Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν τους ειχα στειλει εγω μαιλ για περισσοτερες πληροφοριες και αν ισχυουν διαφορα που ακουγονται δε μου απαντησαν καν.Ειναι καθαρη απατη-ξεπλυμα χρηματος μεσω του τραπεζικου λογαριασμου σου.Ποιον δινει στις μερες μας τετοιο μισθο σε οποιον να'ναι???ε?

Δημοσ.

Επίσης τους ρώτησα αν τους πειράζει να δώσω την σύμβαση στον ΟΑΕΔ για να κλείσει τα χαρτιά μου (έχω κάρτα ανεργίας) και να σφραγίσει την σύμβαση και να τους την στείλω μετά.

Μα αν ήταν κανονική δουλειά με πρόσληψη κ.λ.π. θα ήταν υποχρεωμένοι να πάνε τη σύμβαση στον ΟΑΕΔ και να τη σφραγίσουν , να κάνουν αναγγελία πρόσληψης δηλαδή και να σου δώσουν αντίγραφο. Φωνάζει από μακριά η απάτη. :shock:

Δημοσ.

Μπράβο , μου γάμησες την ψυχολογία , με την Εθνική έχω αύριο συνεντευξη , αλλά τουλάχιστον είμαι προετοιμασμένος... :-(

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι σου καταθέτουν χρήματα με εμβασμα, εσυ μετα πας τα βγάζεις κ τα στέλνεις με western union & έπειτα αυτοί στέλνουν αίτημα ζητώντας να τους στείλεις τα χρήματα πίσω γιατι εγινε λάθος. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Ίσως είναι κ´ αρβυλα..

Δημοσ.

Μπράβο , μου γάμησες την ψυχολογία , με την Εθνική έχω αύριο συνεντευξη , αλλά τουλάχιστον είμαι προετοιμασμένος... :-(

Δε φανταζεσαι τι θα σε θελουν?Συνηθως θελουν να πρηζεις τους συγγενεις φιλους κτλ να κανουν ασφαλειες και εσυ θα παιρνεις ποσοστο απο αυτο και δεν εχεις ενα στανταρ μισθο.

Δημοσ.

Δε φανταζεσαι τι θα σε θελουν?Συνηθως θελουν να πρηζεις τους συγγενεις φιλους κτλ να κανουν ασφαλειες και εσυ θα παιρνεις ποσοστο απο αυτο και δεν εχεις ενα στανταρ μισθο.

Εαν δεν έχει μισθο/ικα/ενσημα , θα τους καλημερίσω και θα την κάνω.

Δημοσ.

Εαν δεν έχει μισθο/ικα/ενσημα , θα τους καλημερίσω και θα την κάνω.

Οι μόνες έμμισθες θέσεις είναι για γραμματεία που πίστεψε με βάζουν πάντα μόνο δικούς τους...

Συν τις άλλοις οι συμβάσεις είναι καταχρηστικές , μπορούν δηλαδή ανά πάσα στιγμή να σου λύσουν τη σύμβαση ή να σε παραιτήσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο και να καρπωθούν τα συμβόλαια που έχεις κάνεις οι ανώτεροι σου. Οι πελάτες είναι της εταιρείας όχι δικοί σου.

Ο μόνος τρόπος για να ασκήσεις αυτό το επάγγελμα είναι να βρεις ένα πρακτορείο σοβαρό με πολλές εταιρείες , πληρώνεις ΤΕΒΕ κ.λ.π. όμως. Αν δεν έχεις ΤΕΒΕ από άλλο επάγγελμα όπως έχει η μάνα μου δε θα το συνιστούσα.

Εμένα με πήραν πριν κάτι μέρες από μία άλλη ασφαλιστική για συνταξιοδοτικά , δεν ξέρανε που παίρνανε , ακούσανε και κάτι light μπινελίκια .

Δημοσ.

Η αγγελια λέει :

"Η εθνική ασφαλιστική του ομίλου της Εθνικής τράπεζας , δίνει την ευκαιρία σε κυρίους/ες απο 25-45 ετών , να ενταχθούν στο δυναμικό των ασφαλιστικών συμβούλων της εατιρίας , εξασφαλίζοντας σίγουρη καριέρα και ισόβιο εισόδημα "

Δημοσ.

Η αγγελια λέει :

"Η εθνική ασφαλιστική του ομίλου της Εθνικής τράπεζας , δίνει την ευκαιρία σε κυρίους/ες απο 25-45 ετών , να ενταχθούν στο δυναμικό των ασφαλιστικών συμβούλων της εατιρίας , εξασφαλίζοντας σίγουρη καριέρα και ισόβιο εισόδημα "

Οι σύμβουλοι πληρώνονται με προμήθειες επί των εισπραχθέντων ασφαλίστρων , πληρώνουν ΤΕΒΕ μόνοι τους και λοιπά λειτουργικά έξοδα ( βενζίνες , εκτυπώσεις , φυλλάδια κ.λ.π. ).Στην Εθνική για τους καινούργιους έχουν κάτι σαν χρηματοδότηση , έχω αναφερθεί σε αυτό , δες προηγούμενα ποστ μου. Σίγουρη καριέρα και ισόβιο εισόδημα σαφώς δεν υπάρχει , είσαι εξωτερικός συνεργάτης με πολύ δυσμενείς όρους για εσένα στη σύμβαση ( έχω ρωτήσει ένα σωρό δικηγόρους , βρίζοντας δεν ξέρω και εγώ για πόσο καιρό τη μάνα μου που έκατσε και συμφώνησε κάποτε να δουλέψει με τέτοιους όρους ). Μέχρι και λεφτά πίσω ζητάνε εάν ακυρωθεί κάποιο συμβόλαιο σου ( υπολογίζουν τα συμβόλαια σε ετήσια βάση και ας έχεις εισπράξει μόνο π.χ. ασφάλιστρα τριμήνου ).

Α το καλύτερο είναι ότι μέσα στους όρους σου απαγορεύουν να συνεργαστείς με άλλη ασφαλιστική , πρέπει να προωθείς μόνο μία εταιρεία , πολύ ρεαλιστικό και καθόλου εκβιαστικό. :devil:

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Περασα και εγω χθες συνεντευξη απο την Εθνικη Ασφαλιστικη, οπως τα λενε οι υπολοιποι απλα προσπαθουν να σε πεισουν να γινεις ασφαλιστης μεσω εκπαιδευσης εξετασεων κτλ, για δουλεια γραφειου ουτε λογος, μου ειπε να ξαναεπικοινωνησουμε αλλα εγω αρνηθηκα, τωρα αν καποιος ενδιαφερεται οντως να ακολουθησει αυτη τη σταδιοδρομια ειναι αλλο θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...