Nightstrike Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 παιδιά για πληκτρολόγιο βάλτε το Perfect keyboard (λεξικό anysoftkeyboard language greek, εμένα ήθελε και ένα restart για να το βρει). Έχει gestures με delete last work!! Επίσης με το scale που μπορείς να κάνεις στα πλήκτρα είναι τέλειο για tablet (έχει και split) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τις τελευταίες μέρες και αφού έχω εγκαταστήσει ξανά AOSP rom (oxygen) εκτίμησα πολύ τα GO apps: GO Launcher EX, GO SMS Pro, GO Keyboard, GO Contacts. Μεταμόρφωσαν το κινητό πραγματικά, δεν νομίζω ότι θα μου λείψει το sense ξανά! btw, οι AOSP roms είναι πραγματικά πολύ γρήγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τις τελευταίες μέρες και αφού έχω εγκαταστήσει ξανά AOSP rom (oxygen) εκτίμησα πολύ τα GO apps: GO Launcher EX, GO SMS Pro, GO Keyboard, GO Contacts. Μεταμόρφωσαν το κινητό πραγματικά, δεν νομίζω ότι θα μου λείψει το sense ξανά! btw, οι AOSP roms είναι πραγματικά πολύ γρήγορες. Ξαναεπισκεύτικα τον go launcher ex και τον έχουν αναβαθμίσει πάρα πολύ + έχουν βάλει πολύ καλή υποστήριξη Widgets :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το lg optimus one αληθευει οτι δεν υποστηριζει adobe flash player?αν οχι απο που να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telcomfreak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τυ ουλτρα ματε ειναι ημερολογειο,εγω θελω ενα προγραμμα για σημειωσεις χωρις ημερομηνια. Δοκίμασε το Gtasks . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 με ικανοποιησε αρκετα το evernote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το lg optimus one αληθευει οτι δεν υποστηριζει adobe flash player?αν οχι απο που να το βρω? αληθεύει... και αφου δεν το υποστιριζει απλα δεν μπορεις να το βαλειε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο με αυτο που να το υποστηριζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το evernote ανεβαζει τις σημειωσεις μου στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και το ColorNote ειναι πολυ καλο κ ελαφρύ σαν σαν εφαρμογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καμια εφαρμογη για να 'κοβω' και να 'ραβω' βιντεο υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δες το VidTrim, το χρησιμοποιώ για μα κόβω αλλά δεν ξέρω αν ράβει κι όλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 καλο ειναι αλλα κοβει απο την αρχη μεχρι καπου στο 3 λεπτο.εγω θελω να κοψω ενα βιντεο απο την αρχη μεχρι το 1ο λεπτο.υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ή εχει καποια ρυθμιση αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Κόβει λίγο ή πολύ για αυτό που θέλεις να κάνεις; Πάντως εγώ κανονικά κόβω και 3 και 1 λεπτό, αλλά με ακρίβεια περίπου 2-5 δευτερόλεπτα πάνω κάτω. Εκεί, ναι, υπάρχει ένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Με ακριβεια θελω εγω να κοψω δεν θελω να κοψω εννοω τρια λεπτα αλλα κοβει μεχρι το τριτο λεπτο,εγω θελω να κοψω μεχρι το πρωτο λεπτο κ δν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα