Padaz Bloody Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μοδα ειναι το 16:9 που ειναι τα τελευταια χροναι ολες οι οθονες, δεν ειναι μοδα το 16:10 . (δυστυχως) Το 16:10 ειναι προτιμοτερο απο αποψη πρακτικοτητας, γιατι στο desktop χρειαζεσαι τα extra 120 pixel του 16:10 (1920x1200 αντι για 1920x1080 που εχουν οι 16:9) για να μην κανεις συνεχες scrolling κλπ. Στους υπολογιστες περιοριζομαστε δυστυχως σε καθετο χωρο, για αυτο αλλωστε πχ η ροδελες των ποντικιων κανουν καθετη κινηση γιατι εκει ειναι το προβλημα, στον καθετο χωρο. Αρα απο αποψη πρακτικοτητας οσο το δυνατον περισσοτερο καθετο χωρο(= pixel) εχουμε, τοσο το καλυτερο, αρα ειναι προτιμοτερες οι 16:10. 16:9 ή 16:10? Δεν ξέρω και αν είμαι και off topic! Πιστεύω ότι γενικά η βιομηχανία του pc gaming οδηγείται από τη βιομηχανία του console gaming που έχουνε τουλάχιστον προς το παρών 16:9 αναλύσεις. Αντίστοιχα η βιομηχανία των ταινιών φτιάχνει 16:9 ταινίες ΓΙΑ τις HD 16:9 τηλεοράσεις. Οκ, το παραδέχομαι ότι θα έχω και τα έξτρα pixel κάθετου χώρου, αλλά μόνο για τις εφαρμογές? Εμένα οι εφαρμογές δεν είναι πρώτη προτεραιότητα. Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο, σεβαστή η γνώμη σου. Όσοι θέλουνε οπωσδήποτε 16:10 ας πάρουνε όμως τώρα γιατί τα επόμενα χρόνια δεν βλέπω να υπάρχει καμία ή θα είναι πολύ λίγες και πανάκριβες. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Padaz Bloody εγω την πηρα απο την msystems μιας κ διαβασα καλες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι.. οι περισσοτεροι στο φορουμ απο εκει εκαναν τις αγορες τους.. εγω επειδη δν ειχα ξανακανει τοσο μεγαλη αγορα απο τετοια μαγαζια , επελεξα να ειμαι σιγουρος μιας κ οι κριτικες ηταν αριστες.. Αυτο π μου αρεσε ηταν οτι για αθηνα που μενω μπορεις να παραλαβεις με αντικαταβολη.. Υπαρχουν κ αλλα μαγαζια π ειναι αξιοπιστα αλλα πρεπει να τα ψαξεις λιγο.. Τωρα για το 16:9 με το 16:10 δν εχει κ μεγαλες διαφορες.. ειναι υποκειμενικο καθαρα.. εμενα μ αρεσε γιατι η 2412 μπροστα στην 2312 φαινεται πολυ πιο μεγαλη κ ας εχουν μια ιντσα διαφορα.. παντως οτι βολευει τον καθενα.. κ αφου την θες κ για παιχνιδια οκ... ειναι κ τα λεφτα φυσικα .. μην το ξεχναμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Padaz Bloody εγω την πηρα απο την msystems μιας κ διαβασα καλες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι.. οι περισσοτεροι στο φορουμ απο εκει εκαναν τις αγορες τους.. εγω επειδη δν ειχα ξανακανει τοσο μεγαλη αγορα απο τετοια μαγαζια , επελεξα να ειμαι σιγουρος μιας κ οι κριτικες ηταν αριστες.. Αυτο π μου αρεσε ηταν οτι για αθηνα που μενω μπορεις να παραλαβεις με αντικαταβολη.. Υπαρχουν κ αλλα μαγαζια π ειναι αξιοπιστα αλλα πρεπει να τα ψαξεις λιγο.. Τωρα για το 16:9 με το 16:10 δν εχει κ μεγαλες διαφορες.. ειναι υποκειμενικο καθαρα.. εμενα μ αρεσε γιατι η 2412 μπροστα στην 2312 φαινεται πολυ πιο μεγαλη κ ας εχουν μια ιντσα διαφορα.. παντως οτι βολευει τον καθενα.. κ αφου την θες κ για παιχνιδια οκ... ειναι κ τα λεφτα φυσικα .. μην το ξεχναμε.. οκ thanks man. Θα παραγγείλω από msystems, και όταν θα την παραλάβω θα την τεστάρω για να σας πω εντυπώσεις και θα ποστάρω και κανένα picture να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας τι εστί με τα pixel. Έχω ψωνίσει και εγώ από μικρά μαγαζιά απλά κοιτάω να έχει το κατάστημα καλές αξιολογήσεις στο παρελθόν και να μην είναι μπάστε σκύλοι αλέστε κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εμπειρικά, msystems, mgmanager, δε θα τα λεγα μικρά μαγαζιά. Σίγουρα δεν ειναι τάξης μεγέθους πλαισίου πχ. Εχω ψωνίσει και απο τα 2, απ'το ένα το πλόττερ και απ'το άλλο την οθόνη αυτή. Ειδικά το mgmanager έχει καλή συμφωνία για τα μεταφορικά για μας απο επαρχία.Με μόλις 4.5ε σε 2 μέρες μου ήρθε η Dell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a8anas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ειδικά το mgmanager έχει καλή συμφωνία για τα μεταφορικά για μας απο επαρχία.Με μόλις 4.5ε σε 2 μέρες μου ήρθε η Dell. Και το msystems έχει παρόμοια προσφορά.Δεν έχω προφανώς κάποια σχέση με την εταιρεία αλλά οφείλω να πω ότι ήταν άψογοι. Και επειδή η dell με κουριερ θα μου κόστιζε +22 ευρώ την έστειλαν με μεταφορική.Ήρθε σε 2 μέρες και κόστισε 4 ή 4.5 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Τι διαφορά έχει η κουριερ με την μεταφορική. Γιατί τέτοια διαφορά στην τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ξέρουμε τι διαφορές έχουν τα revisions μεταξεί τους? Αξίζει να κυνηγήσω το Α02? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ξέρουμε τι διαφορές έχουν τα revisions μεταξεί τους? Αξίζει να κυνηγήσω το Α02? τι ενωεις να κυνηγησεις τη A02 τα περισσοτερα καταστηματα αυτη εχουν τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τι διαφορά έχει η κουριερ με την μεταφορική. Γιατί τέτοια διαφορά στην τιμή? Διότι έχουν διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και πολιτική παράδοσης. Αν θές κούριερ την επομένη μέρα στο χώρο σου, πληρώνεις. Αν δε βιάζεσαι,μεταφορική. Γενικότερα,για ογκώδη αντικείμενα, συμφέρει η μεταφορική, αλλά αυτό ειναι κοινώς γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Το mgmanager έριξε την τιμή στα 235! Έχει όμως την rev. A00. Τι κάνω!;! Δώστε τα φώτα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 παρτην αβλεπι.εδω περιμενανε την α02 και αποδειχτηκε μια απο τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 τι ενωεις να κυνηγησεις τη A02 τα περισσοτερα καταστηματα αυτη εχουν τωρα Βασικά το MgManager έχει την Α00 και είναι 20 ευρώ φθηνότερα από το Msystems πχ που είναι αξιόπιστο και έχει σίγουρα την Α02. Γιαυτό λέω αν αξίζει τα +20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Όποια κ να πάρεις αν σου δημιουργήσει πρόβλημα μπορείς να απευθυνθείς στο σέρβις κ η θα στην αλλάξουν με καινούρια η με ανακατασκευασμένη.. πιστεύω πως αν πάρεις rev A00 και χρειαστεί σέρβις θα σου φέρουν λογικά το πιο τελευταίο μοντέλο.. αυτά όλα είναι σχετικά παντός γιατί κανείς δεν ξέρει τι διαφορές έχουν.. απλά είναι να σου κάτσει καλό κομμάτι.. κ εγώ rev A02 πήρα κ μέσα σε 2 μέρες κατέβηκε 10 ευρώ κ τωρα 20 ευρω..κ θα γλίτωνα 20 ευρουλάκια κ στην ουσία θα ήταν το ίδιο πράγμα.. κ περιμένω να μου φέρουν καινούρια γιατί είχα θεματάκια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ήρθε και η δικιά μου σήμερα και μου έχει φάει κάμποση ώρα να βρώ τις σωστές ρυθμίσεις RGB. Για την ώρα την έχω σε 100-98-92 επειδή μου φαινόταν πολύ μπλε στην αρχή.. Κατα τα άλλα αψογη,την έχω δίπλα σε μια U2311h και τα +120p vertical όντως βοηθάνε αρκετά σε coding/photoshop,δεν περίμενα οτί θα ήταν στην πράξη τόσο μεγαλύτερη...επίσης μου φαίνεται λίγο καλύτερα η αντίθεση σκοτεινού/φωτεινού στα παιχνίδια. (Λόγω LED ίσως?No idea). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 στους περισσοτερους φαινεται πως η οθονη μπλεδιζει εμενα ομως γιατι μου φενετε οτι κιτρινιζει με της ρυθμισεις με μειωμενο μπλε που βαζετε; μπας και εχετε παρασυνηθισει τα κιτρινωπα ασπρα των tn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα