Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@poulinos: Από χθες που άλλαξα την πρίζα του τηλεφώνου από τις παλιές σαν του ρεύματος στις καινούριες έχει καλυτερέψει το ίντερνετ. Σε κάποιες φάσεις πάλι αργεί αλλά όχι όπως σου έλεγα στα προηγούμενα ποστ. Παίζει τόσο ρόλο αυτό?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το Thomson ειναι πολυ σταθερο για χαλια γραμμες αλλα κατα τα αλλα δεν μπορει να συγκριθει με το vigor 2700.αν εχεις καλη γραμμη μπορει να παρει το vigor και θα παιξει τελεια.κατα τα αλλα τα Thomson ζεστενονται νορμαλ οχι κατι το τρελο εκτος αν το εχεις βαλει καπου που ειναι ηδη ζεστο.πανω σε αλλο ρουτερ.καστανα ψηνουν κατι siemens cl 110.το Thomson δεν ειναι τρελα ζεστο ρουτερ.ζεστο αλλα οχι κατι το τρελο.αν θες κιολας το βαζεις και καθετα 585,784,787 και ειναι πολυ πιο παγωμενο επειδη οι θυρες εξαερισμου ειναι απο κατω.σχεδον οι μισοι Isp δινουν margin 8-9.

μηπως δεν εχεις δει το v6???

νομιζα πως ενα απο τα 2 vigor δεν ειχε wifi

αλλα με μια αναζυτηση στο google το V δεν υπαρχει πουθενα και το g παλi σε e-shop αλλα και πλαισιο με τιμη 100e?

Οποτε...μπορει απλως να παει ebw να παρει το vg με 25...

Δημοσ.

αυτο ειναι Router δεν ειναι adsl router.δηλαδη θες και adsl modem.εχει gigabit Που δεν ξερω αν το χρειαζεται και ειναι dual band και πρεπει να εχεις και αντιστοιχες καρτες για να το εκμεταλευτεις.

τι ηλιθιοι που ειναι! ειναι και καλα ισως το καλυτερο της netgear και δεν εχει και modem. ευχαριστω, δεν το ειχα δει ;)

ok, οποτε θα ψαξω να βρω το Vigor2710n. mrgreen.png νομιζω οτι για αυτα που το θελω ειναι μια χαρα

Δημοσ.

@poulinos: Από χθες που άλλαξα την πρίζα του τηλεφώνου από τις παλιές σαν του ρεύματος στις καινούριες έχει καλυτερέψει το ίντερνετ. Σε κάποιες φάσεις πάλι αργεί αλλά όχι όπως σου έλεγα στα προηγούμενα ποστ. Παίζει τόσο ρόλο αυτό?

καλο ειναι τα πριζακια να ειναι ολα rj11 και οχι τα παλια με τις μυτες ουτε κατι γαλλικα μεγαλα βυσματα ουτε δεν ξερω τι γιατι κυκλοφορουν διαφορα.καλο ειναι να ειναι ολα rj11 και χωρις πυκνωτη .καποια εχουν πυκνωτη και γραφουν ειτε οτε πανω ειτε εχουν το σημα του κεραυνου οτι ειναι αντικεραυνικα.δεν θελουμε τετοια.απλα ωραια πριζακια rj11 πχ legrande.παιζουν ρολο τα πριζακια οπως και τυχον αναπληρωματικα ζευγαρια πρεπει να ειναι αποσυνδεδεμενα .αυτο βεβαια δεν ειναι ευκολο να το τσεκαρεις αμα δεν πιανουν τα χερια σου να δεις που παει του.θυμησε μου που αργει εχει φτασει πολλες σελιδες το θεμα και εχω χασει την μπαλα με τοσα θεματα και μετα απο τοσο καιρο.

μηπως δεν εχεις δει το v6???

νομιζα πως ενα απο τα 2 vigor δεν ειχε wifi

αλλα με μια αναζυτηση στο google το V δεν υπαρχει πουθενα και το g παλi σε e-shop αλλα και πλαισιο με τιμη 100e?

Οποτε...μπορει απλως να παει ebw να παρει το vg με 25...

α.το 2700 v δεν εχει wireless ειναι σκετο voip

το 2700 g ειναι wireless οχι voip

το 2700 vg εχει και τα 2

εγω του ειπα το 2710n οχι 2700.

β.v6 σε thomson?546 Ποιο μοντελο?οποιο thomson ειναι λευκο πχ 784,585 v7,v8,787κτλ εχουν εξαερισμο απο κατω.ζεστενονται αρκετα αλλα οχι κατι το τρελο αλλα αμα το σηκωσεις ορθιο πεφτει παρα πολυ η θερμοκρασια.καθεται και ορθιο δεν θελει στηριγμα.αν παμε στα πιο παλια thomson που ειναι μπλε σκουρο εχουν εξαερισμο απο πανω ειναι λιγο πιο ζεστα απο τα λευκα δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος αν βαλεις fan και γενικα ειναι καπως πιο ζεστα παλι οχι σε απελπιστικο σημειο που ηταν πχ τα siemens cl110.τωρα βεβαια το καλοκαιρι καινε αρκετα παραπανω οταν βαραμε 40 αρια αλλα με 40 βαθμους ολα καινε.αλλα γενικως δεν χαλανε ευκολα αντιθετα με ta siemens cl 110 που τα παιζουν απο ζεστη και χαλανε.εχω δει thomson να παιζουν σε ζεστα περιβαλλοντα για χρονια χωρις θεμα.

τι ηλιθιοι που ειναι! ειναι και καλα ισως το καλυτερο της netgear και δεν εχει και modem. ευχαριστω, δεν το ειχα δει ;)

ok, οποτε θα ψαξω να βρω το Vigor2710n. mrgreen.png νομιζω οτι για αυτα που το θελω ειναι μια χαρα

δεν ειναι ηλιθιοι.πολυ καλα κανουν και εχουν αλλα μοντελα για router και αλλα για adsl router.οτι θες εσυ adsl router δεν σημαινει οτι θελουν ολοι.αναλογως την χρηση που θες μπορει καποιος να θελει απλα ρουτερ.να εχει πχ ιντερντετ απο μισθωμενη γραμμη και να θελει router οχι adsl router.η να παρει ιντερνετ απο ενα Pc που εχει 3g και να το δωσει ασυρματα.και χιλιες δυο αλλες χρησεις .για αυτο θα δεις να δινουν οι εταιρειες και απλα ρουτερ που περιμενουν το ιντερνετ αποκαποιο αλλο adsl router,3g router,Μισθωμενο,οπτικη ινα κτλ.αλλοι θελουν router επειδη ειναι καλυτερα και εχουν πιο πολλες ρυμισεις ασφαλειας απο οτι ενα adsl router η επειδη οπως ειδες δινουν dual band και gigabit.

Φίλε μου αν πας σε vigor μετα απλά ξεχνάς ολα τα υπόλοιπα και ησυχάζει το κεφάλι σου :)

+1 αρκει να μην εχεις καμια γραμμη με 50 + attenuation.εκει παιζουν καλα τα Thomson.

Δημοσ.

καλο ειναι τα πριζακια να ειναι ολα rj11 και οχι τα παλια με τις μυτες ουτε κατι γαλλικα μεγαλα βυσματα ουτε δεν ξερω τι γιατι κυκλοφορουν διαφορα.καλο ειναι να ειναι ολα rj11 και χωρις πυκνωτη .καποια εχουν πυκνωτη και γραφουν ειτε οτε πανω ειτε εχουν το σημα του κεραυνου οτι ειναι αντικεραυνικα.δεν θελουμε τετοια.απλα ωραια πριζακια rj11 πχ legrande.παιζουν ρολο τα πριζακια οπως και τυχον αναπληρωματικα ζευγαρια πρεπει να ειναι αποσυνδεδεμενα .αυτο βεβαια δεν ειναι ευκολο να το τσεκαρεις αμα δεν πιανουν τα χερια σου να δεις που παει του.θυμησε μου που αργει εχει φτασει πολλες σελιδες το θεμα και εχω χασει την μπαλα με τοσα θεματα και μετα απο τοσο καιρο.

...

...

Τι εννοείς αναπληρωματικά ζευγάρια, πάντως μετά την αλλαγή που σταμάτησαν και οι αποσυνδέσεις και κάτι ρυθμίσεις στο utorrent τώρα πάει καλύτερα αλλά δεν έχω πάνω ασύρματα το λάπτοπ που παίζει η μητέρα μου farmerama

Δημοσ.

α.πες της μητερας σου να παιξει να δουμε.

β.αστο για τα αναπληρωματικα ζευγαρια διοτι πρεπει να πιανουν τα χερια σου και θα σε μπερδεψω.

Δημοσ.

Ψαχνω ενα modem router. Η τιμη δεν με ενδιαφερει και τοσο, γυρω στα 100 το κοβω, αν ειναι και παραπανω εφοσον αξιζει.

Το θελω για τα παντα tongue.gif κατεβασμα, streaming, gaming με ps3.

εχω πελαγωσει βασικα. απ'ολα αυτα που κοιταξα εχω μεινει σε αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/320594/LinkSys-E4200-EZ.html?keyphrase=Linksys+E4200 αλλα απ'ο,τι βλεπω σε reviews κτλ δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για streaming

ακουω προτασεις

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 +100

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλο για τα λεφτα του.κυκλοφορει και σε n αμα το θελει.αν και με τα μισα λεφτα σε g παιρνει το vigor to 2700

poulino!τλκα τα ειχα αδικησει τα thomson!Πηγα σε σπιτι που ηταν κοντα σε βουνο τερμα κατσαβραχα!!με attenuation κοντα 53 [βαιβεα υπηρχε ενα προβλημα νε την γραμη].ΑΛΛΑ Δεν συγχρονιζε το analyser και συγχρονιζε το thomson!!!!!!!!!Αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα!

παντως εγω λεω και παλη το vigor 2700 οπως εσυ

Επεξ/σία από billkolias
Δημοσ.

poulino!τλκα τα ειχα αδικησει τα thomson!Πηγα σε σπιτι που ηταν κοντα σε βουνο τερμα κατσαβραχα!!με attenuation κοντα 53 [βαιβεα υπηρχε ενα προβλημα νε την γραμη].ΑΛΛΑ Δεν συγχρονιζε το analyser και συγχρονιζε το thomson!!!!!!!!!Αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα!

παντως εγω λεω και παλυ το vigor 2700 οπως εσυ

σε περιπτωσεις που η γραμμη ειναι χαλια ειτε λογω αποστασης(attenuation) ειτε λογω χαλια χαλκου ειτε βαραει αποσυνδεσεις το thomson ειναι μονοδρομος.αν τωρα καποιος εχει attenuation 10 και 20 και κλειδωνει κατι 15-20 mbit δεν υπαρχει καν λογως να παρει thomson.παιρνει ενα vigor και ειναι μια χαρα.ναι πολλες φορες εχω δει να συγχρονιζει μονο το thomson σε γραμμη.μια φορα επειδη εποχη που δεν υπηρχε ιδιοκτυτο ειχα παει σε εναν που καθε ενα λεπτο ειχε αποσυνδεση.δοκιμασα πανω.zyxel,cisco,linksys,jetspeed,dlink και κανα 2 ακομα ολα στο λεπτο στοπ.εβαλα thomson και μια χαρα.τελικα ηταν προβλημα απεξω και το φτιαξε ο οτε και επαιξαν και τα αλλα.αλλα ακομα και με το προβλημα το thomson επαιζε.το ιδιο και σε ενα γνωστο.2 Mbit otenet με attenuation κανα 50.με linksys σταματησε να παιζει εβαλα thomson και ολα τελεια.

Δημοσ.

σε περιπτωσεις που η γραμμη ειναι χαλια ειτε λογω αποστασης(attenuation) ειτε λογω χαλια χαλκου ειτε βαραει αποσυνδεσεις το thomson ειναι μονοδρομος.αν τωρα καποιος εχει attenuation 10 και 20 και κλειδωνει κατι 15-20 mbit δεν υπαρχει καν λογως να παρει thomson.παιρνει ενα vigor και ειναι μια χαρα.ναι πολλες φορες εχω δει να συγχρονιζει μονο το thomson σε γραμμη.μια φορα επειδη εποχη που δεν υπηρχε ιδιοκτυτο ειχα παει σε εναν που καθε ενα λεπτο ειχε αποσυνδεση.δοκιμασα πανω.zyxel,cisco,linksys,jetspeed,dlink και κανα 2 ακομα ολα στο λεπτο στοπ.εβαλα thomson και μια χαρα.τελικα ηταν προβλημα απεξω και το φτιαξε ο οτε και επαιξαν και τα αλλα.αλλα ακομα και με το προβλημα το thomson επαιζε.το ιδιο και σε ενα γνωστο.2 Mbit otenet με attenuation κανα 50.με linksys σταματησε να παιζει εβαλα thomson και ολα τελεια.

yeap.Το θεμα ειναι πως τα thomson δεν εχουν πολλα ''μαραφετια'' για να παιξεις!

Δημοσ.

yeap.Το θεμα ειναι πως τα thomson δεν εχουν πολλα ''μαραφετια'' για να παιξεις!

Θα διαφωνησω.το thomson δινει 300000 πραγματα αλλα τα δινει ολα μεσα απο cli Interface.αν κατεβασεις το Manual του cli Θα δινει οτι και αυγο ψηνει.

to web interface ειναιγια τους newbies.

Δημοσ.

Θα διαφωνησω.το thomson δινει 300000 πραγματα αλλα τα δινει ολα μεσα απο cli Interface.αν κατεβασεις το Manual του cli Θα δινει οτι και αυγο ψηνει.

to web interface ειναιγια τους newbies.

xaxaxaax

τι να πω...δεν το ειχα μελετησει και πολυ.παντως εγω ειχαι το tg585v6 που μπορουσες να ψυσεις και καστανα αν ηθελες και τωρα βλεπω οτι εχει βγει μεχρι και v8.

Ελπιζω τουλαχιστον αυτο το προβλημα να το εχουν λυσει!!!

Δημοσ.

xaxaxaax

τι να πω...δεν το ειχα μελετησει και πολυ.παντως εγω ειχαι το tg585v6 που μπορουσες να ψυσεις και καστανα αν ηθελες και τωρα βλεπω οτι εχει βγει μεχρι και v8.

Ελπιζω τουλαχιστον αυτο το προβλημα να το εχουν λυσει!!!

απο αποψης θερμοκρασιας ειναι πιο κρυα τα καινουρια.ειδικα αμα τα βαλεις ορθια ωστε το κατω μερος να μην ακουμπαει κατω η θερμοκρασια πεφτει κατακορυφα.εχω το 784 .αν το ακουμπησω κανονικα παρολο που τα ποδαρακια το σηκωνουν μερικα χιλιοστα ζεστενεται καμποσο ειδικα τωρα το καλοκαιρι επειδη η θερμοκρασια ειναι λιγο δυσκολο να φυγει απο αυτα τα λιγα χιλιοστα υψους.οταν ομως το εχω καθετα οποτε οι αεραγωγοι αεριζονται κανονικοτατα στο πλαι η θερμοκρασια πεφτει πολυ.το θεμα θερμοκρασιας εχει λυθει αν και οτι στο v6 εψηνες καστανα δεν σημαινει οτι καιγεται αντιθετα με αλλα ρουτερ.εχω δει ρουτερ να παιζουν 24/24 και σε ζεστα περιβαλλοντα και να ζεστενονται πολυ αλλα δεν καιγονται.

κατα τα αλλα καποια common bugs του thomson συνεχιζουν ακαθεκτα σε ολες τις εκδοσεις που βγαινουν σε ολα τα firmware Που βγαινουν σε ολα τα Modem- router που βγαινουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...