poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η γραμμη πολυ μια χαρα.9 margin.δοκιμασε το Vuze αντι για το mtorrent για δοκιμη να δεις. ποιες ειναι οι περιεργες συσκευες?εκτος αν βρηκε κανεις τον κωδικο.μπορεις στο Thomson να τις κανεις delete και να δεις ποιες θα σου βγαλει μετα.η κλεισε το wireless και δοκιμασε να κατεβασεις παλι να δεις αν μπουκωνει.επισης θα ειναι παραξενο αμα δεν ειναι κανεις με wireless και βλεπεις το λαμπακι wireless να αναβοσβηνει σαν τρελο.λιγακι μπορει αλλα σαν τρελο καποιος κατι κανει.τωρα δεν νομιζω να φταιει το Mtorrent αλλα δοκιμασε το vuze να δεις για αλλαγη οτενετ εχεις?forthnet δυσκολο θα πρεπε να ειχες 6 margin εκτος αν στο αλλαξαν αλλα παλι θα ηταν 8 η 11 οχι 9. απο Ftp κατεβαζεις Full?prepei να εχεις κανα 1.8 mbyte down. Η απο καποιο site να κατεβασεις πχ apple,nvidia,ati,nokia με download manager Να δουμε αν φτανεις τα max Της γραμμης.εκτος αν τα εχεις πετυχει σε τορρεντ.γιατι κανονικα πρεπει να εχεις 1.8 mbyte αν μπορουν να σου δωσουν οι αλλοι Full και οχι 500 Kilobyte/second.εκτος αν εχεις βαλει εσυ οριο στα 500.αμα το αφησεις free up/down.?kai to περιορισες στα 500 και 30 Up μεσα απο το mtorrent? kai oi σελιδες ανοιγουν αργα μονο οταν εχεις το mtorrent ανοιχτο η και γενικα??παντως μην κανεις send πολλα torrents μαζι η μην κατεβαζεις πολλα τορρεντς μαζι γιατι τα πολλα connection σκιζουν την συνδεση.μειωσε τα ποσα κανεις seed και τα max connections.καλυτερα seeding ena torrent me 40 kilobytes παρα να προσπαθεις να κανεις seed 10 με 4 kilobyte το καθενα.το δευτερο θα σε σκισει λογω πολλων connections Που σου τρωνε bandwidth που δεν φαινεται.η γραμμη σου σε annex m θα επαιζε πολυ ωραια.θα ειχες πολυ καλυτερο Upload.
pagratios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η γραμμη πολυ μια χαρα.9 margin.δοκιμασε το Vuze αντι για το mtorrent για δοκιμη να δεις. ποιες ειναι οι περιεργες συσκευες?εκτος αν βρηκε κανεις τον κωδικο.μπορεις στο Thomson να τις κανεις delete και να δεις ποιες θα σου βγαλει μετα.η κλεισε το wireless και δοκιμασε να κατεβασεις παλι να δεις αν μπουκωνει.επισης θα ειναι παραξενο αμα δεν ειναι κανεις με wireless και βλεπεις το λαμπακι wireless να αναβοσβηνει σαν τρελο.λιγακι μπορει αλλα σαν τρελο καποιος κατι κανει.τωρα δεν νομιζω να φταιει το Mtorrent αλλα δοκιμασε το vuze να δεις για αλλαγη οτενετ εχεις?forthnet δυσκολο θα πρεπε να ειχες 6 margin εκτος αν στο αλλαξαν αλλα παλι θα ηταν 8 η 11 οχι 9. απο Ftp κατεβαζεις Full?prepei να εχεις κανα 1.8 mbyte down. Η απο καποιο site να κατεβασεις πχ apple,nvidia,ati,nokia με download manager Να δουμε αν φτανεις τα max Της γραμμης.εκτος αν τα εχεις πετυχει σε τορρεντ.γιατι κανονικα πρεπει να εχεις 1.8 mbyte αν μπορουν να σου δωσουν οι αλλοι Full και οχι 500 Kilobyte/second.εκτος αν εχεις βαλει εσυ οριο στα 500.αμα το αφησεις free up/down.?kai to περιορισες στα 500 και 30 Up μεσα απο το mtorrent? kai oi σελιδες ανοιγουν αργα μονο οταν εχεις το mtorrent ανοιχτο η και γενικα??παντως μην κανεις send πολλα torrents μαζι η μην κατεβαζεις πολλα τορρεντς μαζι γιατι τα πολλα connection σκιζουν την συνδεση.μειωσε τα ποσα κανεις seed και τα max connections.καλυτερα seeding ena torrent me 40 kilobytes παρα να προσπαθεις να κανεις seed 10 με 4 kilobyte το καθενα.το δευτερο θα σε σκισει λογω πολλων connections Που σου τρωνε bandwidth που δεν φαινεται.η γραμμη σου σε annex m θα επαιζε πολυ ωραια.θα ειχες πολυ καλυτερο Upload. Βασικά δεν το έγραψα σωστά γιατί εννοούσα ότι δεν έχω περίεργες συσκευές στο δίκτυο μιας και όλες μου είναι γνωστές. Βασικά έχω tellas και έχω κατεβάσει με 1,8 αλλά τώρα που δοκίμασα με κλειστό μtorrent από την nvidia πήγε μέχρι 1,3 αλλά μπορεί να έτυχε, το έχω πετύχει και από το utorrent το 1,8. Με 500/30 ανοίγουν αργά και ακόμα όταν το κλείσω θέλει λίγη ώρα μέχρι να μπαίνει άνετα. Άρα το ότι το είχα 200 κατέβασμα, 200 ανέβασμα και 200 connection ανά torrent γονάτιζα την γραμμή? ο wizard του utorrent κάνει δουλειά?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 200 down 200 up kai 200 connection ανα τορρεντ?? 200 kilobyte upload εννοεις η 200 connections?γιατι upload εχεις 100 Max.επισης αμα ανοιξεις 200 connection Ολα μαζι οχι ανα τορρεντ σιγουραθα σουρνεσαι.τα ορια που εχουνβαλει ειναι στον θεο στα torrents.στο mtorrent εχουν καταλαβει οτι παιζουμε με 24 Mbit γραμμη και οχι με Οπτικη 100mbit?
pagratios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Σου ανεβάζω μία εικόνα με τις ρυθμίσεις dl/up είναι στο unlimit. Δες την εικόνα διότι μπορεί να λέω και αρλούμπες παραπάνω
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 αν κατεβαζεις πολλα torrents για μενα το δευτερο ριξτο στα 50 ανετα. και το τριτο 50
pagratios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Το έριξα και τώρα κάπως παλεύεται. ΕΠίσης πιο πάνω μου είχες πει κάτι για annex m πως το κάνω αυτό?
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Το έριξα και τώρα κάπως παλεύεται. ΕΠίσης πιο πάνω μου είχες πει κάτι για annex m πως το κάνω αυτό? γενικως μην αφηνεις απειρα connections.δεν εχει νοημα εκτος αν παιζεις με 100 mbit γραμμη.καλυτερα να κατεβαζεις απο λιγα ατομα και πολλα kilobytes απο τον καθενα παρα απο παρα πολλους.τα connection τρωνε bandwidth που δεν φαινεται και κανουν τα αλλα να σουρνονται ακομα και αν βαλεις qos στον ρουτερ. για το annex m α.ειναι μεχρ 3 mbit upload μερικοι provider δινουν μεχρι 2.μεχρι 3 δεν εχω δει κανεις να δινει απλα ακουσα οτι παει με 3 Mbit. β.πρεπει να το υποστηριζει ο ρουτερ σου γ.πρεπει να το υποστηριζει ο Provider σου. πχ η forthnet δινει αλλα μονο σε οποιον εχει static.οχι οτι παιζει το annex m μονο σε static αλλα επειδη αυτος που εχει static πληρωνει παραπανω αρα δικαιουται να εχει και δωρεαν annex m αν το θελει.και ειναι μεχρι 2 up>μπορει η γραμμη να ειναι χαλια και ναμην παιζει ουτε 1100.εμενα ειναι περιπου 11.737 down και 1.188 Up.mexri 1200Up εχω δει σε μενα.σε αλλο ατομο και 2 Mbit Κανονικα.
pagratios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Να σε ρωτήσω αν έπαιρνα άλλο ρουτερ μπορεί να άντεχε περισσότερα connections?
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καποια συμπεριφερονται καλυτερα απο καποια αλλα αλλα δεν ειναι θεμα μονο του ρουτερ αλλα και θεμα bandwidth Μετα απο καποιο σημειο.
pagratios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μου είχες προτείνει το vigor 2700V είναι καλό. To drafn n είναι τόσο χρήσιμο ή όχι?
Lnds500 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 τελικα θα παρω το NetGear N750. το εχει κανεις να μου πει γνωμη;;;
billkolias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μου είχες προτείνει το vigor 2700V είναι καλό. To drafn n είναι τόσο χρήσιμο ή όχι? για να εχεις snr 9 μαλλων hol εχεις. γιατι θες να παρεις αλλο αυτο που εχεις δεν σου κανει?Αν ειναι μην περνεις τιποτα πηγαινε στην hol και ζητατους το thomson tg585 v7 \γτ εσυ απο οτι ειδα εχεις το 6 [το ειχα και εγω ηταν λιγο πατατα :S μετα απο 30 λεπτα online gaming μπορουσα να ψυσω καστανα :S .] αν θες το 2700 δεν θα παρεις ουτε το σκετο g ουτε το σκετο v θα παρεις το vg.
pagratios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 για να εχεις snr 9 μαλλων hol εχεις. γιατι θες να παρεις αλλο αυτο που εχεις δεν σου κανει?Αν ειναι μην περνεις τιποτα πηγαινε στην hol και ζητατους το thomson tg585 v7 \γτ εσυ απο οτι ειδα εχεις το 6 [το ειχα και εγω ηταν λιγο πατατα :S μετα απο 30 λεπτα online gaming μπορουσα να ψυσω καστανα :S .] αν θες το 2700 δεν θα παρεις ουτε το σκετο g ουτε το σκετο v θα παρεις το vg. Βασικά έχω τελλάς και δεν ξέρω αν μπορώ να τους πω δώστε μου άλλο.
billkolias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Βασικά έχω τελλάς και δεν ξέρω αν μπορώ να τους πω δώστε μου άλλο. χαχαχαχαχαχχα ε πες μας οτι εχεις τελας χααχχααχ xd |τοτε η καλυτερη λυση με την χαμυλοτερη τιμη ειναι το vigor 2700vg
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μου είχες προτείνει το vigor 2700V είναι καλό. To drafn n είναι τόσο χρήσιμο ή όχι? πολυ καλη αγορα.exei custom firmware αλλα μπορεις να του βαλεις κανονικο firmware.δεν ειναι N.το N εχει νοημα μονο αν εχεις και N ασυρματες καρτες και απλα θελεις να παιξεις πιο γρηγορα στο wireless για να μεταφερεις αρχεια η να κανεις streaming τελικα θα παρω το NetGear N750. το εχει κανεις να μου πει γνωμη;;; αυτο ειναι Router δεν ειναι adsl router.δηλαδη θες και adsl modem.εχει gigabit Που δεν ξερω αν το χρειαζεται και ειναι dual band και πρεπει να εχεις και αντιστοιχες καρτες για να το εκμεταλευτεις. για να εχεις snr 9 μαλλων hol εχεις. γιατι θες να παρεις αλλο αυτο που εχεις δεν σου κανει?Αν ειναι μην περνεις τιποτα πηγαινε στην hol και ζητατους το thomson tg585 v7 \γτ εσυ απο οτι ειδα εχεις το 6 [το ειχα και εγω ηταν λιγο πατατα :S μετα απο 30 λεπτα online gaming μπορουσα να ψυσω καστανα :S .] αν θες το 2700 δεν θα παρεις ουτε το σκετο g ουτε το σκετο v θα παρεις το vg. το Thomson ειναι πολυ σταθερο για χαλια γραμμες αλλα κατα τα αλλα δεν μπορει να συγκριθει με το vigor 2700.αν εχεις καλη γραμμη μπορει να παρει το vigor και θα παιξει τελεια.κατα τα αλλα τα Thomson ζεστενονται νορμαλ οχι κατι το τρελο εκτος αν το εχεις βαλει καπου που ειναι ηδη ζεστο.πανω σε αλλο ρουτερ.καστανα ψηνουν κατι siemens cl 110.το Thomson δεν ειναι τρελα ζεστο ρουτερ.ζεστο αλλα οχι κατι το τρελο.αν θες κιολας το βαζεις και καθετα 585,784,787 και ειναι πολυ πιο παγωμενο επειδη οι θυρες εξαερισμου ειναι απο κατω.σχεδον οι μισοι Isp δινουν margin 8-9.το vg αν θυμαμαι το v ειναι οτι εχει voip που δεν το χρειαζεται απλα το ebw δινει μονο αυτο γιατι η altec ειχε voip. θελει αλλο γιατι αυτο που εχει δεν αντεχει πολλα connections.γενικα αυτα που δινουν Free δεν ειναι κατι τρελο. Βασικά έχω τελλάς και δεν ξέρω αν μπορώ να τους πω δώστε μου άλλο. δυσκολο να σου δωσουν αλλο αν δεν εχει προβλημα αυτο και σιγα μην εχει η τελλας να σου δωσει τιποτα καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα