Arisyo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά μην του λέτε να κρατήσει το τροφοδοτικό του... Διαβάσατε καταρχάς τι μόντες έχει κάνει το παιδί? Έχει κρατήσει το κουφάρι και έβαλε μέσα άλλο PSU... Και πεστε μου αν γειώνει κανας πυκνωτής ή κανα ολοκληρωμένο τι γίνεται... Σύμφωνα με αυτό, GTX260 Review, ένα high end σύστημα (τέτοιο θέλει να φτιάξει) με μια τέτοια κάρτα θέλει minimum 500W και 38Α!!! στην 12V+. Που να τα σηκώσει αυτό που έχει! Θα κάνει κανα μπουμ και θα τρέχει μετά. Αν βρεις το enermax στα 70 χτύπα το αμέσως... Απλώς όπως σου είπα και στο άλλο Post, τα Galaxy +1000W, είναι τεράστια (μακρουλά) και δεν χωράνε σε όλα τα κουτιά Φιλε μου αν δεν το σηκωνει σινιθως κανει μπουμ η απλα σου βγαζει καποια ενδειξη οτι δεν το σηκωνει.. μην μου λες τετοια τωρα και μετα κλαψω ολα τα υπολοιπα που θα παρω
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Καλά το μπουμ δεν είναι και το πιο σύνηθες. Αλλά όχι ότι είναι και κάτι σπάνιο με κακής ποιότητας τροφοδοτικά. Και μην νομίζεις κάποια έκρηξη (αν και αυτό έχει συμβεί). Είναι κρίμα να επενδύσεις σε ακριβό HW και να βασίζεις το ρεύμα σου σε κάτι αμφίβολο. Από το PSU πρέπει να ξεκινάει ένα καλό rig, και όχι απλώς να το συμπληρώνει. Αν το τροφοδοτικό σου δεν σηκώνει το σύστημα, θα σου κάνει restart, θα κολλάει, θα βγάζει BSOD και σε ένα stress τώρα που έχει και ζέστη μπορεί να κάνει και μπουμ και να σβήσει ξαφνικά το PC σου. Μπορεί να καεί μόνο το τροφοδοτικό ή όταν καεί να πάρει μαζί του και άλλο HW. Γνώμη μου να το αλλάξεις ΑΜΕΣΑ. Μήνυμα πάντως δεν πρόκειται να σου βγάλει
Arisyo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δινεις.. η λυση του τροφοδοτικου που μου ειπες στα 1000watt ειναι τρομερη λυση και αξιζει γιατι στο μελλον οταν θα θελω να αναβαθμισω θα μπορω να βαλω πολλα πραγματα χωρις να εχω καποια αμφιβολια οπως αυτη που εχω τωρα.. και παλι ευχαριστω
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Να σαι καλά. Πάντως το link για το PSU το έβαλε ο arctic. Κι έτσι για να σε τρομάξω λίγο PSU Explosion Στην πραγματικότητα όμως αν καεί το PSU θα δεις/μυρίσεις/ακούσεις κάτι τέτοιο: PSU gone dead
Arisyo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Να σαι καλά. Πάντως το link για το PSU το έβαλε ο arctic. Κι έτσι για να σε τρομάξω λίγο PSU Explosion Στην πραγματικότητα όμως αν καεί το PSU θα δεις/μυρίσεις/ακούσεις κάτι τέτοιο: PSU gone dead χεχεχε τον ξερω αυτον τν ηχο.. προσφατα εκαψα εναν 400αρι και αυτο γιατι δεν παρατηρισα οτι ηταν στην ρυθμιση 115volt
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 PSU Explosion Σαμποτάρισμα ήταν...το είχαν για την ανάσταση και τους έμεινε
Luciddream Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά μην του λέτε να κρατήσει το τροφοδοτικό του... Διαβάσατε καταρχάς τι μόντες έχει κάνει το παιδί? Έχει κρατήσει το κουφάρι και έβαλε μέσα άλλο PSU... Και πεστε μου αν γειώνει κανας πυκνωτής ή κανα ολοκληρωμένο τι γίνεται... Σύμφωνα με αυτό, GTX260 Review, ένα high end σύστημα (τέτοιο θέλει να φτιάξει) με μια τέτοια κάρτα θέλει minimum 500W και 38Α!!! στην 12V+. Που να τα σηκώσει αυτό που έχει! Θα κάνει κανα μπουμ και θα τρέχει μετά. Αν βρεις το enermax στα 70 χτύπα το αμέσως... Απλώς όπως σου είπα και στο άλλο Post, τα Galaxy +1000W, είναι τεράστια (μακρουλά) και δεν χωράνε σε όλα τα κουτιά 500w είναι αρκετά για την GTX 260. τώρα τι 500w είναι αυτά, δεν ξέρω. 38*12= 456 watt. για όλο το σύστημα φυσικά. δεν λέω οτι θα το σηκώνει άνετα αλλα δεν αποκλείεται να παίζει χωρίς να το αλλάξει. αυτό ρωτάει και αυτο του απαντάω... δεν του το προτείνω και εγώ φυσικά, αλλα δεν νομίζω να πάρει και φωτιά αν ήταν θα είχε πάρει ήδη
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Edit: Ακόμα υπάρχει Link (modular κιόλας...) Πάντως παλιότερα το είχε περισσότερο, στο λέω για να μην λες γιατί το πουλάει μόνο τόσο (λογικά έριξε τη τιμή για να πουλήσει). Να link και από άλλο forum στα 89€ (ο ίδιος πωλητής είναι)
ninos30 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Και για να πάρουμε μια ιδέα πόσο κάνει/έκανε κανονικά: http://www.google.com/search?source=ig&hl=en&rlz=1G1GGLQ_ELGR348&q=enermax+galaxy+1000w&aq=2&aqi=g5g-s1g4&aql=&oq=enermax+galaxy#q=enermax+galaxy+1000w&hl=en&rlz=1G1GGLQ_ELGR348&prmd=ivns&source=univ&tbm=shop&tbo=u&sa=X&ei=iH4dTsCGD8nEswb-6sSyDQ&ved=0CCgQrQQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=88b01af732252c23&biw=1920&bih=1040
Arisyo13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 παιδια μιλησα μαζι του και τελικα την ειχε δωσει -.-
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εντάξει ψάξε λίγο ακόμη και θα βρεις άλλο μοντέλο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/21783-thermaltake-toughpower-qfan-650-cable-management/ και αυτό modular...στα 50 χωρίς εγγύηση
Arisyo13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 χαχαχα θα με πεις παρανοικο αλλα θα ηθελα το φως του ανεμιστηρα να ειναι μπλε η πρασινο αντι για κοκκινο.. αλλα ειναι μια καλη ιδεα σαν τροφοδοτικο
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάξεις τον ανεμιστήρα σε ένα τροφοδοτικό.
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 http://www.google.com/search?q=Thermaltake+Toughpower+QFan+650+Cable+Management&tbm=shop&hl=el&aq=f Πάντως κακό είναι ότι έχει 4 rail των 18A
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.