Προς το περιεχόμενο

HP pavilion dv6-6160ev- Από πού να το πάρω ????

carlos6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους . Πριν λιγες μέρες και μετά από συζήτηση στο φόρουμ κατέληξα στην αγορά του Hp pavilion dv6-6160ev . Όμως δεν το έχουν σε κανένα απ' τις γνωστες αλυσιδες.. το είδα εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12404 που ήταν και το λινκ που μου το δείξανε πριν λίγες μέρες στο φόρουμ .

1)Ποια είναι η γνωμη σας για το εν λογω καταστημα?(ειναι μονο ηλεκτρονικο η μπορω να παω και εκει ?)

2)το εχουν επισης στο u.gr και στο getitnow.gr . Για αυτά τι άποψη έχετε?

Γενικά καμιά ιδέα? από που να το αγοράσω ???

Δημοσ.

Γεια σε όλους . Πριν λιγες μέρες και μετά από συζήτηση στο φόρουμ κατέληξα στην αγορά του Hp pavilion dv6-6160ev . Όμως δεν το έχουν σε κανένα απ' τις γνωστες αλυσιδες.. το είδα εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12404 που ήταν και το λινκ που μου το δείξανε πριν λίγες μέρες στο φόρουμ .

1)Ποια είναι η γνωμη σας για το εν λογω καταστημα?(ειναι μονο ηλεκτρονικο η μπορω να παω και εκει ?)

2)το εχουν επισης στο u.gr και στο getitnow.gr . Για αυτά τι άποψη έχετε?

Γενικά καμιά ιδέα? από που να το αγοράσω ???

Απο msystems εχω παρει μητρικη και επεξεργαστη,ειναι αψογοι φιλε μου.

Δημοσ.

Απο msystems εχω παρει μητρικη και επεξεργαστη,ειναι αψογοι φιλε μου.

Είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα? ή είναι κανονικό που μπορώ να πάω από κοντά να δω τα προιόντα ??

Δημοσ.

Καταστημα πρεπει να ειναι.

Αν και δεν ξερω αν θα υπαρχει στην βιτρινα.

Καλεσε τους για να σου πουν σιγουρα.

Παντως η εγγυηση ειναι του κατασκευαστη, οποτε δεν εχει σχεση απο οπου και να το αγορασεις.

Δημοσ.

Καταστημα πρεπει να ειναι.

Αν και δεν ξερω αν θα υπαρχει στην βιτρινα.

Καλεσε τους για να σου πουν σιγουρα.

Παντως η εγγυηση ειναι του κατασκευαστη, οποτε δεν εχει σχεση απο οπου και να το αγορασεις.

ευχαριστώ πολύ ;)

Δημοσ.

Κανονικότατο κατάστημα είναι, καλύτερα πήγαινε από εκεί, ετοιμοπαράδοτο βλέπω είναι, κανονίζεις πληρωμή, το παίρνεις και φεύγεις. Μην μπλέκεις με courier.

Δημοσ.

Κανονικότατο κατάστημα είναι, καλύτερα πήγαινε από εκεί, ετοιμοπαράδοτο βλέπω είναι, κανονίζεις πληρωμή, το παίρνεις και φεύγεις. Μην μπλέκεις με courier.

ευχαριστω !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...