gilardino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια...εκανα αιτηση για συνδεση στο hol double play gr η οποια ενεργοποιηθηκε σημερα...ολα καλα εκτος απο ενα περιεργο προβλημα που προεκυψε στη πορεια...πανω στο μοντεμ ειναι συνδεδεμενοι δυο υπολογιστες,ο δικος μου και της αδελφης μου...ενω εγω σερφαρω κανονικα, μολις ανοιξει η αδελφη μου τον δικο της υπολογιστη κοβεται το ιντερνετ...τα λαμπακια του μοντεμ ειναι ανοιχτα απλα δε μπορω να μπω...μολις κλεισει το πισι της εγω παλι μπαινω κανονικα...ξερει κανεις τι παιζει;
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Είναι συνδεδεμένοι και οι 2 υπολογιστές με ethernet ? Αν αφήσεις της αδερφής σου επάνω μπαίνει κανονικά στο internet και μόλις βάλεις τον δικό σου κόβεται το internet ? Επίσης πες μας πιο router έχεις
gilardino Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ναι με ethernet ειναι...στη δευτερη ερωτηση δεν εχω απαντηση,γιατι δεν το χω δοκιμασει...ρουτερ ειναι αυτο που δινει η hol,cellpipe 7130...εντωμεταξυ δεν εχω ουτε username ουτε password για να συνδεομαι στο ιντερνετ...κανονικα δε χρειαζονται κι αυτα;
Jorjis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Επειδη και 1ς φιλος μου ειχε παρομοιο προβλημα 1 ιδέα είναι αυτο: Πας και στα 2 pc και κανε αυτο: Internet Protocol Version 4 Properties -> Check : Obtain an IP address automatically. Check : Use the following DNS server adresses και βάλε τα DNS της HoL. To username και pass δεν φταιει.
gilardino Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Επειδη και 1ς φιλος μου ειχε παρομοιο προβλημα 1 ιδέα είναι αυτο: Πας και στα 2 pc και κανε αυτο: Internet Protocol Version 4 Properties -> Check : Obtain an IP address automatically. Check : Use the following DNS server adresses και βάλε τα DNS της HoL. To username και pass δεν φταιει. λυθηκε το προβλημα...να σαι καλα,σ ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 στην hol δεν υπαρχουν Username password οσο ξερω.β.μαλλον και οι 2 ειχαν την ιδια Ip για αυτο δεν επαιζε.conflict. η ειχε για Ip το gateway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.