riflebull Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 παιδια θελω να κανω μια εροτιση για το πσ3... σκεφτομε να το αγορασω τωρα με τον αδερφο μου. μπορει καπιοσ να μου προτεινει τι να παρω???? δηλαδη σλιμ ι χοντρο και ποσα giga??? ενα αλλο που θελω να ξερω ειναι οτι αν το παρω μπορω να αποθηκευσω ενα παιχνιδι και να το παιζω μετα χωρισ το cd... αν ναι θα μπορω να παιξω online??? ευχαριστω!!
Spyrosss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 εγω θα σου προτεινα να παρεις το σλιμ,γιατι εχει μικροτερη καταναλωση και δεν παρουσιαζει ylod (yellow light of death=google it)αλλα απο την αλλη το fat εχει otheros αν σε ενδιαφερει το linux και ps2 support αν δεν κανω λαθος.Τωρα αν εδιαφερεσε να βαλεις cfw και να αποθηκευεις το backup σου στον σκληρο του ps3 και να το παιζεις το ps3 που θα παρεις πρεπει να εχει official firmware 3.55(ρωτα τον υπευθινο του καταστηματος να σου πει)αν ειναι 3.56 και πανω δεν θα εχεις αυτη την δυνατοτητα.Για αυτη την δουλεια που θες να κανεις περισσοτερα giga = περισσοτερα παιχνιδια.Αλλα online δεν μπορεις να παιζεις ακομα εστω... εδω θα βρεις οδηγιες για το πως να περασεις cfw http://consoles-games.forumgreek.com/t7-topic αλλα και πως να περασεις τα παιχνιδια στο σκληρο δισκο http://consoles-games.forumgreek.com/t20-topic
riflebull Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 καταρχασ σε ευχαριστω πολυ για ολα αυτα... θελω να σου κανω μια ερωτηση. εχω βρει ενα παιδι απο εδω μεσα που πουλαει ενα μεταχειρισμενο 180 ευρω... χοντρο ειναι οχι σλιμ 80gb. λεσ να το παρω??? μ ειπε οτι ειναι σε αριστη κατασταση. και επισησ πωσ μπορω να μαθωτι firmware εχει ωστε να ξερω αν μπορω να αποθηκεθσω καποιο παιχνιδι και να το πεζω εστω μονοσ μου οχι online. ευχαριστω
riflebull Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ναι αυτο λεω... αλλα υπαρχει περιπτωσει να μην ξερει γη το λεει καπου εμφανισιακα οπωσ στο κουτι και δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξερει???
karubas13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 πολλα λεφτα για fat PS3 φιλε .. γνωμη μου με 200 -210 βρισκεις 320 αρι
Spyrosss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 η παρτο 80 αρι και αλλαξε του δισκο,αλλα ειναι επιπλεον τα λεφτα που θα δωσεις...
twicon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σκάσε ενα 70άρι παραπάνω να πάρεις ps3 slim 180gb καινούριο από easybuy.που ξέρεις ποσες ylodιες εχει φαει τωρα το μεταχειρισμενο κ τι ζωή εχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.