gs20309 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν είναι προσφορά απλά σήμερα και αυτές τις μέρες μόνο στην Κρήτη έξω από τα καταστήματα Γερμανός θα παίρνετε ένα κουπόνι με το οποίο κερδίζεται (πετσέτες, usb stick, βραχιόλια, φρίσμπι, 1φουσκωτό σκάφος, 50e δωροεπιταγές samsung, κινητά samsung, κ δωροεπιταγές γερμανός) όσοι δεν έχετε τι να κάνετε περάστε μια βόλτα κ αν δείτε τα παιδιά με τα άσπρα μπλουζάκια απ έξω ζητήστε τους κουπόνι, η εξαργύρωση των δώρων γίνεται εντός του καταστήματος (2 κούτες δώσαμε σήμερα κατάστημα Ηρακλείου).. Καλή τύχη σε όλους!!! Μονο στην Κρήτη.. κ όσοι ξέρουν κ γράφουν κ μαντινάδες μπαίνουν κ σε κλήρωση!!
ekkli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 θενκ γιου σύντεκνε. ξέρεις για πόσες μέρες τρέχει η προώθηση αυτή ?
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ο τιτλος δε βοηθαει,γιατι μοιαζει με καυσιμα πυραυλων...
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 θενκ γιου σύντεκνε. ξέρεις για πόσες μέρες τρέχει η προώθηση αυτή ? θα τρέχει λογικά όλη αυτη τη βδομάδα, το πιστεύεις ότι από το χαμό που γινόταν ούτε πρόλαβα να κοιτάξω μέχρι πότε.. θα τσεκάρω αύριο το πρωί κ θα ξαναποστάρω ps. τα στικάκια μαμανε είναι κ 4gb..κ η πετσέτα θάλάσσης είναι super..! ελπίζω να μην σου τύχει κανα βραχιολάκι κ στεναχωρεθείς μόνο! Η καλύτερη μαντινάδα κερδίζει 3.000 αρκεί να μην περιέχει βρισιά κ να έχει μέσά είτε "ο κόσμος μας, εσύ" ή το " και είσαι μέσα" ! ο τιτλος δε βοηθαει,γιατι μοιαζει με καυσιμα πυραυλων...
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αν ερθω απο εκει θα τσιμπησω τα καλα καβατζωμενα κουπονια για δωρο της προκοπης ή πανε μονο σε γκομενακια Εκανα και εγω Promo πριν κατι φεγγαρια
enormous_one Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Στα Χανιά έχει?!?! Ξέρεις πόσο καιρό θα κρατήσει?!?
louben Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 )αντως χθες που κοιταξα χανια (κουνουπιδιανα) δεν επαιζε κατι.Αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενη φορα δεν παιζουν ολα τα καταστηματα μαζι αλλα καθε φορα και απο ενα οποτε πρεπει να πεσεις στην περιπτωση.
antnatal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εμένα μου τα έδωσαν στο κατάστημα cosmote (Ηράκλειο πάντα) αλλάααααα....... κερδίζεις δωροεπιταγή μόνο με αγορές......άντε γεια.
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εμένα μου τα έδωσαν στο κατάστημα cosmote (Ηράκλειο πάντα) αλλάααααα....... κερδίζεις δωροεπιταγή μόνο με αγορές......άντε γεια. οντως οι δωροεπιταγές δεν είναι άμεσο δώρο απλά αν αγοράσεις κάτι σου αφαιρούν 10-20ευρώ ανάλογα ποια κέρδισες. όμως 50 ευρώ οι δωροεπιταγές samsung δεν έχουν ρήτρα ότι συσκευη samsung θέλεις έχεις στα μπαμ 50ευρώ όφελος. Θα συνεχιστεί απ ότι είδα μέχρι τέλος ιουλίου, δεν είναι στανταρ οι μέρες που έρχονται τα παιδιά με τα κουπόνια, μια μέρα είναι στο ένα μαγαζί μια στο άλλο.. όπου τους πετύχεται! εμάς ήρθαν πρωινή ώρα πάντως 9-2.30 Αν ερθω απο εκει θα τσιμπησω τα καλα καβατζωμενα κουπονια για δωρο της προκοπης ή πανε μονο σε γκομενακια Εκανα και εγω Promo πριν κατι φεγγαρια Τα κουπόνια έχουν barcode και το δώρο βγαίνει επιτόπου στο σκανάρισμα, δεν είναι στανταρ τι θα πετύχεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.