Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα modem router. Η τιμη δεν με ενδιαφερει και τοσο, γυρω στα 100 το κοβω, αν ειναι και παραπανω εφοσον αξιζει.

Το θελω για τα παντα tongue.gif κατεβασμα, streaming, gaming με ps3.

εχω πελαγωσει βασικα. απ'ολα αυτα που κοιταξα εχω μεινει σε αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/320594/LinkSys-E4200-EZ.html?keyphrase=Linksys+E4200 αλλα απ'ο,τι βλεπω σε reviews κτλ δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για streaming

ακουω προτασεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

llooll να στησεις επιχιρηση θες>>????

καταρχας το online gaming με ps3 εχει απο τις μικροτερες απιτησεις απο οποιαδιποτε αλλη συσκευη και την αντιστιχη εκδοση του παιχνιδιο σε pc και σε αλλη κονσολα...

και με 2mpbs και 140 ping παιζεις κανονικα!!

αυτο που κοιτας ειναι υπερβολικο...μην τολμησεις να παρεις κατι τετοιο...και τα λευτα που δινεις ειναι υπερβολικα πολλα!!!

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις το vigor 2700vg και μην σε ξεγελάει η τιμή ειναι super τιμή για το συγκεκριμένο router και εταιρία.

Δημοσ.

καταρχας το online gaming με ps3 εχει απο τις μικροτερες απιτησεις απο οποιαδιποτε αλλη συσκευη και την αντιστιχη εκδοση του παιχνιδιο σε pc και σε αλλη κονσολα...

αυτο που κοιτας ειναι υπερβολικο...μην τολμησεις να παρεις κατι τετοιο...και τα λευτα που δινεις ειναι υπερβολικα πολλα!!!

μα δεν το θελω μονο για το ps3! κυριως το streaming και το κατεβασμα σκεφτομαι. για τα λεφτα το ξερω, γι αυτο ακουω προτασεις :P

Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις το vigor 2700vg και μην σε ξεγελάει η τιμή ειναι super τιμή για το συγκεκριμένο router και εταιρία.

να σου πω την αληθεια με μια πρωτη ματια δεν μου γεμιζει το ματι αλλα θα το κοιταξω

UPDATE

τωρα ειδα οτι δεν ειναι καν Ν. ειναι b/g. το θεμα μου δεν ειναι να παρω modem παρομοιο με αυτο που εχω, θελω να παρω καλυτερο και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε streaming ταινιων σε τηλεοραση πχ αυτο θα τα φτυσει!

ακουω και αλλες προτασεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα modem router. Η τιμη δεν με ενδιαφερει και τοσο, γυρω στα 100 το κοβω, αν ειναι και παραπανω εφοσον αξιζει.

Το θελω για τα παντα tongue.gif κατεβασμα, streaming, gaming με ps3.

εχω πελαγωσει βασικα. απ'ολα αυτα που κοιταξα εχω μεινει σε αυτο εδω http://www.skroutz.g...e=Linksys+E4200 αλλα απ'ο,τι βλεπω σε reviews κτλ δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για streaming

ακουω προτασεις

επιλογες με N

vigor 2710.εχει διαφορα μοντελα αναλογα τον οβολο που θες να δωσεις

Netgear dgn 2200.φτηνο απλο n.

zyxel p-660hn-f series.εγω παντως θα προτιμουσα καποιο vigor.

αφου θελει να παρει κατι καλο και ακριβο αστον να το παρει.χαμενο δεν παει.και 100 ευρω για ρουτερ τα θεωρω πολυ μια χαρα .που να ελεγε οτι δινει καμια 200 αρα για κανα vigor 2820

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα σκεφτόμουν και εγώ μια αγορά καινούριου router modem

το Netgear dgn 2200 είναι καλό?

Γιατί το thomson st585 v6 που έχω αν κατεβάζω από utorrent ακόμα και αν έχω βάλει λήψη στα 500KB/s και αποστολή στα 30 (συνδέομαι με 18/1) δεν μπαίνει πουθένα και θέλει restart to router.

Επίσης έχει ρυθμίσεις για dhcp γιατί αυτό δεν έχει τπτ

Δημοσ.

α.ολα τα Thomson εχουν ρυθμισεις για dhcp.β.μπορεις να δοκιμασεις πιο νεο firmware.γ.μειωσε τα connections στο utorrent.ωραιο το Netgear to 2200 αν και υπαρχει και το vigor που λενε πιο πανω.

Δημοσ.

α.ολα τα Thomson εχουν ρυθμισεις για dhcp.β.μπορεις να δοκιμασεις πιο νεο firmware.γ.μειωσε τα connections στο utorrent.ωραιο το Netgear to 2200 αν και υπαρχει και το vigor που λενε πιο πανω.

Όταν λες έχει ρύθμιση εννοείς την επιλογή αν θα δώσω σταθερή ip ή όχι? Σε άλλα μπορείς να ορίσεις και από που μέχρι που θα πάρει τιμές.

Από vigor πιο προτείνεις να έχει και draft n?

Δημοσ.

Στο dgn 2200 με το να παιζουν ταυτοχρονα sopcast + torrent(upload μεχρι 50-60) βεβαια δεν εχω προβλημα.

Uptime κραταει μεχρι να το κλεισεις εσυ , γενικα πολυ ευχαριστημενος ^_^

Δημοσ.

Όταν λες έχει ρύθμιση εννοείς την επιλογή αν θα δώσω σταθερή ip ή όχι? Σε άλλα μπορείς να ορίσεις και από που μέχρι που θα πάρει τιμές.

Από vigor πιο προτείνεις να έχει και draft n?

ναι στο Home network ρυθμιζεις dhcp κτλ.μπορεις να βαλεις να δινει στο ιδιο pc την ιδια Ip συνεχεια το ευρος του dhcp κτλ.

vigor 2710 σειρα μπορεις να πας που ειναι n

Δημοσ.

Στο dgn 2200 με το να παιζουν ταυτοχρονα sopcast + torrent(upload μεχρι 50-60) βεβαια δεν εχω προβλημα.Uptime κραταει μεχρι να το κλεισεις εσυ , γενικα πολυ ευχαριστημενος ^_^

Καλό αυτό διότι σε μένα κολλάει το σύμπαν

ναι στο Home network ρυθμιζεις dhcp κτλ.μπορεις να βαλεις να δινει στο ιδιο pc την ιδια Ip συνεχεια το ευρος του dhcp κτλ.vigor 2710 σειρα μπορεις να πας που ειναι n

Πραγματικά είναι στο μόνο σημείο που δεν είχα δει στο router .

Το vigor από ότι ξέρεις είναι καλύτερα από τα netgear?

edit: μήπως είναι λίγο ακριβά τα vigor?

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

επιλογες με N

vigor 2710.εχει διαφορα μοντελα αναλογα τον οβολο που θες να δωσεις

Netgear dgn 2200.φτηνο απλο n.

zyxel p-660hn-f series.εγω παντως θα προτιμουσα καποιο vigor.

εχω ψιλοψηθει για το vigor αλλα με χαλαει που δεν εχει n στα 5GHz. επειδη εχω συσκευες που τρεχουν και στη συχνοτητα 2,4 και στην 5, σκεφτομουν να εβαζα το modem να τα υποστηριζει παραλληλα. αξιζει ή να μην το σκεφτομαι καν το 5??

Δημοσ.

πάντως ακόμα και με κλειστό το utorrent και συνδεμένο τον σταθερό με καλώδιο και το λάπτοπ της μητέρας μου ασύρματα όπου παίζει farmerama ψιλοσέρνεται

Δημοσ.

Καλό αυτό διότι σε μένα κολλάει το σύμπαν

Πραγματικά είναι στο μόνο σημείο που δεν είχα δει στο router .

Το vigor από ότι ξέρεις είναι καλύτερα από τα netgear?

edit: μήπως είναι λίγο ακριβά τα vigor?

ολα τα ρουτερ εχουν ρυθμιση dhcp ,pool κτλ.ναι καλυτερα ειναι τα vigor με διαφορα

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

εχω ψιλοψηθει για το vigor αλλα με χαλαει που δεν εχει n στα 5GHz. επειδη εχω συσκευες που τρεχουν και στη συχνοτητα 2,4 και στην 5, σκεφτομουν να εβαζα το modem να τα υποστηριζει παραλληλα. αξιζει ή να μην το σκεφτομαι καν το 5??

το θεωρω αχρηστο λιγο το n στα 5ghz για Home use.συνηθως δινουν 5 ghz για να αποφυγεις την band των 2,4 που ειναι πιτα.αλλα τωρα στο σπιτι...να ειναι κανα Public hotspot να πω οκ.να θες να στησεις τιποτα Link σε 200-300 μετρα να πω οκ να πας σε αλλη band.τωρα για το wireless.και αν θυμαμαι σωστα το N στα 5 παιζει σε μικροτερη αποσταση απο το N στα 2,4 ghz .χωρις να δινω ορκο.σε ταχχυτητα νομιζω ειναι το ιδιο.εγω δεν θα σκεφτομουν τα 5(dual band)

πάντως ακόμα και με κλειστό το utorrent και συνδεμένο τον σταθερό με καλώδιο και το λάπτοπ της μητέρας μου ασύρματα όπου παίζει farmerama ψιλοσέρνεται

α.στα ποσα συγχρονιζεις?τωρα το ειδα 18/1.αρα δεν δικαιολογει.αλλα για γραψε τα στατιστικα γραμμης μηπως το margin ειναι στον πατο και για αυτο σουρνεται.κανε μια δοκιμη με ftp να κατεβασεις μονο εσυ ομως να εισαι πανω στο δικτυο με καλωδιο να δουμε ποσα πιανεις στο download.γιατι τα thomson δεν εχουν θεμα για αυτο το λεω.εγω το 784 και τα παει μια χαρα ακομα και οταν seedaro και οταν το φορτωνω.κλειδωνε 11 mbit Με 1,2Up.annex m για αυτο 1,2 up

β.μηπως κλεβει κανεις ιντερνετ ασυρματα?το εχεις κλειδωσει με wpa?οχι wep αλλα wpa.και αλλαξε κωδικο καλου κακου

γ.?μηπως κανας ιος σε κανα Pc γονατιζει την συνδεση?

δ.μηπως πεφτεις σε κανα πιτα dslam?

δεν ξερω το vigor 2820 αν ειναι dual band στο n.αλλα ειναι ακριβο.

Δημοσ.

...

α.στα ποσα συγχρονιζεις?τωρα το ειδα 18/1.αρα δεν δικαιολογει.

β.μηπως κλεβει κανεις ιντερνετ.β.δεν εχει wireless αυτο η κανω λαθος?

γ.?μηπως κανας ιος σε κανα Pc γονατιζει την συνδεση?

δ.μηπως πεφτεις σε κανα πιτα dslam?

δεν ξερω το vigor 2820 αν ειναι dual band στο n.αλλα ειναι ακριβο.

Τώρα με το λάπτοπ γίνεται η πατάτα. Δεν κλέβει κανείς ιντερνετ wpa2 με κωδικό 10ψηφίων αλλά δεν δείχνει και περίεργες συσκευές να έχουν συνδεθεί. Συγχρονίζομαι με 1.021 / 18.452.

Τόσο καιρό είχα το utorrent unlimit download & upload και δεν είχα πρόβλημα και στις επιλογές για τα maxενεργά torrent, peer/torrent και θέσεις ανεβάσματος τα είχα όλα 200, μήπως φταίει η 3.0 έκδοση του?

Σχετικά με την γραμμή έχει αυτά

>	Link Information

Uptime:	0 days, 19:37:03
DSL Type:	G.992.5 annex A
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:	1.021 / 18.452
Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]:	4,49 / 36,41
Output Power (Up/Down) [dBm]:	12,0 / 18,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:	6,0 / 11,0
SN Margin (Up/Down) [dB]:	12,0 / 9,0
Vendor ID (Local/Remote):	TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote):	0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote):	0 / 0
Loss of Power (Local/Remote):	0 / 0
Loss of Link (Remote):	0
Error Seconds (Local/Remote):	0 / 0
FEC Errors (Up/Down):	0 / 46.606
CRC Errors (Up/Down):	0 / 1
HEC Errors (Up/Down):	1.755.495 / 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...