Προς το περιεχόμενο

Δε λειτουργει ο WMP και ο WMPC Homecinema!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παω να παιξω βιντεο μου λεει : Media Player Classic has stopped working

Τραγουδια παιζουν κανονικα. Επισης τα βιντεο μπορω να τα δω με το Winamp.

Κατι πρεπει να εγινε με τα updates που εκανα σημερα με το Driver Genius Professional! Εβαλα πολλα drivers μαζι και τους realtek και nvidia.

Εχω windows7 64bit. Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Σβήσε το driver genius το οποίο προφανώς σου πέρασε οτι σκουπίδι θεωρούσε αυτο σωστό και βάλε drivers για κάρτα γραφικών , ήχου , chipset κτλπ απο τις επίσημες σελίδες των κατασκευαστών.

Edit : Δεν αναφέρομαι στον φίλο που χρησιμοποίησε το driver genius αλλα γενικά ρε παιδιά το να φάμε λίγο χρόνο να κατεβάσουμε ολους τους drivers σωστά απο τις σελίδες των κατασκευαστών πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο απο τα βάζουμε τις εύκολες λύσεις με ενα πρόγραμμα να βάζει τα πάντα και τις περισσότερες φορές να μας δημιουργεί προβλήματα.

Και αν δεν ξέρουμε πως το κάνουμε επειδή ίσως να ειναι λίγο περίπλοκο για κάποιους ρωτάμε γιατι η διαδικασία ειναι πραγματικά πολύ απλή και θα γλιτώσουμε απο αρκετά βάσανα και σκουπίδια.

Δημοσ.

εχεις 7αρια και θες προγραμμα για ενημερωση drivers?

πεταξε το και κανε αυτο που σου ειπε o filip. system restore!!

Δημοσ.

Δυστυχως το εχω απανεργοποιημενο το system restore..

Μωρέ γιατί το απεργοποιήτε..????

Αφηστε το να υπάρχει..!Κακό δεν κάνει..!!

...

Έκανες αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω..?

Δημοσ.

Ειχα κανει backup τους drivers και εγκατεστησα ξανα τον παλιο. Τωρα ολα μια χαρα. Αλλα το driver genius μου ειχε βρει και drivers για chipsets, ethernet, wireless, που εαν παω στο site του laptop μου δεν βγαζουν τιποτα!

Δημοσ.

Οχι, αλλα γιατι να μην εχω τους καινουριους drivers; Δε κερδιζω κατι;

Δημοσ.

Κατι θα ξερεις. Οποτε θα κανω μονο τους Realtek και Nvidia manual και τα υπολοιπα τα εχω κανει restore.

Δημοσ.

υπαρχει ενας αγραφος κανονας στους υπολογιστες, που λεει το εξης.....

"οτι λειτουργει, ΔΕΝ το πειραζουμε!"

Δημοσ.

Σωστος ρε φιλε, εχεις δικιο την πατησα. Αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεχτικος. Να σας ρωτησω τωρα λιγο. Στην nvidia στο info μου λεει οτι εχω την εκδοση 188.67

Στον uninstaller μου δειχνει αυτα :

post-69898-0-35756900-1310558616_thumb.jpg

Μηπως τελικα δε σβηστηκαν ολα; Τι πρεπει να κανω; Να τα σβησω ολα τελειως και να εγκαταστησω μια εκδοση που θα μου προτεινετε εσεις; Εχω windows7 64bit. Υπαρχει και ενα προγραμμα νομιζω που σβηνει τα καταλοιπα απο τους drivers, το driver cleaner pro ή καπως ετσι. Να το χρησιμοποιησω;

Επισης αν δειτε εχουν εγκατασταθει τα : Marvel Miniport Driver, Intel Control Center, Intel Rapid Storage Technology. Χρειαζονται ή να τα σβησω; Το τελευταιο μπορει και να το ειχα και να εγινε Update.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...