c0prse_grinder Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εγω πλήρωσα με μεταφορική' date=' 4€ (για Κρήτη).[/quote'] την αγορασες απο μσυστεμς?! Sent from my GT-I9100 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ναι, και την επόμενη ήταν εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 παιδες προκειται να αγορασω την εν λογω οθονη για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ μηπως μπορει να μου πει καποιος αν θα δουλεψει οκ με dual monitor 1920χ1080 , θελω να τη συνδεσω με μια W2361V LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 παιδες προκειται να αγορασω την εν λογω οθονη για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ μηπως μπορει να μου πει καποιος αν θα δουλεψει οκ με dual monitor 1920χ1080 , θελω να τη συνδεσω με μια W2361V LG Θα σου δουλέψει με extended desktop αλλά όχι clone. Αυτός είναι ο λόγος που η επόμενη οθόνη που θα πάρω θα είναι 1920x1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δηλαδη η μια θα ειναι 1920χ1200 και η αλλη 1920χ1080 ? Απλα στην dell θελω να παιζω games και στην LG να streamaro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτο το guide το εχει επιχειρησει κανεις? http://hardforum.com/showthread.php?p=1038394542 Η οθονη ειναι φανταστικη, αλλα αυτη η antiglare ζελατινα που φοραει την μειωνει παρα πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 παιδες προκειται να αγορασω την εν λογω οθονη για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ μηπως μπορει να μου πει καποιος αν θα δουλεψει οκ με dual monitor 1920χ1080 , θελω να τη συνδεσω με μια W2361V LG παρε καλυτερα την 2312Η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Την αγάρασα και γω! Φοβερή! Την έχω δίπλα στο laptop σε portrait mode και βολέυει απίστευτα. Είδα χθες ξανά το Avatar να φανταστείτε.. τέλεια χρώματα! Απλά το brightness έριχα στο 25 και το contrast to άφησα στο 75. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτο το guide το εχει επιχειρησει κανεις? http://hardforum.com...hp?p=1038394542 Η οθονη ειναι φανταστικη, αλλα αυτη η antiglare ζελατινα που φοραει την μειωνει παρα πολυ.. Παίζει κάτι τέτοιο; Θα δούμε διαφορές; Γιατί παιδιά εγώ την έχω και δεν έχω τρελαθεί. Κάθε άλλο θα έλεγα. Η παλιά μου LG TFT είχε πολύ πιο ζωντανά χρώματα. ΟΚ έχει μια χαρά γωνία θέασης, αλλά μέχρι εκεί . Λέτε να φταίει αυτή η ζελατίνα; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από eliascm21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 το ότι ήταν πιο ζωντανά δεν σημαίνει ότι ήταν και τα σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Παίζει κάτι τέτοιο; Θα δούμε διαφορές; Γιατί παιδιά εγώ την έχω και δεν έχω τρελαθεί. Κάθε άλλο θα έλεγα. Η παλιά μου LG TFT είχε πολύ πιο ζωντανά χρώματα. ΟΚ έχει μια χαρά γωνία θέασης, αλλά μέχρι εκεί . Λέτε να φταίει αυτή η ζελατίνα; Τη ζελατίνα γιατί την έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τη ζελατίνα γιατί την έχεις? Δεν εννοώ την απλή ζελατίνα προστασίας, εννοώ μια antiglare μεμβράνη που φαίνεται να έχει η οθόνη και η οποία για να αφαιρεθεί πρέπει να ανοιχτεί. Δες το link του φίλου παραπάνω. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από eliascm21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Παίζει κάτι τέτοιο; Θα δούμε διαφορές; Γιατί παιδιά εγώ την έχω και δεν έχω τρελαθεί. Κάθε άλλο θα έλεγα. Η παλιά μου LG TFT είχε πολύ πιο ζωντανά χρώματα. ΟΚ έχει μια χαρά γωνία θέασης, αλλά μέχρι εκεί . Λέτε να φταίει αυτή η ζελατίνα; Το επιχειρησα γιατι δεν αντεχα αυτην την antiglare καθολου, και απορω γιατι δεν το εκανα μολις την αγορασα . Επιτελους καθαρα χρωματα, το ασπρο χωρις λεκεδες και το μαυρο κατραμι. Αν την δειτε χωρις την ζελατινα δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαλετε και την δικια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Έχει και τα μειονεκτήματά του όμως αυτό και τα glossy panels γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 άσε που χάνεις την εγγύηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα