Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτα τα στατιστικα δεν καταλαβαινω πως τα βγαζετε.Ολα χαλανε ανεξαρτητως μαρκας.Απλα λογο ποιοτητας υλικων ειναι καλυτερα απο τα αλλα ,καλυτερης αποδοσης και τις περισσοτερες φορες ΙΣΩΣ χρονικα να κρατησουν πιο πολυ απο τα αλλα χωρις να χαλασουν.

Εξι ups apc ειδα αυτον τον μηνα και τα πεντε ειχαν προβλημα στην πλακετα,τον προηγουμενο μηνα αλλα τρια μικρα apc.

Αγοραζουμε με σκεπτικο οτι αγοραζουμε μια καλη συσκευη,οχι οτι δεν θα χαλασει ποτε..

Σε καποια φαση κοντα στα Χριστουγεννα ειχα 11 ups και τα 7 ητανε χαλασμενα apc.Kαλη μαρκα,αλλα χαλαει και αυτη

τι να σου πω.εχουν περασει απειρα apc απο τα χερια μου και στην παλια μου δουλεια επισης παιζει να ειχα δει μονο ενα χαλασμενο.προσωπικα εχω αλλαξει κοντα σατ 5-6  Ups εγω ο ιδιος ολα apc και κανενα δεν επαθε τιποτα.

απο smart 420 smart 620 smart 1000 smart 1500 smart sc 620 και πιο απλες σειρες rs.μα κανενα δεν επαθε τιποτα.σιγουρα ολα χαλανε αλλα turbo x Κτλ εχω δει απειρα χαλασμενα.εκεινα χαλανε απλα πανταααααα

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτα τα στατιστικα δεν καταλαβαινω πως τα βγαζετε.Ολα χαλανε ανεξαρτητως μαρκας.Απλα λογο ποιοτητας υλικων ειναι καλυτερα απο τα αλλα ,καλυτερης αποδοσης και τις περισσοτερες φορες ΙΣΩΣ χρονικα να κρατησουν πιο πολυ απο τα αλλα χωρις να χαλασουν.

Εξι ups apc ειδα αυτον τον μηνα και τα πεντε ειχαν προβλημα στην πλακετα,τον προηγουμενο μηνα αλλα τρια μικρα apc.

Αγοραζουμε με σκεπτικο οτι αγοραζουμε μια καλη συσκευη,οχι οτι δεν θα χαλασει ποτε..

Σε καποια φαση κοντα στα Χριστουγεννα ειχα 11 ups και τα 7 ητανε χαλασμενα apc.Kαλη μαρκα,αλλα χαλαει και αυτη

Αν έχει να προταθεί τεκμηριωμένα πιο αξιόπιστη λύση από αυτή που παρέθεσα με 80 ευρω, καλό θα ήταν να προταθεί.

Το προηγούμενο ποστ μου ήταν αναλυτικότατο για το τί και το πώς. Λυπάμαι αλλά έχω πάψει προ καιρού να συμβιβάζομαι με μπρίκια γιατί τα έπαιρνα στο χέρι είτε λόγω κυκλώματος φόρτισης-αποφόρτισης, είτε λόγω σάπιων πυκνωτών, είτε λόγω σάπιων μπαταριών που ήταν inferior quality σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Έχω δουλέψει με πάμπολλες εταιρίες UPS, σίγουρα έχω δει και πολύ καλά non-APC, όμως στα φτηνά ειδικά τίθεται σοβαρό θέμα αξιοπιστίας από τα πολλά κινεζικά σαπίδια που λανσάρονται στο εμπόριο.

Και για τα δικά μου μέτρα και σταθμά, φτηνό UPS θεωρείται όποιο έχει αγοραστική αξία καινούριο κάτω από 300-350 ευρώ στα 1000-1500VA.

Όπως μια φορά παίρνεις οθόνη καλή, μία φορά παίρνεις και UPS. Μάλιστα το UPS θα έλεγα ότι είναι πιο σπάνιο να το αλλάξεις σε σχέση με την οθόνη σε βάθος χρόνου.

Οπότε επί του θέματος ελπίζω να έχει να προταθεί κάτι καλύτερο ως προς την αξιοπιστία, παρά να υπάρχουν απορίες για το τί και το πώς των στατιστικών του καθενός.

Καλή τύχη στον topic starter με την όποια επιλογή της φίλης του. :)

Δημοσ.

Έχω δουλέψει με πάμπολλες εταιρίες UPS, σίγουρα έχω δει και πολύ καλά non-APC, όμως στα φτηνά ειδικά τίθεται σοβαρό θέμα αξιοπιστίας από τα πολλά κινεζικά σαπίδια που λανσάρονται στο εμπόριο.

Όπως μια φορά παίρνεις οθόνη καλή, μία φορά παίρνεις και UPS. Μάλιστα το UPS θα έλεγα ότι είναι πιο σπάνιο να το αλλάξεις σε σχέση με την οθόνη σε βάθος χρόνου.

:)

Στο πρωτο συμφωνω απολυτα,υπαρχουν κατι θηρια που δουλευουν χρονια και δεν λεγονται ΑPC.

Στο δευτερο διαφωνω ,και καλη οθονη να αγορασεις στην τριετια μπορει να χαλασει.

Εγω θελω να σταθω οτι οι παλιες εποχες που παντρευομασταν τις συσκευες απλα περασαν και δεν ξαναγυρνανε.Η φραση ''εχω κουζινα PITSOS 15 xρονια''δεν υπαρχει περιπτωση να την ξανακουσουμε για καμμια συσκευη.

Το οτι κυκλοφορανε σαπιδια με ψευτοηλεκτρονικα εξαρτηματα και ονομαζονται ups και σ'αυτο συμφωνω,γι 'αυτο και ανεφερα οτι εχει και καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη αποδοση και ΙΣΩΣ να κρατησει στο χρονο.Ναι μεν θεωρουνται απο τα καλα ups αλλα η αποψη μου αρχιζει και αναθεωρειται οταν βλεπω ολο και περισσοτερα χαλασμενα.

Και η αποψη του καθενος θα αλλαζε οταν εκει που αγοραζεις ακριβο τροφοδοτικο τεσταρισμενο απο τον καθε γκουρου στο ιντερνετ οτι αποδιδει και σκοτωνει,οταν το ανοιξεις θα διαπιστωσεις οτι εχει πυκνωτες TEAPO δηλαδη οτι πιο μαπα ποιοτητα υπαρχει.

Και οπωσδηποτε,το apc ακομα και αν χαλασει ειναι πολυ περισσοτερο επισκευασιμο απο τα υπολοιπα χρεπια τα οποια θα καψουν τα παντα.

Γι'αυτο και μια επισκευη σε ενα φθηνοups δεν συμφερει,ενω σε ενα apc συμφωνα με την αξια του,συμφερει,και μαλιστα γινεται και καινουργιο.

Χωρις να αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα,εγω προσωπικα ''σεβομαι ''και ''σκεφτομαι'' την τσεπη του αγοραστη οταν μου λεει οτι θελει κατι μεχρι 60€.

Ισως να τον ενημερωσω οτι με τα 60€θα αγορασει οτι πιο μαπα,και φυσικα  οταν συντομα χαλασει να μην ρωτησει γιατι. Απλα δεν ειμαι της αποψης,δωσε 200€ και παρε αυτο.

Και γι'αυτο ειναι ενας λογος που ποτε δεν προτεινω το οτιδηποτε.Για φανταστειτε να χαλασει apc μετα απο εγγυηση και να μου πει,μα εσυ ειπες οτι ειναι το καλυτερο.Το καλυτερο ειναι,αλλα χαλανε και τα καλυτερα

Προς το παλικαρι που ψαχνει για ups,τα accupower που προτεινει ο coolerman ειναι πολυ τιμια για τα λεφτα τους.

Δημοσ.

απλα και να δωσεις 60 να παρεις κατι που δεν αξιζει και δεν κανει την δουλεια για την οποια το αγοραζεις παλι δεν εχει νοημα .ποσες φορες αγοραζουμε κατι φτηνο για να γλυτωσουμε λεφτα και μετα βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο γιατι το πηραμε.ειτε ειναι λαπτοπ ειτε ρουτερ ειτε δεν ξερω τι.και το να παει πχ 20 ευρω 30 πανω απο τον αρχικο προυπολογισμο δεν το βρισκω κακο.σιγουρα λεφτα ειναι αυτα και ο καθενας εχει τις οικονομικες δυσκολιες απο την αλλη ομως παρε κατι σωστο απο την αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...