newtech Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ψαχνω για μια καμερα με καλο ζοομ και επεσα σε αυτην. http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=15793 Μου φενεται αρκετα καλη.. και η τιμη της επισεις... Αν εχει κανεις αντιπροταση (με μεγαλο ζοομ) ευχαριστως να ακουσω
louben Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Φιλε την εχω απο περισυ.Κατα ρχας η τιμη εκει καπου παιζει.Η καμερα ειναι αρκετα καλη μονο ομως για το φως της ημερας.Επισης οι τιμες για HD εχουν πεσει αρκετα (κανενα 300 αρι) και νομιζω οτι στις μερες μας δεν αξιζει να παρεις καμερα που δεν ειναι hd.Σε γενικες γραμμες ομως και για τα λεφτα της ειναι καλη.
newtech Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Φιλε την εχω απο περισυ.Κατα ρχας η τιμη εκει καπου παιζει.Η καμερα ειναι αρκετα καλη μονο ομως για το φως της ημερας.Επισης οι τιμες για HD εχουν πεσει αρκετα (κανενα 300 αρι) και νομιζω οτι στις μερες μας δεν αξιζει να παρεις καμερα που δεν ειναι hd.Σε γενικες γραμμες ομως και για τα λεφτα της ειναι καλη. Εγω εψαχνα ULTRAZOOM με κατο απο 200ευρω. Και βρικα αυτην. HD k ULTRAZOOM δεν βρικα.
louben Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν σε ενδιαφερει μονο το ζουμ (με τριποδο βεβαια) ειναι καλη.Επισης πρεπει να παρεις και εξτρα μπαταρια γιατι η δικια της κραταει λιγο.
newtech Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν σε ενδιαφερει μονο το ζουμ (με τριποδο βεβαια) ειναι καλη.Επισης πρεπει να παρεις και εξτρα μπαταρια γιατι η δικια της κραταει λιγο. Αααα ευχαριστω φιλε μου. Good to know
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.