phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Σε τι monitors προτιμούσες την ευκρίνεια στο τέρμα; Νομίζω πως όλες οι ρυθμίσεις εκτός του 50% είναι απλά λάθος για normal χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Το προηγούμενο στο σπίτι και το νυν στην δουλειά είναι LG 22" TN panel. Και στα 2 το είχα/εχω στο τέρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Οχι Φανη δεν μιλησα..Ετρεχα ολη την εβδομαδα με την σχολη οποτε δεν προλαβα. Αυριο δουλευει το service λογικα ετσι? Επισης φερνουν καινουρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_emperor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εχει η οθονη PiP mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Οχι Φανη δεν μιλησα..Ετρεχα ολη την εβδομαδα με την σχολη οποτε δεν προλαβα. Αυριο δουλευει το service λογικα ετσι? Επισης φερνουν καινουρια? Δυστυχώς δε γνωρίζω, δοκίμασε πάντως. Τώρα για καινούρια αν και δύσκολο, δεν είναι ακατόρθωτο. Παιδια εχει η οθονη PiP mode? Απ' όσο ξέρω όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broulo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Βρε παιδιά, ποια είναι αυτά τα Shortcut keys που έχει επιλογή στο menu και ρυθμίζουμε; Έβαλα Shortcut key 1 -> Preset:Game, αλλά δεν έχω καταλάβει που χρησιμεύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETERANOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μια απλή ερώτηση. Αξίζει η μετάβαση από την 23 στην 24? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μπα, κατευθείαν στο 27αρι κι ας ξεφεύγει σε τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETERANOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πολύ θα την ήθελα την 27αρα :wub: , πολλά τα 600 όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Για μένα δεν αξίζει να πάρει κάποιος 27'' και να μη μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με native ανάλυση...Μόνο αν έχει Πολύ μα πολύ δυνατό pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ποτε θα βγαλει η Dell U2712M? Η 24 ειναι πολυ καλη, αλλα σε 27 θα ηταν η τελεια οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δε νομιζω να βαλει το "φτηνιαρικο" eIPS στις κορυφαιες προτασεις της. ΑΝ βγαλει θα ειναι πανακριβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πανάκριβες όχι, ακριβές ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα θέμα με την Dell και το pc εχω την dell 2-3 μηνες συνδεμένη με το pc με DVI cable και ολα οκ αγορασα σημερα ενα καλώσιο displayport(για να ελευθερώσω το dvi να συνδέσω και το PS3 στην Dell) Το συνδέω λοιπον πατα το κουμι για να ηεκινήσει το pc ξεκινάει αλλα μετα απο 2-3 second κλεινει μονο του και προσπαθει παλι να ξεκινησει μονο του ξανα και ξανασβήνει. Μολις βάλω πάνω το DVI ειναι OK σε τι μπορει να ωφειλετε αυτο..? εκανα και μια δοκιμη αλλαξα καλώδιο ενώ ηταν στα windows kai εβαλα το displayport, εδειξε εικονα αλλα στην ποιο χαμηλη ανάλυση και δεν άλλαζε..!!!! Τι να πάζει..??!!! ξέρει κανεις??!! pls help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 άσε με να μαντέψω, ATI vga? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα