Dosara Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γεια σας πριν μια εβδομάδα μου έδωσαν ένα Multirama Laptop ( λόγω κλοπής του δικού μου μέσα από το κατάστημα που το είχα για service ) το οποίο έχει γρηγορότερο επεξεργαστή ( intel core 2 duo t6400 2.0 σε σχέση με τον core 2 duo 1.66 τού προηγούμενου ), 4 gb ram ( 3 gb το προηγούμενο ) και 500αρι δίσκο ενώ το προηγούμενο είχε 250gb. Το πρόβλημα μου είναι με την κάρτα γραφικών - την 9300m gs 256mb - η οποία σε σχέση με την 8600gt 512mb είναι αρκετά πιο σάπια ( παρόλο που απο το τηλέφωνο μου είχαν πει ότι θα έχω την 9600gt ). Τώρα εγώ αναρωτιόμουν αν μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα γιατί δεν ξέρω πολλά αν και απο λίγο που το έχω ψάξει η συγκεκριμένη κάρτα είναι απο αυτές που αναβαθμίζονται ( αν και φαντάζομαι οτι θα χάσω την 3χρονη εγγύηση που έχω στα multirama ). Επίσης σε περίπτωση που το πουλήσω τη τιμή λέτε να ζητήσω ( είναι μιας εβδομάδας με όλα τα χαρτιά 3 χρόνια εγγύηση 1 χρόνο ασφάλεια κλοπής και ελάχιστα χρησιμοποιημένο ). Ευχαριστώ
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εσύ γιατι το δέχτηκες αφου δεν σε κάλυπτε?? Να δω παντως τι αλλο θα δουμε ακου ληστεψαν το service του multirama!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.