poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Κατάλαβα το ανάποδο. Να δίνεις τη Nova μέσα από το Internet (που είναι το παράνομο). Σορρυ αν τρόμαξα κάποιον! δεν πειραζει.με τοσα θεματα κατι θα διαβαστει λαθος πανω στην ταχυτητα.αν ελεγε αυτο θα ειχε φαει ηδη locked to θεμα.
talidipa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Και από που θα παίρνει ιντερνετ? υπάρχει καποιος πάροχος που να το δίνει ή μιλάμε για "άλλη οδό"?
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 γιατι εχετε μπερδευτει με το θεμα?ο φιλος δεν θελει να χρησιμοποιησει το πιατο ουτε για να μεταφερει Nova ουτε για δορυφορικο Internet.ο φιλος θελει να χρησιμοποιησει το πιατο με καποιο feeder για να φτιαξει κατι σαν grid κεραια για να πιανει καποιο απομακρυσμενο δικτυο adsl που εχει wireless internet.σαν κεραια θελει να το κανει.
ArisG88 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δεν αξίζει τον κόπο, μια Grid + ένα Bullet2 και τέλος
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 αν δεν παει σε πολλα db grid δεν ειναι τοσο ακριβες παρα να ψαχνει για feeder Κτλ κτλ. http://www.l-com.com/familylist.aspx?id=2146
8anos94 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 λοιπον μαλον το συνεχιζω το θεμα γιατι εχω καποια ερωτηματα λοιπον με φιλο πηραμαι cyta αυτος ομως ειναι λιγο πιο κατο με αποτελεσμα να εχω 1/5 2/5 διπλα στο παραθυρο λοιπον τι θελω να κανω εγω θα βαλω το πιατο να κοιταει στο σπιτι του και στο ρουτερ μιας και το εχει βαλει στο παραθυρι θελω να μου πειται ακριβως τι πρεπει να παρω για να το ενωσω με το λαπτοπ μου Υ.Γ επηδη μιλαμαι για πιατο νοβα το σπιτι μεσα εχει θυρα που να περναει η κερεα της νοβα οποτε φαναζομαι οτι θα χρειαστω μονο μια καρτα για το laptop ??
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 to lnb της Nova δεν θα παιξει για ασυρματο ιντερνετ.δεν νομιζω οτι ειναι για 2,4 ghz>οπως επισης το καλωδιο που υπαρχει πισω απο τον τοιχο δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει και δεν θα εχει απωλειες γιατι αμα δεις το καλωδια το N type με σχεση με της Nova το ομοαξωνικο μιλαμε οτι ειναι το 1/3. εσυ εισαι κοντα στο παραθυρο?θα μπορουσες να παρεις μια καρτα της alfa που φοραει απο default ενα μικρο panel.αμα δεν σου κανει το panel τοτε πολυ απλα βαλε μια grid η μια yagi.
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 αστο ανοιχτο μπας και εχει κανεις να γραψει κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.