Jason 93 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Θελω να κανω format στο laptop μου αλλα δεν θελω να το κανω με το recovery γιατι θα μου χαλασει τα partitions. Ξερει κανενας που μπορω να βρω το dvd με τα windows 7 home premium greek 64 bit; ενα link Θα με εσωνε. Υ.Γ Δεν μιλαω για πειρατικο λογισμικο. Αφου βρω το dvd θα βαλω τον δικο μου κωδικο που ειναι κατω απο το laptop.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 γιατι home premium και οχι ultimate οπου και να βαλεις αλλη γλωσσα μετα μπορεις να την αλλαξεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 γιατι hima premium και οχι ultimate οπου και να βαλεις αλλη γλωσσα μετα μπορεις να την αλλαξεις; Νομιζω το απαντησε : Αφου βρω το dvd θα βαλω τον δικο μου κωδικο που ειναι κατω απο το laptop. Αν βαλει αλλη εκδοση δεν θα κανει ο κωδικος. Φιλε Jason93 εισαι σιγουρος οτι θα σου χαλασει τα partitions ?
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Νομιζω το απαντησε : Αφου βρω το dvd θα βαλω τον δικο μου κωδικο που ειναι κατω απο το laptop. Αν βαλει αλλη εκδοση δεν θα κανει ο κωδικος. μα και ο κωδικος κατω απο το λαπτοπ νομιζω ισχυει για 1 μονο φορα, τεσπα κατεβαζει απλα το iso απο το site της microsoft (30 μερες demo) και το ενεργοποιει με το serial key!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 μα και ο κωδικος κατω απο το λαπτοπ νομιζω ισχυει για 1 μονο φορα, Εχω κανει επναφορα σε φορητο με το recovery dvd και το serial που ειχε απο κατω σιγουρα πανω απο 2-3 φορες.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εχω κανει επναφορα σε φορητο με το recovery dvd και το serial που ειχε απο κατω σιγουρα πανω απο 2-3 φορες. ναι αλλα οχι απο οποιο κι οποιο dvd! και εγω αν πατησω το f8 και πατησω recovery θα κανει και θα δεχτει τον κωδικο αλλα απο αλλο dvd δεν μου το δεχεται! τελος παντων!
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 μα και ο κωδικος κατω απο το λαπτοπ νομιζω ισχυει για 1 μονο φορα, τεσπα κατεβαζει απλα το iso απο το site της microsoft (30 μερες demo) και το ενεργοποιει με το serial key! ;;; Η Microsoft ποτέ δεν είχε iso του λειτουργικού σαν demo μόνο σαν φοιτητής μπορείς να κατεβάσεις κάποια λειτουργικά όπως εξηγείται εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.