Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη μητρικης....αξιζει?!?!

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα εννοειται....και ειναι και τουμπανο εμφανησιακα!!αρα για ποιο λογο να μην προβω σε αναβαθμιση?ξερουμε κανενα δοκιμασμενο μαγαζακι απο εξωτερικο να την παρουμε?γιατι ειναι κριμα να τους την πληρωσουμε "ναρκωτικα" εδω...:P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ναι καπου εκει ελεγα δεν ελεγα για νωριτερα...αντε καμια ραμ η καμια καρτα γραφικων!!και αυτα οχι αμεσα...καλυμενος δεν θα ειμαι?για την Crosshair V Formula ελεγα...ειναι αρκετα καλυτερη απο την δικια σου?καμια αλλη καλη εχεις να προτεινεις?μαγαζι απο εξωτερικο δεν ξερουμε?

Δημοσ.

δεν εχω θεσει καποιο οριο!!θα ηθελα ενα συνδυασμο καλης ποιοτητας,δυνατου oc και τιμης σε λογικα πλαισια!!γιατι να μην βιαστω?οι μητρικες με το αλλο socket για τους bulldozer που θα βγουν θα δεχονται επεξεργαστες am3?

ναι θα δεχονται. αλλα το αντιθετο δεν θα συμβαινει παντου. δλδ οι ΑΜ3 μητρικες δεν θα δεχονται ολες τους BD. μονο ορισμενες και μετα απο αναβαθμιση BIOS! οι μητρικες με 970-990 chip δεχονται ολους τους ΑΜ3 CPU!

Δημοσ.

Κοίτα επειδή την έχω ''χρησιμοποιήσει'' και την Crosshair V Formula μπορώ να πω οτι είναι εξίσου πολύ καλή και πολύ αποδοτική στο Overclock (αρκεί πάντα να έχεις πέσει σε καλά κομμάτια). Και εάν δεις και σε review καπια λεν ότι και η v συνεχίζει στα χνάρια της iv .

Δημοσ.

να σου πω αμα παρω σαν την δικια σου απλα δεν θα μπορω να βαλω bulldozer?αλλα και παλι αμα αλλαξουν socket οι bulldozer και παλι δεν θα μπορω να βαλω!!αρα ποιος ο λογος να παρω την V?

Δημοσ.

Κοιτά και στην δίκια μου μπορείς να βάλεις της μπουλντόζες με ένα bios update απλώς όχι όλους .

Κοιτά εγώ προσωπικά εάν ήταν να έκανα αναβάθμιση μετά από 3 χρονιά θα έπαιρνα την iv και θα τελείωνα σιγά τώρα

Δημοσ.
αρα ποιος ο λογος να παρω την V?

απλα γιατι ειναι νεοτερη απο την IV, υποστηριζει ολους τους Bulldozer + ΑΜ3 cpus "εκ γενετης" και εχει ολα τα τελευταια τεχνολογικα καλουδια (sata III, USB 3). φτανουν αυτα?

Δημοσ.

Όπως λέει ο cabdik. H V θα υποστηρίζει όλους τους AM3+ BD στο 100%. Η IV με το AM3 chipset, θα τους υποστηρίζει "κομμένα". Δεν θα υποστηρίζει κάποια features όπως το Turbo Boost του Core. Τώρα τι επίπτωση θα έχει αυτό στις επιδόσεις κανείς δεν ξέρει.

Δημοσ.

μαλιστα...μαμαει αλλα ειναι πανακριβη ρε γαμωτο!!!καμια αλλη προταση εξισου καλη εχετε?αμα ειναι πιο φθηνη ακομα καλυτερα...:D

Δημοσ.

σκεφτεσαι να κανεις extreme overclocking me 2-3 καρτες γραφικων? αν ναι, τοτε πας προς τα εκει.

αν οχι, τοτε οποιαδηποτε καλη MOBO παρεις, δεν θα εχεις προβλημα!! που ακριβως κολλας?

ακομα και με ΜΟΒΟ με 970 chip, μπορεις να εχεις το 80% των δυνατοτητων του 990FX!!

Δημοσ.

καλημερα cabdik...τι εννοεις extreme oc?ε να μην τον παω μεχρι τα 4 και κατι?η εστω 4?μια καρτα εχω και ειμαι καλυμενος...απλα θα ηθελα καμια προταση γιατι ειναι πολλα τα λεφτα για τετοιες εποχες..200€ ετσι...με το 990FX αλλα πιο χαμηλη τιμη αλλα με εξισου αρκετες δυνατοτητες..δεν θελω να την πατησω παλι και να μην μπορω να κανω Oc!!!

Δημοσ.

Να σου πω κάτι φίλε μου? Και συγνώμη κιόλας. Δηλαδή το να δώσεις 150-170 ευρώ, ενώ έχεις μια πολύ καλή MB για να κάνεις λίγο περισσότερο OC το βρίσκεις λογικό? Τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις αν τον φτάσεις στα 4? Μερικά FPS παραπάνω? Ε, και? Χρόνισε λίγο παραπάνω την 5850 και τα πήρες. Ή είσαι από αυτούς που τρέχουν κάθε μέρα 3dMArk μπας και ανέβουν κάποιες θέσεις στην κατάταξη? Real-life αυτά δεν έχουν και τόση σημασία αν έχεις δυνατό HW. Τώρα εγώ, ΝΑΙ. Με τον E8400 που έχω, αν δεν τον υπερχρονίσω, έχω τρελό bottleneck με τις 5850 CF. Εσύ όμως?...

Κάτσε με αυτήν που έχεις για κανα χρόνο, και όταν θα γίνει η μετάβαση στο νέο socket, είτε παίρνεις ένα set CPU/ΜΒ BD, ή βρίσκεις τότε μια μεταχειρισμένη καλή AM3+ ΜΒ από αυτούς που θα τρέξουν πάλι να είναι "up-to-date".

Αν φυσικά επιμένεις, υπάρχουν και άλλες MB που μπορούν να υπερχρονίσουν τους AMD μια χαρά. Κοίτα και προς 990x ή 970. Δεν υπάρχει μόνο το 990FX το οποίο είναι η ναυαρχίδα. Περίμενε λίγο και την AsRock, όπου να 'ναι θα βγάλει κι αυτή 990 Χ/FX ΜΒs, και ως γνωστό είναι πολύ καλή VFM εταιρία.

Δημοσ.

εχεις δικιο εχω ενθουσιαστει λιγο...απλα εχω ξενερωσει που δεν μπορω να κανω Oc!!οχι οτι εχω καποιο θεμα με τον υπολογιστη μου απλα ετσι για το γαμωτο...δεν εχω κανει ποτε!ο υπολογιστης μου μια χαρα παει ουτε κολλαει ουτε τπτ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...