minas93 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγω εκανα σημερα παραγγελια απο το msystems να ειμαι κ σιγουρος.. αυριο θα παραλαβω κ θα σου πω.. επισης ενα καλο ειναι οτι για αθηνα εντος αττικης στελνει με αντικαταβολη χωρις καποια χρεωση πραγμα που με βολεψε γιατι θα δωσω τα λεφτα στην παραλαβη.. τωρα για τις ρυθμισεις τα λεμε αυριο.. εγω θα το παρω απο τα visionstudio(μιας και μενω στη θεσσαλονικη) με μια μικρη διαφορα στην τιμη.Απλα οσο μπορεις πιο γρηγορα πες μου για τις ρυθμισεις για να ειμαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εγω θα το παρω απο τα visionstudio(μιας και μενω στη θεσσαλονικη) με μια μικρη διαφορα στην τιμη.Απλα οσο μπορεις πιο γρηγορα πες μου για τις ρυθμισεις για να ειμαι κομπλε. Απο τωρα δεν μπορω να σου πω τιποτα γιατι ποτε δεν ειχα αλλη dell.. οποτε αυριο μολις την σεταρω θα εχω προσωπικη αποψη για τις ρυθμισεις.. θα στειλω οσο πιο γρηγορα μπορω για να κανεις την αγορα σου.. αν κ θα μπορουσαν να σου πουν αυτοι που ηδη την εχουν.. μονο που δεν ξερω αν το revision 2 αλλαζει κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalthazarX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλυτερος κριτης ειναι τα ματια σου.. Το να σου πει καποιος αλλος αν τον βολευουν οι συγκεκριμεςνες ρυθμισεις δεν εχει νοημα.. Παιζουν πολλα ρολο..Τα ματια σου, ο φωτισμος στο δωματιο, το hardware, και η ιδια η οθονη(ειτε ιδιου, ειτε διαφορετικου revision)Εσενα μπορει να σου φανει καλυτερη με out of box ρυθμισεις(οσον αφορα τα RGB) Για αυτο το λογο δοκιμαζεις και διαλεγεις αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 την εχω απο χθες και απλα δεν παιζετε τα μονα - ειναι το bb bleeding στοις δυο δεξιες γωνιες κυριος και το μαυρο που φαινεται ανοιχτο γκρι απο τα πλαγια περισσοτερες πληροφοριες αργοτερα παιδια μηπος μπορει καποιος να ανεβασει μια φωτογραφια του factory menu του να δω κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Σημερα παρελαβα κ την δικια μου απο msystems revA02. Στο κουτι απέξω εχει στικερ με barcode k γραφει κ την revision Α02 κ manufactured date September 2011. Προσοχη στο κουτι κ πως θα ξεπακεταρετε την οθονη γιατι παιζει να φυγουν διαφορα.. Συγκεκριμενα στο πανω μερος του κουτιου εχει οδηγιες αλλα αν δν ειστε ψυχραιμοι καλυτερα να την ανοιξετε πανω σε καποιο κρεβατι π ειναι πιο μαλακα σε περιπτωση π φυγει καμια βαση .. επισης την revision την γραφει κ στο πισω μερος της οθονης.. Στο κουτι θα βρειτε ενα cd με drivers (εμενα εχει drivers A01 παροτι ειναι A02), ενα φυλλαδιο οδηγος πληροφοριών προιοντος (εχει ελληνικα), ενα φυλλαδιο με οδηγιες συνδεσης (δν εχει ελληνικα), δυο φυλλαδιακια για την εγγυηση ( ενα στα τουρκικα κ το αλλο στα ρωσικα) και ενα αλλο π λεει κατι μεξικανικα απανω.. απο καλωδια εχουμε καλωδιο τροφοδοσιας, καλωδιο DVI σε DVI , και VGA σε VGA και ενα καλωδιο usb. Καθως η οθονη που ειχα ηταν αρκετα φωτεινη κ την ειχα συνιθισει οι ρυθμισεις αυτες που λενε μου φανηκαν λιγο σκοτεινες.. Τωρα βεβαια π σκοτεινιασε καπως, μου ενονται ειδανικες κ η φωτεινοτητα στο 75 ειναι υπερβολικη καπως.. απο εκει κ περα ολα ειναι υποκειμενικα.. μ αρεσει κ η μεγαλη φωτεινοτητα ωρες ωρες.. το 24αρι απο την 20αρα π ειχα εχει μεγαλη διαφορα .. απλα τωρα εχω μια οθοναρα να βλεπω ταινιες κ να παιζω κανα παιχνιδι.. για τα αλλα δν το συζητω.. θα βαλω να δω και ταινιουλα σε 1080p και τα ξαναλεμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 την εχω απο χθες και απλα δεν παιζετε τα μονα - ειναι το bb bleeding στοις δυο δεξιες γωνιες κυριος και το μαυρο που φαινεται ανοιχτο γκρι απο τα πλαγια περισσοτερες πληροφοριες αργοτερα παιδια μηπος μπορει καποιος να ανεβασει μια φωτογραφια του factory menu του να δω κατι; Εάν την ισιώσεις λίγο προς τα εσένα δεν φαίνεται καθόλου χρώμα όμως (ροζ ή μπλε) ας είναι και βράδυ σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εγω δεν εχω δει καποιο σοβαρο backlight bleeding.. την δοκιμασα σε απολυτο σκοταδι και μονο στο πανω μερος ακριβως στη μεση κ στην δεξια επανω γωνια εχει ελαχιστο.. πρέπει ομως να ξεστραβωθεις για να το δεις.. εκτος αν τα ματια μου δεν βλεπουν καλα.. κατα τα αλλα ολα ειναι ενταξη.. σε απολυτο σκοταδι και η 35 φωτεινότατα σε τυφλωνει λιγο σε ασπρα φοντο.. παιζω αναμεσα σε 35 και 45.. εχθες ειδα και full hd ταινια κ ολα μια χαρα κ ομαλα.. επισης πολυ χρησιμο ειναι τα usb στο πλαι της οθονης.. @mainboardER τι φωτο θελεις?? απο το μενου με τις ρυθμισεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εγω δεν εχω δει καποιο σοβαρο backlight bleeding.. την δοκιμασα σε απολυτο σκοταδι και μονο στο πανω μερος ακριβως στη μεση κ στην δεξια επανω γωνια εχει ελαχιστο.. πρέπει ομως να ξεστραβωθεις για να το δεις.. εκτος αν τα ματια μου δεν βλεπουν καλα.. κατα τα αλλα ολα ειναι ενταξη.. σε απολυτο σκοταδι και η 35 φωτεινότατα σε τυφλωνει λιγο σε ασπρα φοντο.. παιζω αναμεσα σε 35 και 45.. εχθες ειδα και full hd ταινια κ ολα μια χαρα κ ομαλα.. επισης πολυ χρησιμο ειναι τα usb στο πλαι της οθονης.. νταξει ουτε και στη δικια μου ειναι ιδιαιτερα εντονο (νομιζω δηλαδη) αλλα ετσι κι αλιος δεν νομιζω πως θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα καπου καθος ειναι εμφανες μονο σε ολομαυρο φοντο πως την παλευετε με τοσο χαμηλες φωτεινοτητες εγω στο 50 που την εχω και λιπαμε για την λεπτομερια και χρωματικη διαβαθμιση που χανω @mainboardER τι φωτο θελεις?? απο το μενου με τις ρυθμισεις?? λιπον την ανοιγεις κρατοντας πατημενα τα δυο πανω κουμπια και μετα πατας το πανω. θα σου εμφανιστει το εργοστασιακο μενου στην πανω αριστερη γωνια απο το οποιο μπορεις να πιραζεις διαφορα πραγματα και να δεις ποσες ωρες εχει δουλεψει, μην πιραξεις τιποτα ομως αν δεν ξερεις τι κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 To gamma στο menu-> color settings σε ποια ρυθμιση το εχετε? Εμενα ηρθε προρυθμισμενη στη ρυθμιση για PC, αλλα πρεπει να ειναι λαθος. Βλεποντας φωτογραφιες μου φαινοταν οτι εχανε λεπτομερειες σε σκοτεινα σημεια και με παρεξενεψε. Το γυρισα σε MAC που νομιζω ειναι το σωστο. Brightness/Contrast εχω 20/60 , και color setting εβαλα custom color, και επειδη στο ματι μου η οθονη μπλεζιδε αρκετα εβαλα ενα λιγο παλαβο setting R100 G90 B80. Παντως αξιζει πολυ η οθονουλα και το δυνατο της σημειο ειναι οτι βγαζει φανταστικα χρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δειτε τις φωτο για το bleeding που εχω.. ειδικα πανω δεξια στο μαυρο μονο μου την δινει λιγο.. δν ξερω αν χρειαζομαι αντικατασταση.. Τις φωτο τις τραβηξα με χαμηλο iso (80) ωστε να ειναι οσο πιο ρεαλιστικες γινετε καθως το υψηλο iso φενοταν χαλια κ δν ανταποκρινοταν σε αυτο π εβλεπα.. επισης ειναι απο 1 με 1.5 μετρο τραβηγμενες γιατι πιο κοντα εμφανιζοταν μια γυαλάδα στην οθονη.. επισης ολες οι ρυμθισεις ειναι στο φουλ.. 100% ολα.. Βρηκα κ 3 καμμενα πιξελ που ομως φενονται αν κοιταξεις αρκετα κοντα στην οθονη κ οχι απο μακρυα.. αυτα ειναι εμφανη με το μαυρο φοντο.. δν ξερω τι να κανω ομως.. να απευθυνθώ στην msystems η στη dell?? θα μου δωσουν αλλο καινουριο?? Το εχω 3 μερες μονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 revision a2 ειναι xirosiman?μιλαμε ειναι καργα στο bleeding στειλτην στη dell για αντικατασταση τελικα η u2412m συμφωνα και με ξενα forums εχει αισθητο προβλημα πλεον με το bleeding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ναι revision A02 ειναι την πεμπτη την παρελαβα.. επισης εχω κ 3 καμμενα πιξελς σε μαυρο φοντο.. αλλα φαινονται καπως δυσκολα.. οι φωτο οπως ανεφερα προσπαθησα να ειναι οσο το δυνατον πιο σαφες σε αυτο π βλεπω.. τι να πω.. εδω μπορουν οι χρηστες να τσεκαρουν αν εχουν καμμενα πιξελς καθως κ το bleeding : http://www.doihaveadeadpixel.com/ το θεμα ειναι θα μου δωσουν καινουρια οπως την πηρα η θα μου στειλουν ανακατασκευασμενη ?? θα ισχύσει αυτο π αναφερετε στην ιστοσελιδα της msystems (1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement) ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_LunaTiC_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Αγόρασα τελικά αυτή την οθόνη! Όλα καλά, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Σε τυχαία διαστήματα, η οθόνη μαυρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ανάβει πάλι! Είναι πρόβλημα της οθόνης, υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάτι συμβαίνει με το λαπτοπ μου; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xirosiman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Αγόρασα τελικά αυτή την οθόνη! Όλα καλά, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Σε τυχαία διαστήματα, η οθόνη μαυρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ανάβει πάλι! Είναι πρόβλημα της οθόνης, υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάτι συμβαίνει με το λαπτοπ μου; Ευχαριστώ. Δοκιμασε να την συνδεσεις κ καπου αλλου.. μηπως φταιει κατι με τη συνδεση σου στο λαπτοπ.. στο μενου με τις ρυθμησεις μπορεις να μπεις η μαυριζει κ αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_LunaTiC_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε να την συνδεσεις κ καπου αλλου.. μηπως φταιει κατι με τη συνδεση σου στο λαπτοπ.. στο μενου με τις ρυθμησεις μπορεις να μπεις η μαυριζει κ αυτο?? Δυστυχώς δεν έχω άλλο pc στο σπίτι. Μόνο κάποιες συσκευές με hdmi, αλλά χλωμό.. Τις στιγμές που μαυρίζει η οθόνη, εξαφανίζεται και το μενού και όταν επανέρχεται πρέπει να το ξαναεμφανίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα