Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μου το εχει κανει πολλες φορες αυτο το πραγμα και παντα το ελυνα με διαφορετικους τροπους, αλλα τωρα δε λυνεται με τιποτα και δε ξερω το γιατι! Δε μπορω να συνδεθω με ethernet, ενω με wireless ειναι ολα καλα!! Εκανα restart, εκανα re-install τον ethernet driver, Απενεργοποιησα IpV6, εβαλα δικες μου Ip, Εβαλα αυτοματα Ip και αλλα πολλα.. Αλλα τιποτα!!
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ρε συ αφου εισαι ηδη συνδεδεμενος με wifi πας εσυ να βαλεις και καλωδιο;
filip123go Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να κάνεις disable το network adapter ( στο παράθυρο που λέει local area connection status πάτα disable) Μετά στο παράθυρο connection and sharing center εκεί που σου λέει multiple networks μετα θα σου λέει no internet connection.Πάτα εκεί πάνω διπλο κλικ, αφού έχεις συνδέσει το καλώδιο και έχεις κλείσει το wi-fi, ώστε να σου κάνει restart τον network adapter και πες μας αν δουλεψε....
Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ρε συ αφου εισαι ηδη συνδεδεμενος με wifi πας εσυ να βαλεις και καλωδιο; Ρε φιλε εννοειται πως στην αρχη ειχα μονο το ethernet..
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τι ακριβως να κοιταξω; Μια χαρα στη θεση του ειναι.
johnpap Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εννοώ μήπως το καλώδιο έχει πρόβλημα; Μπορείς είτε να συνδέσεις μία άλλη συσκευή (πχ ένα άλλο laptop), είτε να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο. Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα reset το router σου, καμιά φορά τραβάνε κολλήματα. Ένα άλλο πράγμα που μπορείς επίσης να κάνεις είναι να αλλάξεις θέση στο καλώδιο στο router (άλλο port)
Sarandis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 τι ip σου δινει; αν λεει 169 δοκιμασε το diagnose, κανει reset στο dhcp του router και ενδεχομενως να στρωσει. Αλλιως hard reset στο router.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Βασικά αυτο ακριβώς αυτο που ειπαν τα παιδιά δοκίμασε να συνδέσεις με ethernet μια αλλη συσκευή laptop η κατι αλλο να δεις αν λειτουργεί οπότε μετά ψάχνουμε στα windows τι μπορεί να φταίει
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αλλαξα Ports, αλλαξα και καλωδιο, παλι το ιδιο! Υποπτευομαι οτι εχει να κανει με την μλκ που εκανα με το driver genius. Αλλα το θεμα ειναι οτι εκανα restore τους drivers και επισης εκανα παλι uninstall και re-install αυτον απο το ethernet.. Κανενα αποτελεσμα. Στο diagnose κανει reset αλλα παλι το προβλημα υπαρχει και λεει " Not a valid ip adress configuration ". Εαν βαλω ip adress και dns στο diagnose μου λεει οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα! Το service Internet Connection Sharing ειναι disabled και δε μπορω να το ξεκινησω. Δε νομιζω να φταιει αυτο, ετσι; Τι αλλο μπορω να κανω;
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μολις εκανα και μαμηθηκε!! Δε μπαινει καθολου στο ιντερεντ! Το λαμπακι δεν αναβει! Επισης μερικες φορες το λαμπακι του wireless γινεται πορτοκαλι και κοκκινο και αναβοσβηνει! Δε ξερω τι να κανω! Τωρα εχω μπει προσωρινα απο ενα αλλο δικτυο που βρηκα, αλλα δε ξερω ποσο θα με κρατησει online!! Δε μπαινει και καθλου στο ρουτερ! Στην αρχη που μπηκε με ειπε να βαλω κωδικο και username και ελεγε authentication failed και μετα τελος! Αυτο ηταν! ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ!! Δε συνδεεται με τιποτα! Μου λεει αυτο : No ATM activity detected on your DSL line PPP is down Η forthnet φταιει; Τι να κανω;
filip123go Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μολις εκανα και μαμηθηκε!! Δε μπαινει καθολου στο ιντερεντ! Το λαμπακι δεν αναβει! Επισης μερικες φορες το λαμπακι του wireless γινεται πορτοκαλι και κοκκινο και αναβοσβηνει! Δε ξερω τι να κανω! Τωρα εχω μπει προσωρινα απο ενα αλλο δικτυο που βρηκα, αλλα δε ξερω ποσο θα με κρατησει online!! Δε μπαινει και καθλου στο ρουτερ! Στην αρχη που μπηκε με ειπε να βαλω κωδικο και username και ελεγε authentication failed και μετα τελος! Αυτο ηταν! ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ!! Δε συνδεεται με τιποτα! Μου λεει αυτο : No ATM activity detected on your DSL line PPP is down Η forthnet φταιει; Τι να κανω; Ξαναπέρασες τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις του modem κανονικά απ την αρχη..?
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ολα φιλε κανονικα! Οταν παταω connect μου λεει : Authentication failed! Μου το ειχε ξανακανει και παλαιοτερα το προβλημα, αλλα τωρα κραταει αρκετη ωρα.. Εκλεισα το μοντεμ πολλες φορες, restart, reset, τιποτα! Ελεος πραγματικα! Εαν δεν επαιρνα τηλεφωνο δε θα το εβρισκα ποτε μου!! Δε ξερω τι εγινε και βγηκε ο κωδικος και μου εβγαζε το authentication failed!! Ελεος τωρα μπαινει και με wireless και με καλωδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.