Προς το περιεχόμενο

Dell U2412M

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν χαλάρωσε. Προς το παρόν η Rev A00 δεν είναι φθηνότερη από την Α02. Το αντίθετο συμβαίνει. Το μαγαζί που έχει την Α02 την έχει φθηνότερα από άλλα που είτε δεν ξέρουν ποιο revision έχουν είτε έχουν Α00 ή Α01. Οπότε αγοράζεις Α02 χωρίς να πληρώνεις παραπάνω. ΤΕΛΟΣ!

Δημοσ.

Καταρχήν χαλάρωσε. Προς το παρόν η Rev A00 δεν είναι φθηνότερη από την Α02. Το αντίθετο συμβαίνει. Το μαγαζί που έχει την Α02 την έχει φθηνότερα από άλλα που είτε δεν ξέρουν ποιο revision έχουν είτε έχουν Α00 ή Α01. Οπότε αγοράζεις Α02 χωρίς να πληρώνεις παρταπάνω. ΤΕΛΟΣ!

Χαλαρός είμαι αγορίνο.

Επίσης αν θυμάσαι καλα στην Dell U2311H η διαφορά τιμής μεταξύ των Rev. ήταν πολυ μεγάλη και αργά η γρήγορα θα γίνει και σε αυτήν. Μπορούσες να βρείς απο 165 μέχρι 240 € τιμές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά εγω πιστεύω πως τα Revision είναι ένα κόλπο του μάρκετινγκ ώστε να ΠΑΛΙΩΝΕΙ ένα μοντέλο χωρίς παράλληλα να πέφτει η τιμή... Άντε η το καινούριο rev να έχει 0,1% λιγότερη κατανάλωση και παρόμοιες πίπ.ς. Τώρα εσείς γιατι τρελαίνεστε δεν το καταλαβαίνω.

220€ Rev.00 αν σας το δίνανε, δεν θα το πέρνατε;;;;

μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, δεν ισχύει πάντα αυτό...πχ γνωρίζουμε μοντέλα της Dell που βελτιώθηκαν από νέο revision

Δημοσ.

την περιμενω και εγω απο βδομαδα

μπας και μπορει να μας πει καποιος που αναγραφετε η revision στο κουτι;

Στο πλαϊνό του κουτιού έχει ένα λευκό καρτελάκι με το serial number και εκεί αναφέρει και το revision. Είναι σε αρκετά εμφανές σημείο.

Δημοσ.

Στο πλαϊνό του κουτιού έχει ένα λευκό καρτελάκι με το serial number και εκεί αναφέρει και το revision. Είναι σε αρκετά εμφανές σημείο.

οκ ευχαριστω φιλε μου

Δημοσ.

Έχω λαπτόπι που βγάζει εικόνα μόνο από vga. Αξίζει να δώσω λεφτά για την σουπερ ντούπερ dell 2412? Έχω συνδεσει το λάπτοπ με μία low budget τηλεόραση της samsung και η εικόνα τρεμοπαίζει λίγο. Έχει σχέση αυτό με την αναλογική φύση της vga εξόδου ή επειδη η samsung ειναι μάπα και με την dell θα είναι εντάξει?

Δημοσ.

Παιδες επειδη αυριο γα την παραγγηλω και μεθαυριο θα την εχω μπορει να μου πει κανεις αν οι ρυθμισεις αυτεs-->brght->35,contr-->75,red-->98 green-->90 και blue 90 θα μου φανουν καλες?επισης απο το visionstudio απο οπου θα το αγορασω θα εχουν την revaA02 εκδοση?ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχω λαπτόπι που βγάζει εικόνα μόνο από vga. Αξίζει να δώσω λεφτά για την σουπερ ντούπερ dell 2412? Έχω συνδεσει το λάπτοπ με μία low budget τηλεόραση της samsung και η εικόνα τρεμοπαίζει λίγο. Έχει σχέση αυτό με την αναλογική φύση της vga εξόδου ή επειδη η samsung ειναι μάπα και με την dell θα είναι εντάξει?

Θα σου προτεινα να συνδεσεις αν μπορεις το laptop με μια οθονη για pc για να δεις αν τρεμοπαιζει και εκει. Ή να συνδεσεις την τηλεοραση σου με αλλο laptop για να δεις επισης αν τρεμοπαιζει. Αν δεις οτι οποια οθονη και αν συνδεσεις στο laptop τρεμοπαιζει τοτε ισως το προβλημα να ειναι στο laptop. Δες αν εχουν μπει καλα τα βυσματα.

Δημοσ.

Παιδες επειδη αυριο γα την παραγγηλω και μεθαυριο θα την εχω μπορει να μου πει κανεις αν οι ρυθμισεις αυτεs-->brght->35,contr-->75,red-->98 green-->90 και blue 90 θα μου φανουν καλες?επισης απο το visionstudio απο οπου θα το αγορασω θα εχουν την revaA02 εκδοση?ευχαριστω.

Εγω εκανα σημερα παραγγελια απο το msystems να ειμαι κ σιγουρος.. αυριο θα παραλαβω κ θα σου πω.. επισης ενα καλο ειναι οτι για αθηνα εντος αττικης στελνει με αντικαταβολη χωρις καποια χρεωση πραγμα που με βολεψε γιατι θα δωσω τα λεφτα στην παραλαβη.. τωρα για τις ρυθμισεις τα λεμε αυριο.. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...