Προς το περιεχόμενο

hacking!!!

amelie_37

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται η κοπελιά να μπει σε μια τρελή διαδικασία format.

Προς amelie-37

Μπορεί κάποιος καλο-προαίρετος νέος (πλιν εμού) να σε βοηθήσει με teamviewer ώστε και να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις ιούς

αλλά και να σου ρυθμίσει το facebook και έτσι να αποφύγεις να τα στήσεις όλα απο την αρχή.

MindControl.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οντόπικ τώρα:τόση ώρα κοπελιά θα χες κάνει και φορμάτ και θα χες αλλάξει και κωδικούς και θα σουν 100% σίγουρη ότι δεν σε παρακολουθεί.

δύο χρόνια με παρακολουθούσε....θα σωθώ για μία μέρα? άσε που δεν θέλω ακόμα να κάνω φορμάτ. θα προτιμούσα πρώτα να βρω τι μου έχει βάλει στον υπολογιστή! αν δεν βγάλω άκρη, τότε θα το κάνω :-)

Προς amelie_37 αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο,

Εδώ θα βρείτε ακριβώς πώς να ενεργοποιήσετε το SMS 2 Step Verification.

Και αυτό απο το μενού τέρμα πάνω δεξιά

Στα ελληνικά, Λογαριασμός --> Ρυθμίσεις Λογαριασμού

MindControl.

σ ευχαριστώ πάρα πολύ......το έκανα ήδη...ελπίζω να βοηθήσει!!!!

Δημοσ.

παιδιά δεν θα το πιστέψετε αλλά μολις έλαβα μήνυμα από το facebook που μου ζητάει να βάλω έναν νέο εξαψήφιο κωδικό γιατί κάποιος από μια μη αναγνωρισμένη συσκευή προσπαθεί να μπει στον λογαριασμό μου!!!!!

Δημοσ.

Άλλαξε το όχι όμως από τα windows άλλα με ένα live cd γιατί πάλι θα το βρει εάν σου έχει βάλει κάτι στο pc.

p.s Επίσης internet έχεις δικό σου η από κάποιον γείτονα ;

Δημοσ.

μήπως απλα εχει τους κωδικούς σου??

είναι πολυ εύκολο να τους είχε δει αν πχ πατούσες να τους αποθηκεύσει ο browser...απ εκεί και πέρα ειναι 2 κλικ υπόθεση..

βεβαία το αρχείο που βρήκες με τις συνομιλίες είναι ύποπτο...εκει που το βρήκες δεν επανεμφανίστηκε?κανε μια συνομιλια στο fatsabook να δεις αν θα δημιουργηθεί κάνα αρχείο...

άνοιξε συνομιλία κλειστην και κανε ένα searc για αρχεία που δημιουργήθηκα σήμερα πχ

Δημοσ.

p.s Επίσης internet έχεις δικό σου η από κάποιον γείτονα ;

δικό μου έχω και μάλιστα κλειδωμένο!

μήπως απλα εχει τους κωδικούς σου??

είναι πολυ εύκολο να τους είχε δει αν πχ πατούσες να τους αποθηκεύσει ο browser...απ εκεί και πέρα ειναι 2 κλικ υπόθεση..

βεβαία το αρχείο που βρήκες με τις συνομιλίες είναι ύποπτο...εκει που το βρήκες δεν επανεμφανίστηκε?κανε μια συνομιλια στο fatsabook να δεις αν θα δημιουργηθεί κάνα αρχείο...

άνοιξε συνομιλία κλειστην και κανε ένα searc για αρχεία που δημιουργήθηκα σήμερα πχ

τους κωδικούς μου με τον τρόπο που περιγράφεις αποκλείεται να τους είχε γιατί δεν τους αποθήκευα.

τώρα το αρχείο που λες ακόμα κ εμένα που δεν ξέρω και πολλά μου φάνηκε το λιγότερο ύποπτο γιατί όπως είπα είχε και τα λινκ των προφίλ και τις φωτογραφίες. ούτε με print screen έγινε γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο πέρα από αυτά που περιέγραψα.

τί εννοείς να επανεμφανίστηκε? το αρχείο αυτό το βρήκα αποθηκευμένο στα έγγραφά του.

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά μέσα στο router σου μήπως σφήνωσε κανένας γιατί μπορεί πολύ εύκολα να σου κλέψει τους κωδικούς δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη γνώση.

Μπας και τελικά δεν είναι ο πρώην σου :P

Τους κωδικούς του facebook τους άλλαξες που σου το ζήτησε ;

Δημοσ.

Γιατί έχουμε φτάσει 6η σελίδα και ακόμα ταλαιπωρήσε. Βρες κάποιον να σου κάνει format στον υπολογιστή. Όταν γίνει το format αλλάζεις τους κωδικούς. Τώρα να ψάχνεις πώς μπήκε και γιατί είναι χάσιμο χρόνου.

Δημοσ.
http://www.linuxmint.com/download.php αν θες μια εκδοση linux, την ειχα βαλει ως live cd (δλδ να τρεχει χωρις να γινει εγκατασταση στο δισκο ) και την βρηκα αρκετα φιλικη σε καποιον αδαη απο λινουξ. Επισης , το spybot search and destroy ειναι ενα προγραμμα που ξερω για τετοια αρχειακια και επισης το ad aware . Και να κλεισεις το φατσοβιβλιο, αν εχει τους κωδικους ,μπαινει και το ξανανοιγει ! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...