Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη μητρικης....αξιζει?!?!

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα πριν απο κανα 3μηνο εκανα αναβαθμιση στο pc μου σε επεξεργαστη,μητρικη και ραμ..η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να κανω κινηση να αλλαξω μητρικη!!να βαλω am3+..1ον για να ειμαι καλυμενος στους καινουριους επεξεργαστες και 2ον μηπως και καταφερω κι εγω σαν παιδι να κανω μια φορα oc!!!δεν εχω καταφερει ποτε...δεν γινεται να τα κανω ολα τοσο λαθος...ο υπολογιστης μου ειναι αυτος της υπογραφης μου..ευχαριστω!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα δεν εχω σκοπο να αλλαξω επεξεργαστη τουλαχιστον για τον επομενο χρονο...μια χαρα ειναι αυτος που εχω,με υπερκαλυπτει!!αρα να μην παω κατα τη γνωμη σου ακομα!!?να περιμενω....

Δημοσ.

Γνωστή και μη εξαιρετέα :) Review

Αλλά αν σκέφτεσαι για καινούρια, θα δεις την V με το 990FX με AM3+ και όχι το 890 που έχει η IV (AM3). Να ξέρεις όμως η πρώτη φουρνιά BD θα είναι για λίγο. Για το 2012 έχει ανακοινωθεί καινούρια CPU Enhanced BD και καινούριο socket FMx που ΜΑΛΛΟΝ δεν θα είναι compatible σε ΑΜ3 επεξεργαστές:

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/06/14/amd-reveals-2012-roadmap/1

Δημοσ.

Εάν λες από θέμα Overclock είναι άριστη .Αν και δεν μπόρεσα να παίξω και πολύ με τον επεξεργαστή με της μνήμες έπαιξα περισσότερο της έχει μια ιδιαίτερη ''αγάπη'' μιας και ανεβαίνουν εύκολα

Δημοσ.

Ποσο τον εχεις δλδ?(θα μου πεις κανενα 4 τωρα και θα ξενερωσω!)...εγω ο λογος που θελω να αλλαξω ειναι το Oc ...δεν εχω σκοπο να παρω bulldozer...και θα ειχα παρει απο την αρχη καλη μητρικη απλα ενας συμφορουμιτης μου ειχε πει να περιμενω να βγουν αυτες για να τσιμπησω καμια!!και ετσι πηρα αυτη που την βρηκα σε αρκετα καλη τιμη..και ποσο κανει η V?δεν εχω διαθεση να δωσω και ενα σκασμο λεφτα...:P

Δημοσ.

δεν εχω θεσει καποιο οριο!!θα ηθελα ενα συνδυασμο καλης ποιοτητας,δυνατου oc και τιμης σε λογικα πλαισια!!γιατι να μην βιαστω?οι μητρικες με το αλλο socket για τους bulldozer που θα βγουν θα δεχονται επεξεργαστες am3?

Δημοσ.

Κοιτά εγώ μέχρι και 4,5ghz το έφτασα άνετα πηγαίνει και άλλο με παραπάνω ρεύμα βεβαία .Να ξέρεις ότι η μητρική δεν πρόκειται να σε κόψει το θέμα είναι σε τη κομμάτι θα πέσεις και ποιες είναι η ανάγκες σου.Εγω προσωπικά τα 4ghz για 24/7 τα βρίσκω αρκετά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...