Προς το περιεχόμενο

Dell Adamo XPS - Core 2 Duo SU9400 1.4 GHz - 13.4" TF από1.699,00 € στα 999,01 €

astymagos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ φοβάμαι ότι πρόκειται για ένα εκθεσιακό που έχουν στο Σύνταγμα εδώ και 1,5 περίπου χρόνο και προφανώς δεν το χει πάρει κανείς στην τιμή που το δίνανε...

Δημοσ.

Βρε παιδιά 160 γραμμάρια λιγότερο βάρος, λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή και έναν ssd (που βάζεις και μόνος σου αν θες) και πάει διπλή τιμή;

Τα άλλα που λες τα έχει και το lenovo (hdmi, 4gb ddr3 1000 ή 800 δε θυμάμαι, win7 64 κλπ...)Όχι ότι πάω να το παίξω έξυπνος, αλλά όταν έχω πάρει ένα μηχάνημα ίδιας κατηγορίας 3 μήνες νωρίτερα 360 ευρώ ενώ δεν ήταν σε προσφορά μου ξυνίζει να το βλέπω αυτό σαν προσφορά.Νομίζω πως η τιμή αυτή παραπέμπει σε άλλης κατηγορίας επιδόσεων λάπτοπ...

To βάρος είναι 400 γρμ διαφορά, δε λέω ότι είναι τραγική αλλά είναι και αρκετά πιο λεπτό +++. Έχουν αρκετές διαφορές και οκ να πούμε ότι ο επεξεργαστής και η μνήμη διαφέρουν ελάχιστα, αλλά η οθόνη και το Hdmi είναι μεγάλα +.

Το 360 ευρώ είπα ότι είναι ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δε το συζητάμε (μπορεί να μην έγραφε ότι ήταν προσφορά αλλά στην ουσία ήταν! ). Το 570 που έχει τώρα το get it now δεν αξίζει πάντως. Ήσουν πολύ τυχερός αν το πήρες μόνο 360, αν σκεφτείς ότι τόσο κάνουν κάτι netbook της πλάκας.

Ο ssd όμως κάνει 150 + ευρώ, και η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ με τον 5400αρη.

εγώ φοβάμαι ότι πρόκειται για ένα εκθεσιακό που έχουν στο Σύνταγμα εδώ και 1,5 περίπου χρόνο και προφανώς δεν το χει πάρει κανείς στην τιμή που το δίνανε...

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ πάντως.

Το αγγλικό amazon εν τω μεταξύ το έχει 737 λίρες αλλά ΔΕΝ το στέλνει Ελλάδα.

Υ.Γ. Απ την άλλη υπάρχει κι αυτό εδώ που είναι πολύ πιο δυνατό.. --- άκυρο, ούτε αυτό στέλνεται Ελλάδα.. και το Πλαίσιο το έχει 500 ευρώ πιο ακριβό..:lol:

http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-LIFEBOOK-S760-fingerprint-Widescreen/dp/B0038Z8A7E/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1310502015&sr=1-2

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είχε αυτή την τιμή όταν το έβγαλε η Dell θα άξιζε, πλέον ούτε με χειροβομβίδες κι ας είναι κουκλί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...