astymagos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Link Είναι 700 ευρω κάτω και 1060 από την επόμενη τιμή skroutz Link αλλά αξίζει? τα φωτα σας παρακαλώ
vadergr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Mάπα δεν είναι καθόλου αλλα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις macbook air με ssd.
etheo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 και αυτό ssd έχει... http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/adamo/topics/en/adamo-xps-13?c=us&l=en&cs=19 το είδατε και λέτε οτι δεν είναι καλό?
EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γαμὠ τα μηχανήματα είναι. Και HDMI έξοδο, σούπερ είναι. Κοιτάξτε το λινκ του etheo! Γι'αυτό έπεσαν οι τιμές. Τον Φεβρουάριο 2011 ανακοινώθηκε ότι σταματάει η σειρά. http://blog.laptopmag.com/dell-pulls-the-plug-on-ultra-thin-adamo-line
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ουτε καν. Πηγαινε για macbook air σε αυτα τα λεφτα. Τα νεα βγαινουν σε μια βδομαδα.
panos2000gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Το έχω δει από κοντά και δε νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα του, ακόμη και στα 1000 ευρώ. Σίγουρα τα καινούργια MBA (με Intel's Sandy Bridge) αποτελούν καλύτερη αγορά.
Sotosgl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν υπαρχει καν λογος να σχολιασουμε αυτο το Designato Gadget γιατι δεν εχει καμια πρακτικοτητα εκτος του να το βαζεις στην τσαντουλα σου επειδη ειναι λεπτο και γλυκουλι και ταιριαζει με τα παπουτσια σου, Δεν αξιζει σαν αγορα εκτος αν πηρες και τα Nokia Super Gold,Leather Beauty,Carbon Art που εκαναν επισης ενα χιλιαρικο και ουσιαστικα ηταν ενα 3210 με 1 εκατομυριοστο του χρυσου 18k Αν παρολαυτα το αγαπας το λατρευεις και δεν μπορεις μακρια του μεγια σου. Εχουμε ξεφυγει λιγο απο το υφος ενος τεχνολογικου Forum μου φαινεται.
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γιατί είναι ΤΟΣΟ ακριβό βρε παιδιά;Στην ίδια κατηγορία είναι με το lenovo u350 που έχω.Μόνο ssd έχει παραπάνω και κάνει τόσα λεφτά.Το δικό μου το είχα πάρει 360.Χάνω κάτι;;;
panos2000gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γιατί είναι ΤΟΣΟ ακριβό βρε παιδιά;Στην ίδια κατηγορία είναι με το lenovo u350 που έχω.Μόνο ssd έχει παραπάνω και κάνει τόσα λεφτά.Το δικό μου το είχα πάρει 360.Χάνω κάτι;;; Ένα αναλυτικό review έχει εδώ: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Adamo-XPS-Notebook.28699.0.html Κατά την γνώμη μου ήταν μια προσπάθεια της DELL να χτυπήσει την APPLE με κάτι που θυμίζει macbook air. Κάτι παρόμοιο με το DELL XPS 15z και το macbook pro δηλαδή.
EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γιατί είναι ΤΟΣΟ ακριβό βρε παιδιά;Στην ίδια κατηγορία είναι με το lenovo u350 που έχω.Μόνο ssd έχει παραπάνω και κάνει τόσα λεφτά.Το δικό μου το είχα πάρει 360.Χάνω κάτι;;; Το δικό σου το get it now το έχει 570, τα 360 που το πήρες εσύ μάλλον ήταν SUPER προσφορά (!) Αλλά είναι καλύτερο από το δικό σου σε πολλούς τομείς. Ο σκληρός μόνο σκέψου είναι +150 με 200 ευρώ πιο πάνω. Μετά έχει windows 7 x64, hdmi, καλύτερη οθόνη, λίγο καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα, λίγο πιο γρήγορη ram, αρκετά πιο λεπτό, 400 γραμμάρια πιο ελαφρύ, καλύτερο design κλπ. Το μόνο καλύτερο στο δικό σου είναι ο αναγνώστης καρτών 4 σε 1. Δε σου λέω ότι όλα αυτά δικαιολογούν τα 430 ευρώ τωρινή διαφορά, αλλά τα 300 σίγουρα κατ εμέ. Πάντως απ ότι διάβασα είχε πάει και πιο κάτω σε προσφορές το συγκεκριμένο ^^
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Βρε παιδιά 160 γραμμάρια λιγότερο βάρος, λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή και έναν ssd (που βάζεις και μόνος σου αν θες) και πάει διπλή τιμή; Τα άλλα που λες τα έχει και το lenovo (hdmi, 4gb ddr3 1000 ή 800 δε θυμάμαι, win7 64 κλπ...)Όχι ότι πάω να το παίξω έξυπνος, αλλά όταν έχω πάρει ένα μηχάνημα ίδιας κατηγορίας 3 μήνες νωρίτερα 360 ευρώ ενώ δεν ήταν σε προσφορά μου ξυνίζει να το βλέπω αυτό σαν προσφορά.Νομίζω πως η τιμή αυτή παραπέμπει σε άλλης κατηγορίας επιδόσεων λάπτοπ...
etheo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 το φορητό που επιλέγει ο καθένας είναι ανάλογα την χρήση, συνεπώς και ειναι υποκειμενική η γνώμη του καθενός. Για εναν πωλητή που ταξιδεύει πολύ και θέλει ενα ελαφρύ φορητό για να διαβασει mails και να δει καποιο xls θεωρώ ότι είναι μια χαρά φορητό. Αν θελεις να παίξεις το super duper game στην οποιαδήποτε ανάλυση ε συγνώμη αλλά δεν ταιριάζει. Δείτε τις ανάγκες και επιλέξτε αλλά να μην προσπαθείτε να επιβάλετε την γνώμη σας εφόσον ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.