Arisyo13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εχω το εξης θεμα..αγοαρασα μια μητρικη Link αλλα η καρτα γραφικων μου καλυπτει την θυρα PCIx1.. αν την συνδεσω στην PCIX8 θα δουλευει;
jim_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Θα δουλευει. Ισως οχι σε ολο το ευρος των δυνατοτητων της (αν ειναι καποια καρτα-θηριο), αλλα θα δουλευει. Αν καταλαβα λαθος, και εννοεις το να συνδεσεις την καρτα τηλεορασης στην μεγαλη pcix, τοτε και παλι θα δουλευει κανονικα.
Arisyo13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Θα δουλευει. Ισως οχι σε ολο το ευρος των δυνατοτητων της (αν ειναι καποια καρτα-θηριο), αλλα θα δουλευει. Αν καταλαβα λαθος, και εννοεις το να συνδεσεις την καρτα τηλεορασης στην μεγαλη pcix, τοτε και παλι θα δουλευει κανονικα. Αυτο ακριβως θελω να συνδεσω την καρτα τηλεωρασης στην μεγαλη pcix. Οποτε γινεται δεν θα εχω προβλημα με αυτο.. για να ξερω οτι η μητρικη που σκοπευω να παρω οτι με καλυπτει
duffyduck Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Νομιζω οτι αυτο δεν συμβαινει με ολες της pci-e θυρες πληρους μηκους. Ρηξε κανα email στον κατασκευαστη την μητρικης σου για να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.