Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε πήραν κι εμενα τηλεφωνο για συνέντευξη από εθνική ασφαλιστική χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για τη θέση. Το βιογραφικό μου είναι διαθέσιμο στα γνωστά site εύρεσης εργασίας κι ουδεμία σχέση έχω μέσα σε αυτό δείχνει να έχω με ασφάλειες και συμβόλαια. Αξίζει να κάψω 20 € βενζίνες να κατέβω βουλιαγμένης η μπα; Να τονίσω ότι αρκετές εταιρείες έχουν αύτη τη πρακτική να σε καλούν για συνέντευξη,χωρίς λεπτομέρειες για τη θέση.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mε πήραν κι εμενα τηλεφωνο για συνέντευξη από εθνική ασφαλιστική χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για τη θέση. Το βιογραφικό μου είναι διαθέσιμο στα γνωστά site εύρεσης εργασίας κι ουδεμία σχέση έχω μέσα σε αυτό δείχνει να έχω με ασφάλειες και συμβόλαια. Αξίζει να κάψω 20 € βενζίνες να κατέβω βουλιαγμένης η μπα; Να τονίσω ότι αρκετές εταιρείες έχουν αύτη τη πρακτική να σε καλούν για συνέντευξη,χωρίς λεπτομέρειες για τη θέση.

Μετά από όσα έχουν ειπωθεί και σε αυτό αλλά και σε άλλα νήματα, ακόμα προβληματίζεσαι;

Ακόμα και αν το τελευταίο post εδώ ήταν προ 8μήνου (σε άλλα υπάρχουν πολύ πιο πρόσφατα) πιστεύεις ότι τα πράγματα στην αγορά εργασίας βελτιώθηκαν τόσο που τώρα οι εταιρίες ψάχνουν τα sites και κυνηγάν για προσωπικό;

Αν θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ασφαλιστή (μπορεί να "το 'χεις"), οκ προχώρα.

Αν πιστεύεις ότι σε καλέσαν για κάτι άλλο πέραν του ασφαλιστή (ασφαλιστικού σύμβουλου επί τω πιο επίσημο), τότε κατέβα στην Βουλιαγμένης αλλά μην σταματήσεις. Συνεχίζοντας κάνα 20λεπτο μετά θα είσαι στο Yabanaki όπου το 20ευρο σου θα σου αποδώσει πολύ περισσότερο

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για μια επικαιροποίηση αυτού του θέματος, με κάλεσαν χθες για συνέντευξη στα γραφεία τους στην Αμφιθέας. Έχουν αλλάξει την αγγελία τους σε "Ζητούνται υπάλληλοι γραφείου από εταιρεία τραπεζοασφαλιστικού ομίλου" και "Περιγραφή: ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ Δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ζητούνται άμεσα από εταιρεία τραπεζοασφαλιστικού ομίλου για στελέχωση γραφείου. Μόνιμη θέση πλήρους απασχόλησης. Βιογραφικά στο email: [email protected]". Αν κάποιος έχει κάποια πιο πρόσφατη εμπειρία με την Εθνική Ασφαλιστική, ας απαντήσει. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο για συνέντευξη. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι να τους έχω στείλει βιογραφικό, άμα είναι κοροϊδία να μην τρέχω τζάμπα!!! Θα είναι πεταμένος χρόνος και είμαι και άρρωστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...