vkarfis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 άσε με να μαντέψω, ATI vga? http://www.msystems.gr/index.php?category=1646&product=13021 Αυτη εχω μπορεις να μου εξηγήσεις σε παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 έχει το ίδιο πρόβλημα και ένας άλλος χρήστης στο forum με την U2410 και CF 5970, αλλά δεν έχω καταλάβει τι φταίει...στην δικιά μου με GTX570 δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα... υποθέτω ότι είναι θέμα software της Radeon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 έχει το ίδιο πρόβλημα και ένας άλλος χρήστης στο forum με την U2410 και CF 5970, αλλά δεν έχω καταλάβει τι φταίει...στην δικιά μου με GTX570 δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα... υποθέτω ότι είναι θέμα software της Radeon... Μπορώ να κάνω κάτι..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εβαλες εισοδο το displayport? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εβαλες εισοδο το displayport? τι εννοείς? Μπορώ να κάνω κάτι..?? αν είχα Radeon θα σου απαντούσα, αλλά έχω ξεχάσει τελείως το control panel της, άσε που έχει αλλάξει τελείως από τότε που είχα τελευταία φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ενταξει παιδια το βρήκα το προβλημα Κατέβασα τους νεους drivers apo to site tis AMD και ειμαι οκ τωρα malista συνδεσα 3 μονιτορ στο pc.. Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ποια version για την ακρίβεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ήρθε κι εμένα επιτέλους η οθόνη και είναι άψογη. Τσέκαρα για καμμένα pixels με το site που αναφέρθηκε παραπάνω και δεν κατάφερα να δω κάτι. Bleeding δεν φαίνεται να έχει. Με τις ρυθμίσεις ψάχνομαι ακόμα, κυρίως με Sharpness/Brightness/Contrast. Α, είναι το Α02 revision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Θα κανω δυο-τρεις ερωτησεις που ισως εχουν ξαναγινει. Επειδη προκειται να αγορασω οθονη αυτον τον καιρο και οντας ηδη τρισευχαριστημενος κατοχος μια 2311H: Εχω εστω και εναν λογο να προτιμησω την 2311 αντι για την 2312ΗΜ η την 2412Μ? Η δευτερη απορια μου: Για ποιο λογο η 2χ12Μ/ΗΜ ειναι φθηνοτερη απο την 2χ11Η? Και τελος: Επειδη ειμαι εκτος Ελλαδας και επειδη τα μεταφορικα δεν ειναι παιξε-γελασε, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο issue που να με βαλει σε διαδικασιες RMA/αντικαταστασης κλπ? Βλεπω συζητηση περι καμενων pixel. Αν ειναι κατι συνηθες να μη μπω καν στον κοπο να ρισκαρω, δεν με συμφερει με τα εξοδα αποστολης-πηγαινε-ελα. *Το χρηματικο δεν με απασχολει για τα 3 αυτα μοντελα, ειναι ολα εντος μπατζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 για τι χρηση την θες? η 2311 δεν εχει λογο εκτος κι αν την βρεις αρκετα φτηνοτερα. θες να πας για δευτερη οθονη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 για τι χρηση την θες? η 2311 δεν εχει λογο εκτος κι αν την βρεις αρκετα φτηνοτερα. θες να πας για δευτερη οθονη? Εχω απο 1 pc σε καθε σπιτι. Ενα στο πατρικο μου και ενα εδω που μενω. Σκοπευω να παρω νεο pc για το 2ο σπιτι, αλλα πρωτα λεω να προχωρησω στην αγορα της οθονης για να μοιραζω τα εξοδα. Η χρηση της θα ειναι για δουλειες γραφειου κυριως και κανενα game αραια και που. Σημαντικο ειναι οτι μαλλον θα χρησιμοποιηθει και ως τηλεοραση σε κρεβατοκαμαρα με τη χρηση εξωτερικης καρτας. Συνεπως ξεχναω την 2311 απτη στιγμη που παιζει στα 220 ενω η 2412 ειναι στα ~240. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 να ξερεις οτι η 2412 την εξτρα ιντσα την εχει προς τα κατω επειδη ειναι 16:10. και αναλυση 1920Χ1200. αυτο ειναι εξτρα ζορι για παιχνιδια στη καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 To 16:10 ειναι που με κανει να την θελω πιο πολυ, λογω του office use. Για τα παιχνιδια δεν υπαρχει προβλημα, αν θελω να παιξω καποιο με high end γραφικα -σπανια περιπτωση- θα χαμηλωσω τα details και ολα οκ. Γενικα δεν παιζω απαιτητικα παιχνιδια σε γραφικα. Το πιο βαρυ που θα παιξω ειναι κανα ραλλυ. Αρα η 2412 μονοδρομος αποτι καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αν πας για dual monitor μην πάρεις διαφορετική, θα σου κακοφαίνεται... Dell αντιπροσωπία δεν έχει εκεί που μένεις? ποιος ο λόγος να σε νοιάζουν τα μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν παω για dual monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα