντερνετ ας παρει ενα δικο του ρουτερ.αν εχει και voip τοτε μονοδρομος.το παλιο χλωμο να του το αφησουν συν οτι μπορει καποια στιγμη να μην παιζει μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα