Προς το περιεχόμενο

προωθητική ενέργεια ΚΡΗΤΗ μονο

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι προσφορά απλά σήμερα και αυτές τις μέρες μόνο στην Κρήτη έξω από τα καταστήματα Γερμανός θα παίρνετε ένα κουπόνι με το οποίο κερδίζεται (πετσέτες, usb stick, βραχιόλια, φρίσμπι, 1φουσκωτό σκάφος, 50e δωροεπιταγές samsung, κινητά samsung, κ δωροεπιταγές γερμανός) όσοι δεν έχετε τι να κάνετε περάστε μια βόλτα κ αν δείτε τα παιδιά με τα άσπρα μπλουζάκια απ έξω ζητήστε τους κουπόνι, η εξαργύρωση των δώρων γίνεται εντός του καταστήματος (2 κούτες δώσαμε σήμερα κατάστημα Ηρακλείου)..

Καλή τύχη σε όλους!!!

Μονο στην Κρήτη.. κ όσοι ξέρουν κ γράφουν κ μαντινάδες μπαίνουν κ σε κλήρωση!!

Δημοσ.

θενκ γιου σύντεκνε.

ξέρεις για πόσες μέρες τρέχει η προώθηση αυτή ?

θα τρέχει λογικά όλη αυτη τη βδομάδα, το πιστεύεις ότι από το χαμό που γινόταν ούτε πρόλαβα να κοιτάξω μέχρι πότε.. θα τσεκάρω αύριο το πρωί κ θα ξαναποστάρω

ps. τα στικάκια μαμανε είναι κ 4gb..κ η πετσέτα θάλάσσης είναι super..! ελπίζω να μην σου τύχει κανα βραχιολάκι κ στεναχωρεθείς μόνο!

Η καλύτερη μαντινάδα κερδίζει 3.000 αρκεί να μην περιέχει βρισιά κ να έχει μέσά είτε "ο κόσμος μας, εσύ" ή το " και είσαι μέσα" !

ο τιτλος δε βοηθαει,γιατι μοιαζει με καυσιμα πυραυλων...

:P

Δημοσ.

Αν ερθω απο εκει θα τσιμπησω τα καλα καβατζωμενα κουπονια για δωρο της προκοπης ή πανε μονο σε γκομενακια ;)

Εκανα και εγω Promo πριν κατι φεγγαρια

Δημοσ.

)αντως χθες που κοιταξα χανια (κουνουπιδιανα) δεν επαιζε κατι.Αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενη φορα δεν παιζουν ολα τα καταστηματα μαζι αλλα καθε φορα και απο ενα οποτε πρεπει να πεσεις στην περιπτωση.

Δημοσ.

εμένα μου τα έδωσαν στο κατάστημα cosmote (Ηράκλειο πάντα) αλλάααααα....... κερδίζεις δωροεπιταγή μόνο με αγορές......άντε γεια.

Δημοσ.

εμένα μου τα έδωσαν στο κατάστημα cosmote (Ηράκλειο πάντα) αλλάααααα....... κερδίζεις δωροεπιταγή μόνο με αγορές......άντε γεια.

οντως οι δωροεπιταγές δεν είναι άμεσο δώρο απλά αν αγοράσεις κάτι σου αφαιρούν 10-20ευρώ ανάλογα ποια κέρδισες. όμως 50 ευρώ οι δωροεπιταγές samsung δεν έχουν ρήτρα ότι συσκευη samsung θέλεις έχεις στα μπαμ 50ευρώ όφελος.

Θα συνεχιστεί απ ότι είδα μέχρι τέλος ιουλίου, δεν είναι στανταρ οι μέρες που έρχονται τα παιδιά με τα κουπόνια, μια μέρα είναι στο ένα μαγαζί μια στο άλλο.. όπου τους πετύχεται! εμάς ήρθαν πρωινή ώρα πάντως 9-2.30

Αν ερθω απο εκει θα τσιμπησω τα καλα καβατζωμενα κουπονια για δωρο της προκοπης ή πανε μονο σε γκομενακια ;)

Εκανα και εγω Promo πριν κατι φεγγαρια

Τα κουπόνια έχουν barcode και το δώρο βγαίνει επιτόπου στο σκανάρισμα, δεν είναι στανταρ τι θα πετύχεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...