Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορυ που σας ξανα ζαλιζω :wub: αλλα για πειτε ξερετε αυτη την εταιρια landexpo???

Γιατι με προσεγγισε μεσω μαιλ για δουλεια αλλα δε πολυ καταλαβαινω τι ειναι.... :whistle:

μου εστειλε συννημενο αυτο :

Λεπτομέρειες δραστηριοτήτων του Εκτάκτου Χειριστή

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες εταιρείες και ιδιώτες διαλέγουν τις υπηρεσίες της εταιρείας Landexpo για χρηματοοικονομικές συναλλαγές και ασφάλιση. Οι υπάλληλοί μας – μια στενή ομάδα που συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται, εκτελόντας γρήγορα και με αξιόπιστη αντιμετώπιση τα καθήκοντά της. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ομάδας μας στη θέση Εκτάκτου Χειριστή με καθεστώς μερικής απασχόλησης. Οι κύριες δραστηριότητες του Εκτάκτου Χειριστή είναι η επεξεργασία παραγγελιών από τους πελάτες μας – θα είστε αντιπρόσωπος της εταιρείας μας στην περιοχή σας και θα είστε υπεύθυνος για την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της παράδοσης χρημάτων από τους πελάτες μας. Η εταιρεία Landexpo έχει πολλές νέες κατευθύνσεις, επομένως χρειαζόμαστε υπευθύνο προσωπικό σε διάφορους τομείς, στους οποίους είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για τη συνεργασία.

Δραστηριότητες του Εκτάκτου Χειριστή περιλαμβάνει τα εξής καθήκοντα:

τον έλεγχο πληρωμών από τους πελάτες μας και η υποβολή εκθέσεων σχετικά με τα αποτελέσματα του κάθε μήνα.

1. Έλεγχος των πληρωμών από τους πελάτες μας είναι απαραίτητος για να επιταχυνθεί η διαδικασία διεξαγωγής συναλλαγώς της εταιρείας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά σε πολλές περιοχές η παράδοσης των αμέσων τραπεζικών εμβασμάτων παίρνει τις 5 ή περισσότερες ημέρες, και η πληρωμή των υπηρεσιών μας μπορεί να καθυστερήσει για περίπου μια εβδομάδα. Για αυτό το λόγο το οικονομικό μας τμήμα έχει αναπτύξει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πληρωμής υπηρεσιών της εταιρεία μας μέσω συστημάτων Western Union και Money Gram. Γι 'αυτό ο πελάτης μας στέλνει με τραπεζικό έμβασμα στον Έκτακτο Χειριστή μας σε μια συγκεκριμένη περιοχή, έτσι η πληρωμή δεν διαρκεί περισσότερο από 2 ημέρες. Μετά την παραλαβή του εμβάσματος στο λογαριασμό σας, σηκώνετε τα χρήματα, αφαιρέστε την αμοιβή σας, και αποστέλνετε τα υπόλοιπα μέσω Western Union ή Money Gram σε έναν από τους προκαθορισμένους μεταφορείς. Έτσι, η εταιρεία μας, μειώνει το χρόνο πληρωμής των υπηρεσιών μας πάνω από δύο φορές. Πριν από κάθε έμβασμα, θα σας στείλουμε την εντολή πληρωμής με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα δεδομένα του πελάτη και των μεταφορέων όπου πρέπει να αποστείλετε χρήματα. Όλα τα εμβάσματα εξυπηρετούνται σε συναίνεση με την τράπεζα. Τα έξοδα αποστολής αποζημιώνονται σε μορφή αμοιβής σας, που είναι 5% του ποσού που καταβάλατεε στο λογαριασμό. Το μέσο μέγεθος ενός εμβάσματος είναι 5000 ευρό. Επίσης στο τέλος του κάθε μήνα θα σας μεταφέρουμε τη μηνιαία αμοιβή των 1600 ευρό. Οι δαπάνες για την αποστολή χρημάτων μέσω Western Union και Money Gram καταβάλλονται από την εταιρεία μας και αφαιρούνται από το ποσό που αποστέλνετε. Ταξιδιωτικά έξοδα πληρώνονται ξεχωριστά μετά την υποβολή αποδείξεων ή εισιτηρίων. Μέσος μηνιαίος μισθός ανέρχεται έως 2800 ευρό.

Εγγραφή για τη θέση αυτή διεξάγεται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο και τα καθιερωμένα διεθνή πρότυπα για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία. Αφού εξεταστεί η αίτησή σας για την πρόσληψη και αφού εγκριθείτε για τη θέση του Εκτάκτου Χειριστή, θα σας παραδοθεί μια λίστα από έγγραφα και στοιχεία που απαιτούνται για την πρόσληψη. Όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που θα μας παρέχετε, θα αποτελούν αυστηρά εμπιστευτικές πληροφορίες και δεν θα υπόκεινται σε γνωστοποίηση.

Θα χρειαστούμε από εσάς

1. Να συμπληρώσετε το έντυπο της αίτησης για την πρόσληψη,

2. Να στείλετε την συμπληρωμένη αίτηση μέσω e-mail: [email protected]

Αφού εξετάσαμε την αίτησή σας στο τμήμα προσωπικού, υπάλληλοι της εταιρίας μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Ελπίζουμε για την καλή συνεργασία

www.landexpo-logistic.com

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικά μοιάζει με διεθνή μεταφορική εταιρία αλλά μετά τα μπερδεύει.

Δεν λέει ξεκάθαρα πουθενά τί είναι και δεν μου αρέσει γιατί θυμίζει αυτές τις μούφα εταιρίες που κοροιδεύουν τον κόσμο.

Μην ανησυχείς, δεν μας ζαλίζεις

Δημοσ.

Αρχικά μοιάζει με διεθνή μεταφορική εταιρία αλλά μετά τα μπερδεύει.

Δεν λέει ξεκάθαρα πουθενά τί είναι και δεν μου αρέσει γιατί θυμίζει αυτές τις μούφα εταιρίες που κοροιδεύουν τον κόσμο.

Μην ανησυχείς, δεν μας ζαλίζεις

Και μενα αυτο μου θυμιζει ρε γαμωτο.....γι'αυτο δισταζω.Εχει διευθυνση και τηλεφωνα κανονικα στο Manchester που ειναι η εδρα του...αλλα δε ξερω...κατι μου μυριζει . :eek:

Σε ενα σουηδικο forum βρηκα(αφου το μετεφρασα) οτι χρησιμοποιουν τον τραπεζικο λογαριαμο αυτων που προσεγγιζουν για να μεταφερουν χρηματα που προερχονται απο απατες μεσω ιντερνετ.... :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Σαν γενικούς κανόνες απέφυγε δουλειές/αγγελίες που.

1. Δεν αναφέρουν ξεκάθαρα το αντικείμενο της εργασίας - η την φύση της εταιρείας

2. Αγγελίες που διατυμπανίζουν τις φοβερές και τρομερές αποδοχές των εργαζομένων τους και εντελώς μη ρεαλιστικά νούμερα (π.χ. μέσος όρος αποδοχών 2800!!!)

3. Αγγελίες που δεν απαιτούν κανένα απολύτως προσόν (εκπαίδευση, εμπειρία κτλ)

4. Εταιρείες που δεν έχουν ένα στοιχειώδες site και ΕΤΑΙΡΙΚΟ e-mail (όχι @gmail.com κτλ) - Ακόμα και το επαγγελματικό πακέτο του gmail έχει μορφή [email protected] (βέβαια το ότι έχουν site δεν τις καθιστά αξιόπιστες).

5. Εταιρείες που το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν στην Αγγελία δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού online ή σε καλούν για συνέντευξη με απόκρυψη

5. Εταιρείες που ζητάνε "δοκιμαστική περίοδο" απλήρωτη

6. Κανονικά θα σου έλεγα να αποφύγεις και εταιρείες στις οποίες δεν υπογράφεις άμεσα σύμβαση...αλλά μου έχει τύχει να καθυστερήσουν κανένα μήνα αλλά να είναι αξιοπρεπής εταιρεία...βέβαια μπορεί να είναι η εξαίρεση του κανόνα.

Αυτά είναι κάποια απο τα πολλά "Red Flags" για Αγγελίες κτλ. Γενικότερα όμως, αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις πήγαινε σε κάποια συνέντευξη - εκτός αν νιώθεις ότι παρασύρεσαι εύκολα και θα σε επηρεάσει κάποιος με @@λογίες. Είναι καλό για εξάσκηση στις συνεντεύξεις...και θα δεις απο κοντά πολλά λαμόγια.

Η απο πάνω αγγελία για κάτι τέτοιο μου κάνει http://www.scam.com/showthread.php?postid=47048

Δημοσ.

Τί ναυτά τώρα. Για δουλεια να πάει παντού άμα πληρώνεται

Γι'αυτό και ανέφερα τα παραπάνω, γιατί στο 90% των περιπτώσεων όπου θα ισχύει κάτι απο τα παραπάνω - ουσιαστικά ΔΕΝ θα πληρώνεται και απλά θα χάσει κόπο, χρόνο και ψυχική ηρεμία που θα μπορούσε να διαθέσει στην αναζήτηση κάποιας άλλης εργασίας.

Να προσθέσω δυο τελευταία.

Εταιρείες που σε προσεγγίζουν και σε παρακαλάνε να πας να δουλέψεις γι'αυτούς και σου λένε "μα γιατί εδώ θα βγάζεις τόσα πολλά λεφτά και είναι μοναδική ευκαιρία κτλ...". ΜΑΚΡΥΑ!

και φυσικά το τελευταίο. "Εταιρείες" που ζητάνε να πληρώσεις κάποιο fee για να ξεκινήσεις...επίσης μακρυά!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά είδα ότι υπάρχουν αναφορές εδώ για την landexpo. Βρήκα, λοιπόν, μια αγγελία σε εφημερίδα των Κυκλάδων από αυτή την εταιρεία, http://l.wbx.me/l/?instId=1544617d-dde3-4218-aa65-2b592dc4cb6e&token=d5fdcea4e9f98554e424627947811a2a89dc8cba0000013331fb9fbd&u=http%3A%2F%2Fkyklades-aggelies.gr%2Fpage%2Fad%2Fid%2F1093-deithnis-aggliki-etairia-zitaei-atoma- , και έστειλα mail για περισσότερες πληροφορίες. To αρχικό email που δίνουν στην αγγελία είναι από το yahoo, κι έτσι ήμουν ιδιαίτερα καχύποπτος. Μου απάντησαν, όμως, από άλλο email ([email protected]) και μου έστειλαν 2 έντυπα. Το ένα είναι η αίτηση πρόσληψης και το άλλο η περιγραφή της θέσης για την οποία ζητούν άτομα. Τα ελληνικά στις επιστολές είναι λίγο "κάπως", και η θέση αφορά στην παραλαβή χρημάτων μέσω western union και money gram και αποστολή τους από μένα σε δικό τους λογαριασμό (mule?).

Επειδή τα χρήματα που προσφέρουν είναι πολλά (5% επί των εμβασμάτων και μισθός μεγάλος,1600 ευρώ, κανονική πρόσληψη κλπ), θα ήθελα τη γνώμη σας επ' αυτού. Ξαναλέω ότι το email από το οποίο μου απάντησαν είναι εταιρικό και όχι πια yahoo όπως το αρχικό που έδιναν στην αγγελία. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι σε τι ακριβώς τους χρειάζεται μεσάζοντας για την είσπραξη.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρώτων μόνο και μόνο το Western Union δείχνει σίγουρα με ποσοστό 99.9999999...% ότι είναι απάτη.

Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να φτιάξουν δωρεάν σελίδα και να τους κοστίσει μόνο το domain και το ελάχιστο πακέτο φιλοξενίας λίγα;

Γνωρίζοντας περίπτωση εκ των έσω, ΜΑΚΡΙΑ και ...μένοι.

Ακόμη και διεύθυνση να σου δώσουν δεν αρκεί.

Δημοσ.

Logistic δεν είναι αυτη η εταιρεία; Τι σχέση έχει με ασφάλειες; Πάντως αυτη η παραλαβή χρημάτων απο εσένα κ´ να τους τα στέλνεις εσύ μετα δεν μου κάθεται καλα..

Αν πας στην τράπεζα πλέον ζητάνε αφμ για να κανείς μεγάλες καταθέσεις..

Δημοσ.

Παιδιά γενικά λίγο προσοχή σε τέτοιου είδους συναλλαγές γιατί δεν θέλει και πολύ να βρεθείς μπλεγμένος για ξέπλυμα χρήματος και τα σχετικά...

Δημοσ.

BritGreek προφανώς για ξέπλυμα χρήματος μιλάμε. Και εγώ ως ιδιώτης μπορώ να κλείσω ένα domain και να φτιάξω ένα e-mail για να δώσω μία ψευδαίσθηση επισημότητας . Και το να σου στείλουν μία αίτηση πρόσληψης δε λέει τίποτα . Και εγώ θα μπορούσα να φτιάξω ένα κωλόχαρτο , να σου έδινα να το συμπληρώσεις και μετά να το έσκιζα. Οι επίσημες προσλήψεις γίνονται με συγκεκριμένο έντυπο που πάει στον ΟΑΕΔ ( αναγγελία πρόσληψης ), σφραγίζεται και παίρνεις αντίγραφο. Μόνο τότε ξέρεις ότι έχει κατατεθεί. Μη ψαρώνετε...

Δημοσ.

BritGreek ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!! Διαβασε παρακατω και θα καταλαβεις: Η Western Union εχει ηδη αναρτησει στο site της αναφορες με συγκεκριμενες απατες.. οπου γινεται ξεπλυμα χρηματος. Σου δινω το λινκ για να το δεις. Εχει ομοιοτητα πληρης η αγγελια που βρηκες μ' αυτο που αναφερει η WESTERN UNION..

http://wunt.westernunion.com/WUCOMWEB/staticMid.do?method=load&pagename=fraudScams

Αφου μπεις στην παραπανω σελιδα διαβασε το τελευταιο αρθρο "Όταν τα εύκολα χρήματα δεν είναι εύκολα".

Ελπιζω να σε προλαβα και να μην εστειλες καποια αιτηση με τα προσωπικα σου στοιχεια. Και αν παρ'ολα αυτα παλι τα εστειλες μην συνεχισεις την συνεργασια μαζι τους..

Δημοσ.

ΟΚ. Το κατάλαβα. Κακώς επικοινώνησα μαζί τους εξ'αρχής. Κρίμα γιατί τώρα έχουν το email μου και δεν φαντάζομαι τι θα μπορούσαν να κάνουν μ' αυτό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

BritGreek ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!! Διαβασε παρακατω και θα καταλαβεις: Η Western Union εχει ηδη αναρτησει στο site της αναφορες με συγκεκριμενες απατες.. οπου γινεται ξεπλυμα χρηματος. Σου δινω το λινκ για να το δεις. Εχει ομοιοτητα πληρης η αγγελια που βρηκες μ' αυτο που αναφερει η WESTERN UNION..

http://wunt.westernunion.com/WUCOMWEB/staticMid.do?method=load&pagename=fraudScams

Αφου μπεις στην παραπανω σελιδα διαβασε το τελευταιο αρθρο "Όταν τα εύκολα χρήματα δεν είναι εύκολα".

Ελπιζω να σε προλαβα και να μην εστειλες καποια αιτηση με τα προσωπικα σου στοιχεια. Και αν παρ'ολα αυτα παλι τα εστειλες μην συνεχισεις την συνεργασια μαζι τους..

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Το λινκ που δίνεις παραπέμπει στην αρχική σελίδα της WU.

Edit: ΟΚ το βρήκα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά γειά σας.

Μιας και αναφέρατε την LANDEXPO και εγώ ήρθα σε επαφή μαζί τους και μου έστειλαν την σύμβαση και το έντυπο για τα στοιχεία τραπέζης.Αλλά τους έστειλα ένα e-mail που τους ζητάω περαιτέρω πληροφορίες για το αντικείμενο εργασιών.Σε αυτά που γράφονται στην σύμβαση αναφέρεται και η τήρηση λογιστικών βιβλίων οπότε τους ρώτησα αν θα έχω τα απαραίτητα έγγραφα για να είναι νόμιμα και σωστά τα βιβλία.Επίσης τους ρώτησα αν τους πειράζει να δώσω την σύμβαση στον ΟΑΕΔ για να κλείσει τα χαρτιά μου (έχω κάρτα ανεργίας) και να σφραγίσει την σύμβαση και να τους την στείλω μετά.Ακόμα τους είπα ότι αφού αναφέρουν μισθό ύψους 1600 ευρώ ότι θα χρειαστώ ένα χαρτί (μισθοδοσίας) που να αποδεικνύει το συνολικό εισόδημα ώστε να μπορώ να καταθέτω φορολογική δήλωση.Περιμένω απάντηση προς το παρόν και δεν έχω συμπληρώσει ακόμα τίποτα.Όσο για το mail μου σκασίλα μου.Όποτε θέλω το σβήνω.Προσωπικά στοιχεία δεν έχει οπότε δεν με πειράζει καθόλου.Νομίζω ότι έκανα καλά γιατί ΑΝ τυχόν δεν είναι απάτη αλλά μια δουλειά όπως την έχουν φτιάξει στο εξωτερικό τότε γιατί να χάσω την ευκαιρία? Τί λέτε κι εσείς...???????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...