Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 θέμα κάρτας γραφικών, όχι οθόνης-τηλεόρασης, άρα λάθος topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 λάθος, παρακαλώ διαγράψτε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 μου ηρθε και εμενα,ακομα δεν την εχω ανοιξει,πιστευω να μεινω ευχαριστημενος,στην πρωτη ευκαιρια που θα εχω λιγο χρονο θα την συνδεσω με το μακ μινι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kliro Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα πό την mysystems. όλα άψογα! Έχετε κανένα λινκ για καλιμπράρισμα?για βελτιστοποιήση απόδοσης χρωμάτων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphacen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για δες εδώ http://www.pcmonitors.org/monitor-reviews/dell-u2412m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα πό την mysystems. όλα άψογα! Έχετε κανένα λινκ για καλιμπράρισμα?για βελτιστοποιήση απόδοσης χρωμάτων? Πέρα απ το settings που μπορείς να βρεις στο internet, δες και μόνος σου. Εμένα οι προτεινόμενες ρυθμίσεις μου φαίνονταν κάπως «μπλε». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 παιδια οι ρυθμισεις ειναι προσωπικο θεμα,δεν υπαρχει για μενα κατι στανταρ,αυτο που για μενα ειναι ιδανικο για αλλον ειναι χαλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarakos2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οι της fb προσφοράς τι revision παραλάβατε ; Εμένα μου ήρθε rev Α04. Είχα την εντύπωση ότι το τελευταίο ήταν το A02, αλλά προφανώς έκανα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα πό την mysystems. όλα άψογα! Έχετε κανένα λινκ για καλιμπράρισμα?για βελτιστοποιήση απόδοσης χρωμάτων? δες και εδώ: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm προσωπικά στην 2711 έμεινα με το RGB, συνήθισαν και τα μάτια μου και είμαι οκ. Επίσης όλα τα profiles που έβρισκα ήταν πράσινα για τα γούστα μου (και ερχόμενος άπο άλλες οθόνες για πολλά πολλά χρόνια), το srgb ήταν το πιο βολικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οι της fb προσφοράς τι revision παραλάβατε ; Εμένα μου ήρθε rev Α04. Είχα την εντύπωση ότι το τελευταίο ήταν το A02, αλλά προφανώς έκανα λάθος. http://www.systemworkx.de/shop-fuer-unternehmen/7-dell/72-dell-24q-tft-u2412m-3-jahre-premium-panel http://www.pcbuyit.co.uk/order-dell-u2412m-widescreen-monitor-p-1639.html μαλλον υπαρχει 04 τελικα... εμενα μου ρθε a02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα με 02 ειναι,τελικα ξερει κανεις ποιες ειναι διαφορες στα διαφορα rev ;προσωπικα δεν εχω καταλαβει οσο και αν διαβασα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphacen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν σήμερα είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω, γενικά εχει πολύ καλή απόδωση σε σχέση με TN στο browsing, στις φωτογραφίες, αποδίδει πολύ καλά τα χρώματα κλπ. Αλλά έχω ένα θέμα με το μαύρο. Σου δίνει την αίσθηση ότι φωσφορίζει λίγο. Επίσης ειδικά σε σκοτεινές σκηνές σε ταινίες αν φύγεις λίγο από το κέντρο είτε δεξιά αριστερά είτε από πάνω (οχι παραπάνω απο 40 μοίρες γκριζάρει άσχημα). Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από IPS. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν αυτό είναι φυσιολογικό (IPS glow) ή όχι; Έχω τραβήξει και μερικές φώτογραφίες σε τελείως μαύρο. Για δώστε τα φώτα σας βρε παιδιά. Edit: Brightness 35, Contrast 75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 άντε με γεια μας,με γεια μας και μένα μόλις μου ήρθε 04 είναι..άλλα ρε παιδιά η χαρτουρα που έχει μέσα γιατί είναι στα τούρκικα(η εγγύηση) και στα ρώσικα?? και σε σας έτσι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 A02 σε μένα και οι οδηγίες είναι και στα ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 alphacen, normal είναι, no need to worry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα