Προς το περιεχόμενο

Θελω να βαλω τα xp από usb αλλα το netbook μου δεν εχει επιλογη usb flash device στα bios

new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα advent 4211 έχει πρόβλημα και δεν ανοίγει και θέλω να κάνω format και να φορτώσω τα xp από το usb μου έχω κάνει την διαδικασία για να κάνω το usb μου bootable αλλά στα bios δεν υπάρχει η επιλογή usb flash παρά μόνο αυτές:

Hard disk

Network device

Usb floppy

Usb hard disk

Usb cd/dvd rom

Από πρωί πειραματίζομαι σε διάφορα που έχω βρει googlarontas αλλά χωρίς αποτέλεσμα δύστυχος .

Υπάρχει η δυνατότητα να δει το netbook το usb ως Usb cd/dvd rom η ως κάτι άλλο από αυτές τις επιλογές που έχω;

Δεν έχω Usb cd/dvd rom ούτε κάποιος γνωστός μου.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Οι επιλογές από τα bios είναι αυτές που ανέφερα παραπάνω .

Ξέχασα να αναφέρω ότι δοκιμάζω τις παραπάνω επιλογές από τα bios μου βγάζει το εξής μήνυμα bootmgr is missing έψαξα και για αυτό αλλά πάλι δεν έβγαλα άκρη.

Το έχω κατεβάσει το wintoflash αλλά δεν ξέρω πώς λειτούργει.

Συγγνώμη το έκανα και με αυτό τον τρόπο αλλά δεν γινόταν τίποτα κάτι δεν γινόταν σωστά δεν δεχόταν σαν είσοδο το cd τον windows μπέρδεψα τα προγράμματα τόσα που χρησιμοποίησα σήμερα

Δημοσ.

Είχες κάνει το image που σου παρότρυνε να κάνεις πριν χαλάσει; Απ' ότι θυμάμαι σε αυτά πριν να μπει στα windows έχει μια Tech Guys support επιλογή στις επιλογές φόρτωσης λειτουργικού και από κει κάνεις image restore

Δημοσ.

Παλαιότερα το είχα κάνει αυτό που λες αλλά πλέον δεν μου την βγάζει αυτήν την επιλογή και δεν ξέρω πώς να το κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...