Προς το περιεχόμενο

Dell U2412M

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι τιποτα αλλο αλλα τωρα δεν μπορουμε να παραπονεθουμε γιατι εμεις λαβαμε 02!! αυτο εγραφε και στο σιτε!!!!

παληκαρια εχετε αναλυση 1900χ1200 και δεν σας φαινονται μικρα τα γραμματα?εχω ανεβασει dpi,large icons,large windows fonts και παλι μικρα ειναι ή εγιναν slim...

Επεξ/σία από kage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω κατι;για να ενεργοποιηθουν οι θυρες usb της οθονης πρεπει να συνδεσω ενα καλωδιο που ειχε το κουτι που η μια ακρη ειναι usb;η οποια λογικα παει στην μητρικη σωστα;

να ρωτησω κατι;για να ενεργοποιηθουν οι θυρες usb της οθονης πρεπει να συνδεσω ενα καλωδιο που ειχε το κουτι που η μια ακρη ειναι usb;η οποια λογικα παει στην μητρικη σωστα;

Ναι ....

Sent from my iPhone using Insomnia

Ειμαι εδω και 3-4 χρόνια με την Samsung Syncmaster 2693HM..

Ευχαριστημενος γενικά.. σημαντικο για μενα η αναλυση 1920 x 1200 και 26"..

Χρήση γενική.. τα παντα..

Μου κόλλησε τωρα να παρω καινουργια, ips, για να δω κατι διαφορετικό..

Βεβαια κοιταγα και την Dell u2711, λογω του οτι θελω μεγαλη διαγωνιο (αφου τωρα εχω 26") και επισης μου φαινεται ενδιαφερουσα η τεραστια αναλυση που εχει. Απο την αλλη φοβαμαι πως ολα θα ειναι μικρα σε desktop καταστασεις.. και φυσικα η τιμη, ειναι καπως υψηλη, δεν ξερω αν αξιζει για μενα να δωσω 700ε..

Οποτε σκεφτομαι U2412M, ειδικα αν παιζει ακομα η προσφορα στο MSystems 215ε (θα παρω αυριο τηλεφωνο να ρωτησω).

ειναι η καλυτερη περιπτωση πιστευετε;

Σε Samsung παιζει κατι ανάλογο (ips, 1920 x 1200, 24" ή και 26" ακομα καλυτερα);;;

Για την Dell U2412M καπου πηρε το ματι μου οτι εχει e-ips (σαν μια φθηνη εκδοση του ips). Ειναι αρνητικο αυτο; Επίσης τι σημαινουν τα γραμματα Η και Μ στις Dell ???

• Super Moderators

Η Samsung δεν παίζει με IPS αν δεν κάνω λάθος, μόνο με VA και PLS...

http://www.skroutz.gr/s/355403/Samsung-S24A850DW.html & http://www.skroutz.gr/s/355404/Samsung-S27A850D.html

Aν παίζει ακόμα η προσφορά, είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις σε αυτά τα λεφτά...

"Αναγκαίο κακό" το E-IPS, είναι κατώτερο του H-IPS, αλλά σημαντικά φτηνότερο. Για τα γράμματα δεν γνωρίζω και δεν απασχολούν κανένα :P

plz μην κάνεις crossposting, είναι ενοχλητικό και απαγορεύεται :-(

την Samsung S27A850D την ειχα βαλει στο ματι, μαζι με την Dell u2711.. αλλα μαλλον αυτο το καιρο ειναι πολυτελεια σατ 700 ευρω.. ισως μεχρι 500 να τα εδινα.. και δεν ξερω ανα θα με καλυψει και θα μου αρεσει οπως ειπα.

Οπότε λες να την παρω αν την βρω.. την U2412M..

Καπου πηρε το ματι μου που λεγατε οτι και αλλες εταιριες σου κανουν αντιστοιχη τιμη αν τους πεις οτι παζει προσφορα σε αλλο μαγαζι(ΥoU, Multirama)..δεν βρισκω το ποστ τωρα..

να παρω και σε αυτους να ρωτησω; Αυτα τα 2 υπαρχουν στη πολη μου..

σορυ για το crossposting.. δεν ηξερα οτι δεν επιτρεπεται.. :(

Προσωπικά θα κατέβαινα σε ίντσες μόνο αν είχα παράπονα απ την ποιότητα της εικόνας ή/και με κούραζε το μεγάλο μέγεθος της υπάρχουσας οθόνης.

εχεις ενα δικιο.. το σκεφτομαι και αυτο..δεν ξερω ποσο καλα θα βλεπω με μικροτερες ιντσες.. εχω και λιγη μυωπια (γυρω στο 1) και εχω συνηθισει να φοραω γυαλια στον υπολογιστη.

αλλα ολα θα φαινονται μικροτερα.

Η αληθεια ειναι οτι εχω συνηθισει αυτη την οθονη. Δεν με κουραζει και γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Αυτο βεβαια μεχρι να δεις το καλυτερο και μετα να ζητας αυτο.

• Super Moderators

Οπότε λες να την παρω αν την βρω.. την U2412M..

Καπου πηρε το ματι μου που λεγατε οτι και αλλες εταιριες σου κανουν αντιστοιχη τιμη αν τους πεις οτι παζει προσφορα σε αλλο μαγαζι(ΥoU, Multirama)..δεν βρισκω το ποστ τωρα..

να παρω και σε αυτους να ρωτησω; Αυτα τα 2 υπαρχουν στη πολη μου..

αν σκοπεύεις να δώσεις κάτω από 300 euro ναι, αλλά υπάρχει πχ και η 24αρα Samsung με PLS στα 460 όπως και η U2410 με H-IPS στα ίδια με την Samsung πάνω κάτω, βέβαια η 2η λογικά θα αντικατασταθεί προς το τέλος του χρόνου...

Το θέμα είναι να τα φέρνουν αυτά τα καταστήματα, αν είναι σε προϊόντα που δεν φέρνουν δεν γίνεται κάτι...

το μετανιωσα.. δεν θα τη παρω.. δεν θελω να κατεβω σε ιντσες.. το καλυτερο για μενα αυτη τη στιγμη θα ηταν μια αντιστοιχης αναλυσης και ips στις 26-27"...

θα περιμενω για κατι τετοιο ή αλλιως θα παω στην 27αρα με τη πολυ μεγαλη αναλυση.. θα δουμε..

ετσι κι αλλιως τωρα τρωγομαι για studio monitors ηχεια οποτε θα χωσω αρκετα παραπανω χρηματα εκει.... ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...