cyberrobot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Αυτό που λέω εγώ , και πάω για ύπνο, είναι το να δώσει 100-180 € για UPS αξίζει αλλά όχι παραπάνω δεν έχει νόημα.... Υ.Γ. Γιατί θεωρείς ότι κάτι που δεν έχει μπαταρία δεν μπορεί να κάνει στιγμιαία ανόρθωση; 1) Εγώ ακόμη και στις πληροφορίες του e-shop διαβάζω και την λέξη διακυμάνσεις. 2) Δεν μιλάμε για 40 volt αυτά και ένα UPS τιποτένιο τα διορθώνει. Καλό Βράδυ
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 αν δεν εχει μπαταρια ενα Ups Ποσο καλα και για ποση ωρα θα μπορει να σου κανει boost το ρευμα αμα εχει πεσει κατω απο χ volts?δεν μιλαω για στιγμιαια.σπιτι ειχα smart και εχω δει καποιες φορες σπανια βεβαια γιατι εχω καλο ρευμα γενικα να εισαι στο boost το Ups για κανα λεπτο.εκει ο σταθεροποιητης πως θα το κρατησει.δεν βλεπω να γραφει τιποτα για avr.και οπως ειπα δεν ειναι μονο η ανορθωση αλλα και να κοπει το ρευμα τελειως και να μεινει η κεφαλη του δισκου εκει που ειναι και να μην κανει park δεν ειναι οτι καλυτερο kai 100 εως 180 ευρω ειναι μια χαρα λεφτα.και smart σχεδον παιρνει ενα με λιγα va αλλιως παιρνει ενα απο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664111 που ειναι 900 va.και με λιγα παραπανω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701131 απλα προσοχη με τα smart διοτι τα smart sc ειναι πιο φτηνα αλλα ειναι approximately tosinewave oxi sinewave.και τα xl νομιζω ειναι που παιρνουν και battery pack. στο Site γραφει οτι εχει avr Automatic Voltage Regulation (AVR) Automatically steps up low voltage and steps down high voltage to levels that are suitable for your equipment το Line-R 1200VA τωρα ποσο καλα θα κανει boost χωρις μπαταρια και μεχρι ποσα volt θα μπορει να αυξανει δεν ξερω.γιατι και το smart κατω απο καποια bolt σου δινει απο την μπαταρια δεν στο κανει boost.
Roger Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 παλι λαθος εσυ λες για αυτο εδω. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.701152 αυτο δεν εχει avr.σου κοβει τα προς τα πανω.αν ομως αντι για 220 volt σου ερθουνστην πριζα 180 δεν μπορει να τα κανει 220.το πιο πιθανο ειναι οτι οκ αμα ειναι τηλεοραση θα σβησει.αν ομως ειναι Pc και του δωσεις 180 ενα απο τα 2 θα γινει.η θα κλεισει αποτομα οποτε εκει μπορει να σου χτυπησει δισκος η να τζαζεψει τιποτα ειδικα απο δισκο λογω της μικροτερης τασης.υπολειτουργια.οποτε και αυτο μπορει να σου χαλασει εξοπλισμο. τωρα καταλαβες γιατι λεμε για ups?σταθεροποιητη οκ βαλε σε τιποτα λιγοτερο σημαντικο και σε κατι που αντεχει πιο πολυ τις διακυμανσεις οχι σε Pc.γιατι και οι νεες τηλεορασεις ειναι αρκετα ευαισθητες δεν ειναι σαν τις crt που και 300 volt να παιρνε δεν παθαινε κατι.πλεον τα παντα λογω τεχνολογιας ειναι πιο ευαισθητα. To ξημερωσατε βλεπω το θεμα. Α ρε pouline,ολο λαθος με βγαζεις και δεν ξερω γιατι. 1.Οποιος μου βρει που εχω προτεινει σταθεροποιητη τασης για pc κερδιζει ενα αυτοκινητο(οτι μαρκα θελει). Σταθεροποιητης τασης σε pc ισον μια τρυπα στο νερο.Δεν εχεις χρονο να παρεις backup και φυσικα μπορεις να χασεις δισκο απο ξερο shutdown. 2.Βρηκες σταθεροποιητη αυτον που σου αρεσε,αντε σου βρηκα εναν στα μισα λεφτα που εχει και avr που τοσο πολυ σε ενδιαφερει. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20013&cat=319&page=1 Καταλαβαιτε κατι πανω στο θεμα.Η αξια του μηχανηματος που υποστηριζει ενα ups δεν εχει καμμια σημασια ,σημασια τεραστια εχει τι υποστηριζει. Το ups εχει κατασκευαστει να δωσει παροχη εκει που υπαρχει αμεση αναγκη για παροχη.Αμεση αναγκη για παροχη εχουν ολα τα σερβερικα συστηματα,ολα τα οικιακα pc ,ενα σουπερμαρκετ για να κρατησει τα ταμεια ενα λεπτο μεχρι να παρει μπροστα η γεννητρια(οπως σωστα ανεφερες){ασχετα αν ενα τζιμανι ηλεκτρολογος ειχε πεταξει πανω στο ups τις συρομενες πορτες}αμεση αναγκη για παροχη θα εχει σιγουρα το συστημα οξυγονου ή υποστηριξης σε μια μοναδα εντατικης θεραπειας. Αμεση αναγκη για παροχη ΔΕΝ εχει ουτε η τηλεοραση,ουτε ο ενισχυτης,ουτε τα ηχειακια,ουτε ο φορτιστης κινητου,ουτε το λαμπατερ,ουτε το εκτυπωτακι. Ενα συμβολαιογραφειο λοιπον εχει 2 pc με οθονες ,μια 40αρα lcd τηλεοραση να βλεπει ο μεγαλοσυμβολαιογραφος τον Παπαδακη και εναν εκτυπωτη μεγαλο laserjet.Τοποθετεις πανω σε ενα σουπερ apc τα pc και τις οθονες με 40% φορτιο και βλεπεις οτι το ups δουλευει απροβληματιστα και ξεκουραστα.Τι σκεφτεσαι να βαλεις ακομα πανω του,την οθονη που εχει ενα χιλιαρικο ή τον εκτυπωτη που εχει 3200€?Αν κανεις λοιπον το σφαλμα και τοποθετησεις ακομα πανω του τον εκτυπωτη και την τηλεοραση(επειδη σε παιρνει πολυ να το φορτωσεις ακομα)επαιξες και εχασες. Αν πεσει το ρευμα και δουλευουν ολα,και ποσο μαλλον να τυπωνει και ο εκτυπωτης,τοτε θα ακουστει ενα τσαφ και θα τα ριξει ολα,ολα ομως.Τοτε λοιπον θα σε φωναξει ο αφεντικος και θα σου πει,ρε τεχνικαρα,εγω γιατι πληρωσα τοσα λεφτα και η υπαλληλος μου εχασε ολη την δουλεια της ημερας?Στριβειν δια του αρραβωνος και δεν λες τιποτα.Σταθεροποιητη τασης λοιπον στην τηλεοραση και τον εκτυπωτη,και αν μελλοντικα θελησει αλλες δυο θεσεις εργασιας,πετας και τα δυο καινουργια pc πανω στο ups με φορτιο 75-80% και εισαι βασιλιας. Να προτεινουμε ενα apc για οικιακη χρηση γιατι ειναι βαρβατα μηχανηματα ναι,αλλα να προτεινουμε επαγγελματικα ups πεντακοσιων ευρω καταλληλα για servers οχι.Τα kva δεν ειναι στραγαλια,χρειαζομαστε ενα να τροφοδοτησει ισα ισα το pc αντε και λιγο παραπανω μηπως αλλαξουμε τροφοδοτικο ή αγορασουμε και δευτερο pc.Και φυσικα το μεγα λαθος ειναι οτι εχουμε τροφοδοτικο 700w ψαχνουμε ups να τροφοδοτησει 700 καθαρα watt. ΥΓ, Εσυ απο μονος σου εδωσες link για σταθεροποιητη απο το e-shop. Η σειρα line-r τελικα εχει ή δεν εχει avr?εχειιιιιιιι http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=LE600&tab=features Automatic Voltage Regulation (AVR) Automatically steps up low voltage and steps down high voltage to levels that are suitable for your equipment.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 αν ειδα κατι λαθος τοτε συγνωμη. εμενα δεν με ενδιαφερει σταθεροποιητης και ουτε θα επαιρνα.καποιος εγραψε για σταθεροποιητη.και αν ηταν να παρω παλι θα προτιμουσα apc. αυτο με τις συρομενες πορτες λογικα θα πρεπει να ανοιγουν και με το χερι σε περιπτωση διακοπης. ναι αμεση αναγκη πραγματι δεν εχουν αυτα εκτος αν εχεις τοσο χαλια ρευμα και κανει τρελα πραγματα. την τηλεοραση και τον εκτυπωτη θα μπορουσες να τον εβαζες πανω στο Ups αλλα οχι στο battery backup αλλα στο surge οπως ειχα κανει και εγω .ολα τα apc σχεδον δινουν κα μια δυο υποδοχες surge Μονο.για Laser μιλαμε παντα που τραβαει τα αντερα του και εγω αυτο ειπα .δεν ειπα να παρει smart των 2kva αλλα ειπα αν μπορει να παρει ενα smart για τα va Που θελει.γιατι οι μισοι αντι να κοιτανε το ποσο καλο ειναι ενα Ups το κρινουν με βαση τα va και αν θα κρατησει το pc 3 ωρες ανοιχτο. και οταν βλεπουν ενα smart 750 Να κανει 300 ευρω σου λενε με 300 ευρω παιρνω 2 kva>δεν κοιτανε το ποσο καλο ειναι κτλ. αν δεν εχει λεφτα ο αλλος οκ ενα apc για μενα απο την απλη σειρα στα va που θελει.αν εχει λιγο παραπανω ενα smart στα va που θελει.2-3 λεπτα θες οχι μια ωρα απλα να κλεισεις το Pc.οτι αλλο περιφερειακο εχει ας το ριξει στο surge πανω. ηχεια τηλεοραση φαξ εκτυπωτη.ναι αυτο που λες ειναι κατι που μπερδευουν.επειδη εχουν 1000 watt τροφοδοτικο για να δουλευει το Pc ανετα λενε θελω και 1500va Ups.αν κανεις χρηση 300 watt στο max τοτε παιρνεις ενα 750 και εισαι μια χαρα. εκτος αν σκοπευεις να κανεις αλλαγη και να βαλεις καμια καρτα γραφικων βαρβατη και μετα δεν σε φτανει το Ups.αλλα και εγω στο Pc ειχα 750 watt psu αλλα καταναλωση ουτε 300 . δεν εδωσα εγω Link για σταθεροποιητη .καποιος ειχε γραψει για σταθεροποιητη πιο πριν και ειχε Link.δεν εβαλα εγω για σταθεροποιητη οτι προτεινα ηταν σε Ups ειτε smart ειτε απλη σειρα.ειχα προτεινει 4.δυο απο το καθενα.να κανα λαθος στο Link χλωμο. εχει avr ο σταθεροποιητης.καποιος ειπε για σταθεροποιητη να παρει για αυτο ανεφερα μοντελο σταθεροποιητη για να δειξω τι δινει κτλ. τοσο πολυ με πειραξε η ζεστη??? anyway.μαλλον τα ιδια λεμε απλα οπως τα ειπαμε καταλαβα διαφορετικα εγω μαλλον οτι να βαλει ο χρηστης στο pc σταθεροποιητη.ενταξει λυθηκε η παρεξηγηση. η παρανοηση εγινε εδω Posted Yesterday, 13:42 Roger, on 16 July 2011 - 08:17 AM, said: Ειδες γιατι λεω οτι εχει παρεξηγηθει η εννοια του ups?Και 15.000€ να κανει η τηλεοραση σου,δεν βαζεις ups αλλα σταθεροποιητη τασης να σε προστατευει απο υπερτασεις, σεισμους ,λοιμους και καταποντισμους.Δεν εχεις λογο να βλεπεις τηλεοραση ενω δεν εχεις παροχη. παλι λαθος εσυ λες για αυτο εδω. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.701152 καταλαβα οτι του προτεινες σταθεροποιητη για το pc ενταξει βγαλαμε ακρη.τα μπλεξαμε ολα μαζι
Roger Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ριξτε επισης και μια ματια στο pdf της apc που ανεβαζε ο φιλος,στο τελευταιο κατω πινακακι στην τελευταια δεξια στηλη. Μιλαει οτι ειναι καταλληλα για workstations και servers και πουθενα φυσικα δεν μιλαει για τηλεορασεις,ενισχυτες,λαμπατερ,καφετεριες,αντικουνουπικα κ.α
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ενταξει ναι για pc τα πουλανε.αλλα μια τηλεοραση αν εχεις και ειναι καλη και το ups ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχεις προβλεψει γιατι να μην την ριξεις πανω??ειχε υπαρξει και καιρος που ειχα μεγαλυτερο Ups και εβαλα πανω scanner router Κτλ.ετσι και αλλιως ελαχιστα watt ειναι αυτα.
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδες.Ξεθαματακι για να μην ανοιγω νεο θεμα. Θελει να αγορασει η κοπελα μου ενα φθηνο ups με μεγιστη τιμη στα 60 ευρω.Πανω θα βαζει ενα λαπτοπ(χωρις μπαταρια) και δυο εξωτερικους δισκους.Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μου με ups,οποτε δεν ξερω τι μαρκες πρεπει να κοιταξω,ποσα va κτλ. Μπορειτε να μου προτεινετε κανα ups σε αυτην την τιμουλα;
coolerman Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδες.Ξεθαματακι για να μην ανοιγω νεο θεμα. Θελει να αγορασει η κοπελα μου ενα φθηνο ups με μεγιστη τιμη στα 60 ευρω.Πανω θα βαζει ενα λαπτοπ(χωρις μπαταρια) και δυο εξωτερικους δισκους.Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μου με ups,οποτε δεν ξερω τι μαρκες πρεπει να κοιταξω,ποσα va κτλ. Μπορειτε να μου προτεινετε κανα ups σε αυτην την τιμουλα; αυτό Site: http://www.skroutz.gr/s/391412/CyberPower-Value-SOHO-VALUE600ELCD.html">CyberPower Value SOHO VALUE600ELCD υπάρχουν και ποιό οικονομικά Site: http://www.skroutz.gr/s/2921992/Accupower-ISY-Line-Interactive-650VA-New-Series.html">Accupower ISY Line Interactive 650VA
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αυτό Site: http://www.skroutz.gr/s/391412/CyberPower-Value-SOHO-VALUE600ELCD.html">CyberPower Value SOHO VALUE600ELCD υπάρχουν και ποιό οικονομικά Site: http://www.skroutz.gr/s/2921992/Accupower-ISY-Line-Interactive-650VA-New-Series.html">Accupower ISY Line Interactive 650VA Μαλιστα,εαν εμπιστευομαστε τις μαρκες γιατι οχι;Σε ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 με 60ευρω και καλη μαρκα απλα δεν υπαρχει προσωπικα για μενα.με 60 ευρω θα κοιτουσα καλυτερα για κανα μεταχειρισμενο apc 420.
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδες.Ξεθαματακι για να μην ανοιγω νεο θεμα. Θελει να αγορασει η κοπελα μου ενα φθηνο ups με μεγιστη τιμη στα 60 ευρω.Πανω θα βαζει ενα λαπτοπ(χωρις μπαταρια) και δυο εξωτερικους δισκους.Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μου με ups,οποτε δεν ξερω τι μαρκες πρεπει να κοιταξω,ποσα va κτλ. Μπορειτε να μου προτεινετε κανα ups σε αυτην την τιμουλα; Ανεβάζει το κασέ της άλλο ένα 20άρικο και παίρνει αυτό, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο μια για πάντα. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι εμπιστευόμαστε μόνο APC (τουλάχιστον για λύσεις SOHO), αν θέλουμε αντοχή σε βάθος χρόνου και σωστό efficiency. Το Refurbished μπορεί να είναι customer return, ex-demo ή open box με αλλαγμένες (νέες) μπαταρίες. Οπότε μή το φοβάσαι. Έχω τύχει σε πολλά refurbished APC και μάλιστα κατασκευής του 2004 (πολύ παλαιότερες σειρές) που δε καταλαβαίνουν τίποτε. Μόνο μπαταρίες ζητάνε κάποια στιγμή ανά 4ετία (με SOHO χρήση).
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μαλιστα,εαν εμπιστευομαστε τις μαρκες γιατι οχι;Σε ευχαριστω. και τα 2 κάνουν την δουλεία τους. δεν χρειάζεται να πάς ποιό ψηλά το cyberpower είναι τίμιο ups. θα σε προστατέψουν
nemesiskp Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 με 60ευρω και καλη μαρκα απλα δεν υπαρχει προσωπικα για μενα.με 60 ευρω θα κοιτουσα καλυτερα για κανα μεταχειρισμενο apc 420. Και εγω αυτο πιστευω,απλα παραπανω δεν δινει.Επισης,δυστηχως δεν θελει μεταχειρο για κανενα λογο.Ευχαριστω παντως για την προταση σου. Ανεβάζει το κασέ της άλλο ένα 20άρικο και παίρνει αυτό, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο μια για πάντα. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι εμπιστευόμαστε μόνο APC (τουλάχιστον για λύσεις SOHO), αν θέλουμε αντοχή σε βάθος χρόνου και σωστό efficiency. Το Refurbished μπορεί να είναι customer return, ex-demo ή open box με αλλαγμένες (νέες) μπαταρίες. Οπότε μή το φοβάσαι. Έχω τύχει σε πολλά refurbished APC και μάλιστα κατασκευής του 2004 (πολύ παλαιότερες σειρές) που δε καταλαβαίνουν τίποτε. Μόνο μπαταρίες ζητάνε κάποια στιγμή ανά 4ετία (με SOHO χρήση). Καλη η προταση σου,αν μαζι με μεταφορικα παει αρκετα παραπανω η τιμη,οποτε δυσκολα να τα δωσει.Σε ευχαριστω και εσενα. και τα 2 κάνουν την δουλεία τους. δεν χρειάζεται να πάς ποιό ψηλά το cyberpower είναι τίμιο ups. θα σε προστατέψουν Το θεμα ειναι να προστατεψουν αυτην και τα πραγματα της,γιατι αμα καει κατι εγω θα φαω παντοφλα.Τωρα που το ξανασκεφτομαι,μαλλον καλα λες "θα σε προστατεψουν".
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 refurbished δεν θελει apc ειναι ακριβο ολα να τα εχει δεν γινονται.οποτε πεστης το απο τωρα να το καταλαβει.οτι με 60 ευρω ups δεν παιρνεις και να θες να ειναι και σωστο.και εγω θελω ενα αμαξι να πιανει τα 300 αλλα να μην ειναι ferrari γιατι ειναι ακριβη κατι με 10.000 ευρω δεν εχει? αυτο με τα 60 ευρω μπορει και σε ενα χρονο να μην παιζει σαν Ups.δηλαδη μην ζηταει τα παντα .25 ευρω εχει απο μονο του ενα πολυπριζο ασφαλειας της apc.ε δεν γινεται να παρεις ups Με 60.φαντασου οτι τα μικρα Ups μονο η μπαταρια κανει 15 ευρω περιπου.οπως τοσος κοσμος πηρε ups turbo x Και Mge nova και τα πηραν στα χερια μεσα απο μισο χρονο.η μαζευει και παιρνει κατι καλο η αν θελει ας πληρωσει ξανα γα Ups σε ενα δυο χρονια. ειδικα η σειρα smart της apc προοριζεται για μικρους servers και συνηθως εχει και πριζες που ειναι μονο surge πανω για να βαλει οτι αλλο θελει.πχ καμια τηλεοραση κτλ.
Roger Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ανεβάζει το κασέ της άλλο ένα 20άρικο και παίρνει αυτό, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο μια για πάντα. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι εμπιστευόμαστε μόνο APC (τουλάχιστον για λύσεις SOHO), αν θέλουμε αντοχή σε βάθος χρόνου και σωστό efficiency. Το Refurbished μπορεί να είναι customer return, ex-demo ή open box με αλλαγμένες (νέες) μπαταρίες. Οπότε μή το φοβάσαι. Έχω τύχει σε πολλά refurbished APC και μάλιστα κατασκευής του 2004 (πολύ παλαιότερες σειρές) που δε καταλαβαίνουν τίποτε. Μόνο μπαταρίες ζητάνε κάποια στιγμή ανά 4ετία (με SOHO χρήση). Aυτα τα στατιστικα δεν καταλαβαινω πως τα βγαζετε.Ολα χαλανε ανεξαρτητως μαρκας.Απλα λογο ποιοτητας υλικων ειναι καλυτερα απο τα αλλα ,καλυτερης αποδοσης και τις περισσοτερες φορες ΙΣΩΣ χρονικα να κρατησουν πιο πολυ απο τα αλλα χωρις να χαλασουν. Εξι ups apc ειδα αυτον τον μηνα και τα πεντε ειχαν προβλημα στην πλακετα,τον προηγουμενο μηνα αλλα τρια μικρα apc. Αγοραζουμε με σκεπτικο οτι αγοραζουμε μια καλη συσκευη,οχι οτι δεν θα χαλασει ποτε.. Σε καποια φαση κοντα στα Χριστουγεννα ειχα 11 ups και τα 7 ητανε χαλασμενα apc.Kαλη μαρκα,αλλα χαλαει και αυτη Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από Roger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα