Προς το περιεχόμενο

hacking!!!

amelie_37

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αν έχει Keylogger και πληκτρολογήσει τον 6ψήφιο αριθμό ο άλλος δεν θα τον έχει; :whistle:

Αφού σου λέει ότι σε κάθε νέα σου είσοδο σου έρχεται καινούριος βρε!

Ή έτσι κατάλαβα εγώ.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, θα του είναι άχρηστος, γιατί πολύ απλά στο κακόβουλο Login θα του ζητηθεί να πληκτρολογήσει νέο 6ψήφιο αριθμό, και ετσο

η εν λόγο κοπέλα θα καταλάβει ότι κάποιος πήγε να κάνει Login καινούργιο!

Επίσης, ακόμα και να ήταν επιτυχές το κακόβουλο Login (του πρώην), το Facebook θα δει ότι υπάρχει μια IP που δεν συμβαδίζει με τις έως

τώρα γνωστές IP που είχε η κοπέλα για τα Login της, και έτσι θα ενεργοποιηθεί το κλείδωμα του λογαριασμού που μόνον η κοπέλα με

τον αριθμό του κινητού της θα μπορεί να ξεμπλοκάρει!

MindControl.

Δημοσ.

χρεώνεται το κάθε sms?

Κοπελιά παράτα τα και πήγαινε διακοπές....

Κοπελιά γράψε στο φατσοβιβλίο σου ότι βρήκες καινούριο νταραβέρι...και άστον να ψάχνεται...

Τα προβλήματά σου μόλις άρχισαν...(αφού λες για παθολογικές ζήλιες κτλ κτλ)δεν είναι μόνο το νετ...θα παίζει ενόχληση και σε τηλέφωνα σταθερά και κουνητά ,πόρτες ,κουδούνια κτλ κτλ.

φορμάτ-αλλαγή κωδικών-αλλαγή τηλεφώνου-τόπου κατοικίας και ονόματος....για κανα τρίμηνο!!!:-D

Δημοσ.

Πόσο καιρό γίνεται αυτό? 1 λύση αν σου έχει βάλει κάτι τύπου team viewer πρόσφατα μπορείς να κάνεις system restore. Επίσης βγαίνει και το hijack έτσι.

Δημοσ.

Όχι φυσικά , το SMS ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ !!

αλλά ποιός ξέρει ποιός και γιατί και με τί σκοπό εκμεταλλεύεται αυτήν την χρήσιμη αντιστοιχία αριθμού τηλεφώνου με λογαριασμό......

ρε παιδιά κάντε και λίγη ρέγουλα στο νετ...μην τα δίνετε όλα φάτσα φόρα ...τηλέφωνα-φωτογραφίες κτλ κτλ...

Δημοσ.

Ποιό είναι το πρόβλημα, όσον αφορά την αντιστοιχία Facebook + Κινητό.

Στην εν λόγο περίπτωση, ξέρεις πόσες κοπέλες θα σωθούν ;

Δημοσ.

Αφού σου λέει ότι σε κάθε νέα σου είσοδο σου έρχεται καινούριος βρε!

Ή έτσι κατάλαβα εγώ.

ΝΑι αλλά δεν είναι και λύση ακόμα και έτσι να είναι. Τι εννοώ... Εντάξει στο facebook δεν θα μπαίνει αλλά γιατί να ξέρει τι κάνει ανα πάσα στιγμή;

Ας δοκίμασει ένα bootable antivirus πχ Dr Web και αν δεν ας κάνει φορμάτ...

Δημοσ.

Πόσο καιρό γίνεται αυτο?

περίπου 2 χρόνια......το καταλάβαινα γιατί πέταγε διάφορες σπόντες (ναι, τόσο βλάκας) ακόμα και για τα πιο απλά θέματα. γενικά γνώριζε πολλά. απλά όταν δεν έχεις αποδείξεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

δεν ξέρω παιδιά κουράστηκα......αλλά πολύ θα ήθελα να βρω τι μου έχει βάλει για να ηρεμήσω. είναι πολύ άσχημο να σου παραβιάζουν την ιδιωτική σου ζωή.....δεν θέλω να το αφήσω να περάσει έτσι!

μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του cosmos000.....πάω διακοπές, κλείνω και τη φατσοβλακεία και τελειώνει η υπόθεση.....και βουρ για άλλο παλικάρι!!!!

εγώ πάντως μόλις το έκανα αλλά όταν έκανα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, δεν μου ζήτησε κανέναν κωδικό :unsure:

και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να βλέπει τώρα τα όσα λέμε και να γελάει, με εξαγριώνει......έτσι μου έρχεται να πετάξω το λαπτοπ από το μπαλκόνι :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Δημοσ.

Φίλε μου πίσω απ το φατσοβιβλίο κρύβονται τεράστιες επιχειρήσεις και τεράστια συμφέροντα που κάνουν συλλογή δεδομένων και δεν γνωρίζεις πώς μπορούν να χρησιμοποιούνται εις βάρος κάθε χρήστη ή και στο μέλλον.Σίγουρα θα στο κάνουν πιο ελκυστικό με διάφορα κολπάκια (τύπου αυτό με το sms που λες κτλ κτλ) για να μαζέψουν ακόμα πιο πλήρεις πληροφορίες... τί νομίζεις ότι όλα δεν έχουν κάποιο αντίτιμο?Εγώ ευχαριστώ αλλά όχι δεν θα πάρω!!

Δημοσ.

ΟΚ, αγαπητέ μου φίλε, μην πάρεις, δεν είναι υποχρεωτικό.

Ξανατονίζω όμως, ότι αυτό καμια φορά ενεργεί προς ώφελος, ιδίως για κοπέλες όπως στο παράδειγμα μας.

Εγώ επίσης το βρίσκω πολύ συμπαθητικό.

Ακαδημαική ερώτηση προς εσένα (cosmos000) : Πιστεύεις ότι δεν είμαστε όλοι μας φακελωμένοι πέρα απο FB ?

Δημοσ.

εγώ πάντως μόλις το έκανα αλλά όταν έκανα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, δεν μου ζήτησε κανέναν κωδικό :unsure:

και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να βλέπει τώρα τα όσα λέμε και να γελάει, με εξαγριώνει......έτσι μου έρχεται να πετάξω το λαπτοπ από το μπαλκόνι :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ε αν βλέπει ελπίζω να έχει πέτσα και να πέσει αυτός από το μπαλκόνι. Αν και τέτοιοι τύποι δεν έχουν και ευτυχώς που γλύτωσες. Κάνε αυτό που είπα παραπάνω με το Dr Web και αν το πιάσει έχει καλώς... Αλλιώς πριν κάνεις format περίμενε κανένα τσακάλι σε αυτά. Εχουμε μερικούς στο φόροθμ ;)

Δημοσ.

Προς amelie_37 αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο,

Εδώ θα βρείτε ακριβώς πώς να ενεργοποιήσετε το SMS 2 Step Verification.

Και αυτό απο το μενού τέρμα πάνω δεξιά

Στα ελληνικά, Λογαριασμός --> Ρυθμίσεις Λογαριασμού

MindControl.

Δημοσ.

ΟΚ, αγαπητέ μου φίλε, μην πάρεις, δεν είναι υποχρεωτικό.

Ξανατονίζω όμως, ότι αυτό καμια φορά ενεργεί προς ώφελος, ιδίως για κοπέλες όπως στο παράδειγμα μας.

Εγώ επίσης το βρίσκω πολύ συμπαθητικό.

Ακαδημαική ερώτηση προς εσένα (cosmos000) : Πιστεύεις ότι δεν είμαστε όλοι μας φακελωμένοι πέρα απο FB ?

Καταλαβαίνω τί λες και θα μπορούσαμε να πιάσουμε ατελείωτη συζήτηση ο καθένας με τα επιχειρήματά του λογικά και σωστά.Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας γενικώς απλά λέω να μην τρώμε ότι μας σερβίρουν έτοιμο επειδή είναι μόδα ...ή επειδή το κάνει όλη η παρέα ή ακολουθούμε την μάζα σαν τα πρόβατα.Καλώς ή κακώς η τεχνολογία έχει εισχωρήσει βαθιά στην ζωή μας και τείνει η ιδιωτική μας ζωή να μην είναι πλέον ιδιωτική (σ αυτό διαφωνώ και λέω ότι δεν θα το κάνω και οικιοθελώς!;) ).Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα "όπλα" του διαδικτύου όπως θέλει και αγαπά .

οντόπικ τώρα:τόση ώρα κοπελιά θα χες κάνει και φορμάτ και θα χες αλλάξει και κωδικούς και θα σουν 100% σίγουρη ότι δεν σε παρακολουθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...