Προς το περιεχόμενο

Pinnacle PCTV

3DViRuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
3DViRuS

said:

exo karta sto mobo pano to mobo einai asus a7m266d

prospathisa na tin sindeso kai apo ekei pou mpainei to cd kai kateytheian kai apo mic alla apo pouthena den perno ixo....

Γιωργο δυστυχως για σενα βγηκαν παλι new drivers 5.50 ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/pctv/PinnaclePCTVUpdate550.exe

Αν και δε νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα σου ....κατι με το mixer και την καρτα ηχου σου μου φαινεται...παιξε λιγο με τις ρυθμισεις...(τι εννοεις apo ekei pou mpainei to cd δεν εχει εσωτερικη εισοδο η pinnacle

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

exei esoteriki eisodo kai tin sindesa se ola ta slot pou tha mporousa na fantasto mexri kai aytin pou pernei ixo apo to cd rom alla kai pali den paizei ...what the [πιπέρι]

to kalodio to idio den prepei na balo diladi ayto pou exei to cd gia ton ixo?

Eχει εσωτερικο καλωδιο???τοτε εχεις την pctv pro ,η δικια μου non pro εχει μονο εξωτερικο.....τι να πω....αμα εχεις ενα καλωδιο minijack σε minijack audio και εχει η pctv εξοδο ηχου εξωτερικη δοκιμασε να την συνδεσεις εξωτερικα....μπας και....

Αν έχεις Norton Antivirus δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή που έχει για να κάνει scan το MSN Messenger. έιχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα λαι λύθηκε με αυτό τον τρόπο

loipon kateyasa tous teleytaious drivers 5.50 kai ta pragmata einai kapos kalitera....

pleon sto input mou bgazei line in kai ola ayta pou mou leipane alla kai pali meso line in den mporo na akouso ixo...

episis ebgala to norton alla pali ta idia..

what the [πιπέρι] can be wrong now?

pos allios mporo na tin sindeso tin ga...ni...??

prepei lete na balo karta ixou???

Ρε αδέρφια πως καταφέρατε και βγάζετε το capture σε dvd format κλπ. Εμένα είναι μόνιμα απενεργοποιήμενα και για αυτό έχω καταφύγει σε windvr κlp.

3d virus άνοιξε το volume control των windows και πάτα options και properties και ajust volume for επέλεξε το line in να το βλέπεις στον μίκτη ,να δεις τι παίζει -αλλιώς πιθανώς να παίει το πρόβλημα με το norton όπως ειπώθηκε και παραπάω

Επισκέπτης

Triton μήπως έχεις την PCTV την απλή;

Αν ,ναι χρειάζεσαι ένα αρχείο, το Visionid.dll, που να προόερχεται από PCTV Pro εγκατάσταση.

Επισκέπτης

Μέχρι και LL_NEO έστειλα.

Στον Triton λειτουργεί ΟΚ πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...