Προς το περιεχόμενο

Πιατο Nova χρηση για ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάλαβα το ανάποδο. Να δίνεις τη Nova μέσα από το Internet (που είναι το παράνομο). Σορρυ αν τρόμαξα κάποιον! :)

δεν πειραζει.με τοσα θεματα κατι θα διαβαστει λαθος πανω στην ταχυτητα.αν ελεγε αυτο θα ειχε φαει ηδη locked to θεμα.

Δημοσ.

γιατι εχετε μπερδευτει με το θεμα?ο φιλος δεν θελει να χρησιμοποιησει το πιατο ουτε για να μεταφερει Nova ουτε για δορυφορικο Internet.ο φιλος θελει να χρησιμοποιησει το πιατο με καποιο feeder για να φτιαξει κατι σαν grid κεραια για να πιανει καποιο απομακρυσμενο δικτυο adsl που εχει wireless internet.σαν κεραια θελει να το κανει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον μαλον το συνεχιζω το θεμα γιατι εχω καποια ερωτηματα λοιπον με φιλο πηραμαι cyta αυτος ομως ειναι λιγο πιο κατο με αποτελεσμα να εχω 1/5

2/5 διπλα στο παραθυρο λοιπον τι θελω να κανω εγω θα βαλω το πιατο να κοιταει στο σπιτι του και στο ρουτερ μιας και το εχει βαλει στο παραθυρι θελω να μου πειται ακριβως τι πρεπει να παρω για να το ενωσω με το λαπτοπ μου

Υ.Γ επηδη μιλαμαι για πιατο νοβα το σπιτι μεσα εχει θυρα που να περναει η κερεα της νοβα οποτε φαναζομαι οτι θα χρειαστω μονο μια καρτα για το laptop ??

Δημοσ.

to lnb της Nova δεν θα παιξει για ασυρματο ιντερνετ.δεν νομιζω οτι ειναι για 2,4 ghz>οπως επισης το καλωδιο που υπαρχει πισω απο τον τοιχο δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει και δεν θα εχει απωλειες γιατι αμα δεις το καλωδια το N type με σχεση με της Nova το ομοαξωνικο μιλαμε οτι ειναι το 1/3.

εσυ εισαι κοντα στο παραθυρο?θα μπορουσες να παρεις μια καρτα της alfa που φοραει απο default ενα μικρο panel.αμα δεν σου κανει το panel τοτε πολυ απλα βαλε μια grid η μια yagi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...