phanispal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλά ναι, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τι πιθανότητες επιτυχίας έχει κάτι τέτοιο, κι αν υπάρχει περίπτωση να μείνεις με το πουλί στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ποιο ευκολο απο μια ομελετα ειναι υπομονη θελει και απαλες κινησεις .Απ την αλλη, αν ειστε ικανοποιημενοι απ την οθονη δεν υπαρχει λογος να κανετε κατι τετοιο. Εγω αν και δεν ειμαι fun των glossy panel το προτιμω 1000 φορες καλυτερα απο αυτην την antiglare που φοραει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σοβαρά ρε παιδιά τόση διαφορά;;; Τι θα με βάλετε να κάνω . Και αν αυτό το antiglare που φωράει είναι τόσο χάλια, τι του το έχουνε βάλει; Αυτοί δεν το είδαν; Η λειτουργία του πια ακριβώς είναι; Ένα χρόνο δεν είναι η εγγύηση; Ίσως το επειχηρήσω τότε. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από eliascm21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Η εγγύηση διαρκεί τουλάχιστον 2 έτη. Το AC (antiglare coating) κάνει αυτό που λέει, ώστε να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Η εγγύηση διαρκεί τουλάχιστον 2 έτη. Το AC (antiglare coating) κάνει αυτό που λέει, ώστε να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. Μπα δεν έχω πρόβλημα με αντανακλάσεις, όταν είναι να δω ταινία συνήθως κλείνω παντζούρια και φώτα. Αυτό με την εγγύηση είναι ένα θέμα.Θα το σκεφτώ σοβαρά πάντως να το κάνω. Άλλα μειονεκτήματα του να το βγάλεις που ανέφερες και προηγουμένως; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από eliascm21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Αν δεν το κάνεις σωστά, μπορεί να μείνουν υπολείμματα κόλλας απ' όσο έχω διαβάσει. Δεν το έχω κάνει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Η εγγύηση διαρκεί τουλάχιστον 2 έτη. Το AC (antiglare coating) κάνει αυτό που λέει, ώστε να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. και στις Dell 3 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 παιδια ας γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου για την 2412m στα + 1920χ1200(μεγαλη επιφανεια εργασιας,ακομα και στα Games ευχαριστιεσαι την 1" παραπανω... πολυ ωραια χρωματα(προσωπικα εχω το bright στο 70,μου αρεσει το εντονο λευκο,πιο χαμηλα μου φαινεται αρκετα σκοτεινη) αρκετα γρηγορη δεν παρατηρω πουθενα ghost effect στα - με ξενερωσε λιγακι το glow effect σε μαυρο φοντο....(σε απολυτο σκοταδι γινεται αρκετα εμφανες στις 4 γωνιες...) http://www.youtube.com/watch?v=rAIyQQhDmDM&feature=related Αληθεια ips monitor με ελαχιστο glow effect ποσο κοστιζει ενα ips monitor? minimal σχεδιασμος Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα λιγο καλυτερη στο θεμα glow,αλλα κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο θεματα χρωματικης αποδοσης,ταχυτητας,24" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 To glow είναι χαρακτηριστικό των IPS (και όχι μόνο απ' όσο ξέρω), και τα πιο ακριβά το παρουσιάζουν. Επίσης, τι εννοείς πόσο κοστίζει ένα IPS monitor; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ποσο κοστιζει ενα ακριβο ips μονιτορ χωρις glow(ειδικα στις 4 γωνιες ειναι λιγο εκνευριστικο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κάτσε, παρατηρείς glow ενώ είσαι ακριβώς μπροστά απ' το panel; Μήπως έχεις backlight bleeding; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 παρατηρω αυτο ακριβως που φαινεται στο παραπανω video τα πεντε πρωτα δευτερολεπτα,ενω καθομαι μπροστα στο μονιτορ,σε μαυρο φοντο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δε σου έκατσε καλή περίπτωση, αν θες προσπάθησε να το αλλάξεις μέχρι να σου κάτσει κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 βασικα ειναι το τριτο μονιτορ που αλλαζω... το 1ο ειχε 2 καμμενα Pixel,αλλα νομιζω ειχε και αυτο glow (ισως ελαχιστα λιγοτερο) το 2o απο την δεξια μερια εβγαζε εντονο ασπρο-κιτρινο φωτισμο(σαν δυση ηλιου) το 3ο αυτο που εχω τωρα παρουσιαζει το glow ισως λιγο παραπανω απο το 1ο απο το ιντερνετ που διαβασα καταλαβα οτι το κανουν ολα τα μοντελα η μηπως καταλαβα λαθως...? παντως πλεον εχω κουραστει,εαν ειναι οντως προβλημα και αυτο θα ζητησω τα λεφτα μου πισω,δεν παει αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ας πουν οι υπόλοιποι κάτοχοι αν αντιμετωπίζουν σε τέτοιο βαθμό το πρόβλημα που αναφέρεις, που δεν το νομίζω. Πάντως εγώ στη U2311H είχα ελάχιστο backlight bleeding πάνω αριστερά λίγο πριν τη γωνία και στη U2711 έχω ελάχιστο glow κάτω δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα