filip123go Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Παιδες καμια εφαρμογη για να ελεγχει την κινηση και τα μπλοκα της αστινομιας υπαρχει...?
orlox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 για καποιο λογο δεν μπορω να κανω edit το θεμα. Στο συστημα λοιπον ξεχασα launcer. Οποτε Go Launcher EX: Ο καλυτερος launcher. Γιατι? Πολυ παραμετροποιήσημος, με απειρα themes, scrolling capability και το πιο σημαντικο εχει τα λιγοτερα bugs ειδικα χωρις το περιφημο bug που κανουν reload τα widget
nikoskon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 για καποιο λογο δεν μπορω να κανω edit το θεμα. Στο συστημα λοιπον ξεχασα launcer. Οποτε Go Launcher EX: Ο καλυτερος launcher. Γιατι? Πολυ παραμετροποιήσημος, με απειρα themes, scrolling capability και το πιο σημαντικο εχει τα λιγοτερα bugs ειδικα χωρις το περιφημο bug που κανουν reload τα widget Too drainy...
Giwrgos1996 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το google sky map ειναι το ιδιο με μια εφαρμογη(μου διαφευγει το ονομα)για iphone?
Jimys2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν και λιγο οφφτοπικ, εχω μια απορια. Το market enabler προσφερει κατι; παρολο που ενεργοποιω διαφορους providers δεν βρισκω σχεδον τιποτα απο τα παιχνιδια που εχει αναφερει ο orlox σε παλαιοτερο του ποστ. Μηπως κανω κατι λαθος; μηπως δε λειτουργει στο νεο μαρκετ;
nikoskon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν και λιγο οφφτοπικ, εχω μια απορια. Το market enabler προσφερει κατι; παρολο που ενεργοποιω διαφορους providers δεν βρισκω σχεδον τιποτα απο τα παιχνιδια που εχει αναφερει ο orlox σε παλαιοτερο του ποστ. Μηπως κανω κατι λαθος; μηπως δε λειτουργει στο νεο μαρκετ; Είσαι rooted?
orlox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 για δωσε ενα παραδειγμα. Στο μαρκετ τα βρισκεις του πισιου χωρις να εχεις logararei το account ή απο το appbrain?
Jimys2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 για παραδειγμα το eternal legacy δεν το βρισκει στο μαρκετ. Βεβαια μπορω να το βρω με αλλο τροπο αλλα το θεμα ειναι οτι με αυτο τον τροπο δεν γνωριζω την υπαρξη πολλων απς εκτος αν μου την πει καποιος και την κατεβασω απο το θειο. Υγ: το μαρκετ στο πισι εχει διαφορα να φανταστω;...... edit : απαντησα μονος μου στην ερωητηση μου :Ρ Υγ2: τωρα δοκιμαζω το appbrain. δεν γνωριζα την υπαρξη τετοιου app
orlox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 πολλα games τις gameloft δεν ειναι στο μαρκετ. Τα βρισκεις απ ευθειας στο site τους γι αυτο και δεν εχω λινκ στο μαρκετ.
nikoskon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πήγαινε μια βόλτα στις Ρυθμίσεις του Market να δεις αν έχεις επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές. Επίσης να ξέρεις πως θα υπάρχουν apps που λόγω specs, δεν θα στα δείχνει καν.
giwrgosd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 το appbrain κανει <<κάτι>> πέραν του προφανές?
Giwrgos1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να ρωτησω και εγω κατι,σε περιπτωση που "κρακαρει"καποιος το κινητο και κατεβαζει δωρεαν εφαρμογες,χανει την εγγυηση?
nikoskon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να ρωτησω και εγω κατι,σε περιπτωση που "κρακαρει"καποιος το κινητο και κατεβαζει δωρεαν εφαρμογες,χανει την εγγυηση? Δεν "κρακάρεις" το τηλ για να βάζεις εφαρμογές δωρεάν που είναι επί πληρωμή. Επομένως είσαι εντός εγγύησης.
morgoth_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δοκίμασα λοιπόν και εγώ τον Go Launcher EX και μπορώ να πώ ότι είναι απίστευτος και χαλαρά ο καλύτερος launcher για android. Πολύ γρήγορος χωρίς lag, με άπειρες παράμετρους να παίξεις, θα τον κρατήσω αρκετά απο ότι φαίνεται, must επιλογή για όσους δεν τον έχουν δοκιμάσει ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα