Προς το περιεχόμενο

Κάρτα για paypal.

Jorjis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι αρχάριος με το θέμα του paypal, θέλω να ρωτήσω:

1ον ποια χρεωστική (επειδή δεν θέλω να μπλέξω με πιστωτική) κάρτα να βγάλω για αγορά μέσο paypal?

2ον τι με συμφέρει χρεωστική η prepaid?

Και 3ον εάν θελήσω να κάνω κάποια πώληση τα χρήματα μένουν μόνο στο paypal η έχω και την επιλογή να τα πάρω απ' την χρεωστική?

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση προκαταβολικά.

Δημοσ.

Χρεωστικη κ προπληρωμενη είναι το ίδιο.

Όταν πληρώνεται τα φράγκα πανε στο λογαριασμο που έχεις συνδεσει.

Πάρε απο Attica bank.

Η eurobank είναι λίγο μούφα, χαμηλά όρια και μικρής διαρκείας σε σχέση με της Attica, για Κύπρου έχω άγνοια

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την προπληρωμένη της κύπρου χρόνια τώρα και ειμαι ευχαριστημένος δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Χρεωστικη κ προπληρωμενη είναι το ίδιο.

Δεν είναι το ίδιο, άλλο το ένα άλλο το άλλο:

Χρεωστική :

έχεις ενα λογαριασμό στη τράπεζα που καταθέτεις τα λεφτά σου και αυτός ο λογαριασμός συνδέεται με μια κάρτα που έχει ενα κωδικο και με τον οποίο μπορεις να κάνεις αγορές μέσω ιντερνετ, paypal κλπ .Όταν θέλεις να κάνεις αγορά βάζεις χρήματα στο λογαριασμό σου μέσα και μετά πας και κάνεις την αγορά.

Προπληρωμένη:

είναι μια κάρτα μόνο (δεν χρειάζεται να ανοιξεις λογαριασμο) που την παίρνεις απο την τράπεζα με μια απλή αίτηση και την φορτίζεις με χρήματα όποτε θέλεις να κάνεις αγορά. Πχ θες να αγοράσεις παπούτσια που κάνουν 50 ευρώ τότε πας στη τράπεζα με τη κάρτα σου και τους λες βάλτε μου μέσα 51 ευρω (51 γιατί η τράπεζα θα σου πάρει το 1 ευρω σαν μίζα) και μετά πας σπιτι σου και κάνεις την αγορα.

Όπως έχει ξαναειπωθεί η προπληρωμένη δεν σε συμφέρει για τον απλό λόγο ότι κάθε φορά που θα βάζεις χρήματα χρεώνεσαι προμήθεια 1ευρω.

Και 3ον εάν θελήσω να κάνω κάποια πώληση τα χρήματα μένουν μόνο στο paypal η έχω και την επιλογή να τα πάρω απ' την χρεωστική?

Αφού σου έρθουν τα χρήματα είτε τα χρησιμοποιεις για άλλες αγορές είτε τα μεταφέρεις στον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου
Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιουλίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου

....

Δημοσ.

Οπότε ουσιαστικά η διαφορά της χρεωστικής με την προπληρωμένη ειναι το 1 euro που δεν σου κρατάει η χρεωστική ?

Δημοσ.

Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό καταθέσεων. Οπότε υπάρχει αρκετή διαφορά. Τα λέει πιο πάνω στο μήνυμα του Kosmas70...

Δημοσ.

Το γνωρίζω αυτο απλα ρωτάω αν τελικά η ουσιαστική διαφορά τους για κάποιον που δεν έχει τιποτα απο τα 2 και θέλει να ανοίξει κατι τώρα ειναι το 1 euro της μιας με την αλλης που σου κρατάει.

Εγώ προπληρωμένη χρησιμοποιώ τόσα χρόνια αλλα αν βγάλω χρεωστική η διαφορά τους εκτος οτι ειναι κανονικός λογαριασμός και ειναι συνδεδεμένος με μια κάρτα που χρησιμοποιείς για ανάληψη κατάθεση και φυσικά για το internet ειναι οτι δεν σου κρατάει το 1 euro της προπληρωμένης ?

Δημοσ.

Ναι, η διαφορά είναι αυτό που λες... δεν χρεώνεσαι με το 1 ευρώ της προπληρωμένης... και πάντα πριν πάρεις χρεωστική, ελέγχεις εάν είναι όντως VISA / VISA Electron (όχι να το γράφει μόνο πάνω αλλά να έχει η τράπεζα ενεργοποιημένη σύμβαση). π.χ. η Εθνική δίνει χρεωστική, με Maestro όμως...

Δημοσ.

το καλο σε μια χρεωστικη-συνδεδεμενη με λογαριασμο που εβγαλα ειναι οτι η τραπεζα εχει σε καποια σημεια στην ελλαδα atm που μπορεις να χρησιμοποιησεις τα λεφτα που εβαλες αμμεσα οτι ωρα και να ναι...

δεν ξερω αν γινεται αυτο με τις προπληρωμενες.

υπαρχει ενα καλο στις προπληρωμενες.υπαρχουν και ανωνυμες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...