Psyber Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 παιδιά εγώ θελω να πάρω μια δευτερη οθόνη. πιστευετε οτι αξίζει να ξαναπαρω u2412m ή να κοιτάξω κάτι άλλο μιας και τα χει τα χρονάκια της. μου προτείνουν ως καλύτερη την hp zr2440w. εσεις τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ακριβούτσικη η HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 λοιπον μολις κάρφωσα την dell,συγκριτικά με την w24l που ειχα ως τώρα.. A! κανα προφιλ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κανά hint για "σωστό" color calibration ? προς το παρών έχω σαν display profile ένα που λέει"sRGB display profile ..." και preset:standard με 80brightness και 75 contrast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm ρίξτου μια ματιά, έχει κάποιες προτάσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Danke αγαπητέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Κατέβασε την φωτεινότητα στο 25-30.Πώς δεν σου έχουν καεί τα μάτια ακόμα;Ξέρει κανείς κάνα φθηνό calibrator;Με τρώει ο αποτέτοιος να πάρω ένα εδω και καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αν εννοείς να κοστίζει κάτω από 100-150€, δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Α στο καλό θα πάρω ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αν πάρεις ετοιμάσου για επισκέψεις στο μισό φόρουμ. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αν πάρεις ετοιμάσου για επισκέψεις στο μισό φόρουμ. ;p χαχαχα... σιγουρα θα τα βγαλει τα λεφτα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ε θα πάρω γιατί τώρα που θέλει και ο αδερφός pc θα πάρουμε και άλλη dell την οποία μέχρι να μαζέψουμε τα κομμάτια θα την βάλω 2ο μόνιτορ Χαμένο δεν θα πάει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εχω την αντιστοιχη οθονη, στις 23". Επειδη ειναι λιγο ψηλη για τα γουστα μου, υπαρχει τροπος να την προσαρμοσω στο υψος; Και εαν ναι, πως θα γινει κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αν εννοείς τη U2312HM, το ύψος της είναι προσαρμόσιμο. Και η U2311H έχει αυτή τη δυνατότητα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Την HM εννοω. Πως το κανω; Υπαρχει καποιο βιντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα